gishoni 36 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AFRICA TWIN RD07A Prijavi odgovor kao problematičan Hej ljudi samo da vas obavestim da sam pre dana kupio Hondu Transalpa 600v 97god u odlicnom stanju i jako sam srecan Dobro ceka me jos dosta toga oprema dozvola itd ali nema veze jedno po jedno ovo mi je bilo najvaznije. Vec sam ga registrovao i uzeo sam L tablicu tako da ga vec vozim i s`obzirom da mi je ovo prvi motor mislim a mi voznja ide vrlo dobro.JUrim da pokupujem sve sto mi treba od opreme i uzecu sve polovno naravno posto toliko mogu da se ispruzim pa tako da bi mi svaki savet oko kupovine dobrodosao... Zaključan status 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 18, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nek si ti nama dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 18, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 18, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošao i nek je sa srećom kupovina i da te služi puuuuuuuuuuno sigurnih km.... obavezno dođi na kurs bezbedne vožnje a do tada skini sa neta Twist the wrist II a prevod imaš ovde na forumu ili na titlovi.net 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, navozao se i što bolje snašao u vožnji i na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano April 18, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo si najdivniji motor na svetu celom! Zelim ti puno sigurnih kilometara i da ne skidas osmeh sa lica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan dobro nam dosao i ti a bogami i motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 19, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao... Srecno sa motorom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano April 19, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano April 19, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je isto godište kao i moj transalp. Čestitam. Motor vredi svaki €. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao :takoje:Daj sliku da vidimo masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan srećno se vozio i družio.pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gishoni 36 Napisano April 19, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AFRICA TWIN RD07A Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam ljudi divni ste kacim slike uskoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...