strasilo 3893 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan bem ti prirubnicu !! kad popravis motor prešlepaj ga do Đerdapa, pa nastavite gde ste stali. znaš da smo o tome pričali .... naravno u zajebanciji ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Maj 3, 2011 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan E jebiga, bas mi je krivo sto je tako ispalo na kraju! Pa sto nisi iscimao ljude sa foruma, mozda je neko mogao da pomogne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan jesam ... ... svi su dali sve od sebe i veliko im hvala na tome ... ali kvar iako nije veliki, potrebno je određenog alata, a što je najvažnije, treba novi dio što je u (da izvineš ) pripizdini od Kladova nemoguće naći Tako da je ovo ustvari bilo jedino rješenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 3, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne rece kako ti se dopada Djerdapska magistrala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Osim odrona koje su upravo taj dan čistili na nekoliko mjesta i na nekoliko mjesta poprilično loš asfalt, sve ostalo je odlično ... tko god nije bio, moja je preporuka pod obavezno obići ... čak je savjet da se nazad ide putem kojim smo mi trebali, tj. sa Rumunjske strane jer smo se informirali (dok smo 14sati tamo trunuli ) da je i njihova strana u potpunosti renovirana osim nekoliko kilometara pred samu granicu, ali tamo upravo traju radovi, pa je pretpostavka da bi se to sve trebalo završiti u kratkom roku ... Inače, još jedna od preporuka je da se za Đerdapsku klisuru ostavi cijeli dan .... da bi se na miru moglo stati na Lepanski vir i još nekoliko mjesta vrijednih gledanja... znači sve u svemu, jedna dooobra ocjena 8/10 ... Možda nebih trebao napisati, da se netko nebi (nedajbože) uvrijedio, ali opća kultura ljudi u tom kraju je malo hm... kako da se izrazim ... loša... Gostoprimstvo je OK .... uljudnost je isto OK ... ali brate mili, tim ljudima je kao dobar dan bacati smeće po putu, istresati pepeljare na pod .... bacati plastične flaše uz cestu i slično ... Iako na svakom stajalištu postoje kante za smeće, stekao sam dojam da ljudi namjerno ostavljaju smeće pokraj kanti, jer ga je bilo i previše, a kante su bile bukvalno prazne... Zaista ružni prizori na pojedinim mjestima... I to još više upada u oko kad pogledaš prekrasnu prirodu i pejzaže od kojih cure slina... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije samo u tom kraju, tako je po celoj Srbiji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc sam dosao sa puta na kome je od deonica bila i Djerdapska klisura. Sve je prelepo ali odrona koliko hoces a o tunelima u kojima nema svetla ali zato ima rupa ne bih da mnogo detaljisem. Jedino sto preostaje je pazljivija voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 3, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Baš vam je dobro krenulo ....a za ovo dalje dešavanje baš mi žao ....u svakom slučaju dala sam vam sve pluseve koje mogu dati!!! Pozdrav ljudi i više sreće sledeći put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc sam dosao sa puta na kome je od deonica bila i Djerdapska klisura. Sve je prelepo ali odrona koliko hoces a o tunelima u kojima nema svetla ali zato ima rupa ne bih da mnogo detaljisem. Jedino sto preostaje je pazljivija voznja. e da... ovo sam zaboravio ... u tunelima je takav mrak da je to strašno ... dva xenona pod dugim svjetlima i ne vidiš prst pred nosom kad iz dana uletiš u mrak ... ... čovječe, kao da te netko šakom spuca direkt u jedino zdravo oko ... :lol: a još u onom jednom i rupa nasred puta... .... prosto ju je nemoguće promašiti .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Nije samo u tom kraju, tako je po celoj Srbiji zaista šteta... osim tog smeća, zaista je prelijepo tamo Baš vam je dobro krenulo ....a za ovo dalje dešavanje baš mi žao ....u svakom slučaju dala sam vam sve pluseve koje mogu dati!!! Pozdrav ljudi i više sreće sledeći put! hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Maj 3, 2011 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost, putovanje se zavrsilo prinudno...nadam se da ce biti nova prilika da se prodje propusteno! PS. spavanje ste imali bas preko puta centrale, Omladinski kamp Karataš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 3, 2011 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Strasilo, sta da vam kazem sem da sam i ja tako prosle godine imao prinudno sletanje na prilazu Pozarevcu (crkli namotaji na rotoru, verovatnoca 1 000 000 : 1) , pa se na kraju zavrsilo slepanjem, odlicnim druzenjem, klopom, zezanjem i skracivanjem rute ( extra je bilo na kraju, ko zna zasto je to dobro ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost, putovanje se zavrsilo prinudno...nadam se da ce biti nova prilika da se prodje propusteno! PS. spavanje ste imali bas preko puta centrale, Omladinski kamp Karataš. sad mi to kažeš ... Strasilo, sta da vam kazem sem da sam i ja tako prosle godine imao prinudno sletanje na prilazu Pozarevcu (crkli namotaji na rotoru, verovatnoca 1 000 000 : 1) , pa se na kraju zavrsilo slepanjem, odlicnim druzenjem, klopom, zezanjem i skracivanjem rute ( extra je bilo na kraju, ko zna zasto je to dobro ) odličnog druženja i zezancije nije ni nama falilo .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam citao tvoj putopis i ne mogu da verujem sta ti se desilo,po slikama vidim da je fenomenalno jos pre pocetka sezone smo kolega i ja planirali jednu viklend turu da napravimo iz Bačke Palanke do Đerdapa pa ako da bog biće tura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan nećete se prevariti ako krenete .. zaista je odlično ... i svakako bih preporučio i skelu ... ija sam prihvatio taj savjet i nisam se prevario ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10662 Napisano Maj 3, 2011 Hronični Motociklopata, 7396 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan super putopis(puno slika-teksta) sve do onog dela sa prirubnicom , vise srece iduci put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je žao što se ovakav, fenomenalan putopis završio u kombiju ali se iskreno nadam da će biti prilike da se završi započeto! Loše vremenske prilike su me onemogućile da Vas posetim i pomognem oko onog pečenja i piva iz pečenjare ali nije se dalo! Dogovor oko piva ostaje za lepše dane koji su valjda pred nama,veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 4, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ma sve 5, samo je renauit 4 .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...