Jump to content

Moto Zajednica

Djerdap 2011

Recommended Posts

• Drug član, 2288 postova
  • Motocikl: egzotični GSXR750 K88

bem ti prirubnicu !!

kad popravis motor prešlepaj ga do Đerdapa, pa nastavite gde ste stali. :moto3:

znaš da smo o tome pričali .... naravno u zajebanciji ... :jee:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

E jebiga, bas mi je krivo sto je tako ispalo na kraju! Pa sto nisi iscimao ljude sa foruma, mozda je neko mogao da pomogne... :neznam:

jesam ... :takoje: ... svi su dali sve od sebe i veliko im hvala na tome ... ali kvar iako nije veliki, potrebno je određenog alata, a što je najvažnije, treba novi dio što je u (da izvineš :D ) pripizdini od Kladova nemoguće naći :lol: Tako da je ovo ustvari bilo jedino rješenje...

Osim odrona koje su upravo taj dan čistili na nekoliko mjesta i na nekoliko mjesta poprilično loš asfalt, sve ostalo je odlično ... :takoje:

tko god nije bio, moja je preporuka pod obavezno obići ... čak je savjet da se nazad ide putem kojim smo mi trebali, tj. sa Rumunjske strane jer smo se informirali (dok smo 14sati tamo trunuli :lol: ) da je i njihova strana u potpunosti renovirana osim nekoliko kilometara pred samu granicu, ali tamo upravo traju radovi, pa je pretpostavka da bi se to sve trebalo završiti u kratkom roku ...

Inače, još jedna od preporuka je da se za Đerdapsku klisuru ostavi cijeli dan .... da bi se na miru moglo stati na Lepanski vir i još nekoliko mjesta vrijednih gledanja... :takoje:

znači sve u svemu, jedna dooobra ocjena 8/10 ... :takoje:

Možda nebih trebao napisati, da se netko nebi (nedajbože) uvrijedio, ali opća kultura ljudi u tom kraju je malo hm... kako da se izrazim ... loša...

Gostoprimstvo je OK .... uljudnost je isto OK ... ali brate mili, tim ljudima je kao dobar dan bacati smeće po putu, istresati pepeljare na pod .... bacati plastične flaše uz cestu i slično ... Iako na svakom stajalištu postoje kante za smeće, stekao sam dojam da ljudi namjerno ostavljaju smeće pokraj kanti, jer ga je bilo i previše, a kante su bile bukvalno prazne... Zaista ružni prizori na pojedinim mjestima... I to još više upada u oko kad pogledaš prekrasnu prirodu i pejzaže od kojih cure slina... :neznam:

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 166 postova

Sinoc sam dosao sa puta na kome je od deonica bila i Djerdapska klisura. Sve je prelepo ali odrona koliko hoces a o tunelima u kojima nema svetla ali zato ima rupa ne bih da mnogo detaljisem. Jedino sto preostaje je pazljivija voznja. :moto3:

• Bandolerosi, 816 postova
  • Motocikl: Suvozačica na TDM-u

Baš vam je dobro krenulo :takoje: ....a za ovo dalje dešavanje baš mi žao 1hmm.gif ....u svakom slučaju dala sam vam sve pluseve koje mogu dati!!!

Pozdrav ljudi i više sreće sledeći put! :zdravo:

Sinoc sam dosao sa puta na kome je od deonica bila i Djerdapska klisura. Sve je prelepo ali odrona koliko hoces a o tunelima u kojima nema svetla ali zato ima rupa ne bih da mnogo detaljisem. Jedino sto preostaje je pazljivija voznja. :moto3:

e da... ovo sam zaboravio ... u tunelima je takav mrak da je to strašno ... dva xenona pod dugim svjetlima i ne vidiš prst pred nosom kad iz dana uletiš u mrak ... :lol: ... čovječe, kao da te netko šakom spuca direkt u jedino zdravo oko ... :lol: :lol:

a još u onom jednom i rupa nasred puta... :lud: .... prosto ju je nemoguće promašiti .. :zvizduk:

Nije samo u tom kraju, tako je po celoj Srbiji 0ljut2.gif

zaista šteta... osim tog smeća, zaista je prelijepo tamo :takoje:

Baš vam je dobro krenulo :takoje: ....a za ovo dalje dešavanje baš mi žao 1hmm.gif ....u svakom slučaju dala sam vam sve pluseve koje mogu dati!!!

Pozdrav ljudi i više sreće sledeći put! :zdravo:

hvala...

• Ne silazi, 5563 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Na zalost, putovanje se zavrsilo prinudno...nadam se da ce biti nova prilika da se prodje propusteno!

PS. spavanje ste imali bas preko puta centrale, Omladinski kamp Karataš.

• Ne silazi, 6314 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Strasilo, sta da vam kazem sem da sam i ja tako prosle godine imao prinudno sletanje na prilazu Pozarevcu (crkli namotaji na rotoru, verovatnoca 1 000 000 : 1) , pa se na kraju zavrsilo slepanjem, odlicnim druzenjem, klopom, zezanjem i skracivanjem rute ( extra je bilo na kraju, ko zna zasto je to dobro ) :takoje:

Na zalost, putovanje se zavrsilo prinudno...nadam se da ce biti nova prilika da se prodje propusteno!

PS. spavanje ste imali bas preko puta centrale, Omladinski kamp Karataš.

sad mi to kažeš ... :lol::takoje:

Strasilo, sta da vam kazem sem da sam i ja tako prosle godine imao prinudno sletanje na prilazu Pozarevcu (crkli namotaji na rotoru, verovatnoca 1 000 000 : 1) , pa se na kraju zavrsilo slepanjem, odlicnim druzenjem, klopom, zezanjem i skracivanjem rute ( extra je bilo na kraju, ko zna zasto je to dobro ) :takoje:

odličnog druženja i zezancije nije ni nama falilo .. :takoje:

• U prolazu, 83 postova
  • Motocikl: Suzuki GSF600 s

Upravo sam citao tvoj putopis i ne mogu da verujem sta ti se desilo,po slikama vidim da je fenomenalno jos pre pocetka sezone smo kolega i ja planirali jednu viklend turu da napravimo iz Bačke Palanke do Đerdapa pa ako da bog biće tura.

nećete se prevariti ako krenete .. zaista je odlično ... i svakako bih preporučio i skelu ... ija sam prihvatio taj savjet i nisam se prevario ... :takoje:

• Svrati ponekad, 305 postova
  • Motocikl: KLE 500

Baš mi je žao što se ovakav, fenomenalan putopis završio u kombiju ali se iskreno nadam da će biti prilike da se završi započeto! Loše vremenske prilike su me onemogućile da Vas posetim i pomognem oko onog pečenja i piva iz pečenjare ali nije se dalo!

Dogovor oko piva ostaje za lepše dane koji su valjda pred nama,veliki pozdrav!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja