Arakis 6025 Napisano April 18, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Svi ste već pročitali OVU temu, novac za pelene za odrasla lica se uveliko prikuplja, u Laboratoriji se već nalazi poprilična količina vreća i kesa sa odećom, kućnom hemijom... I prošle godine smo motorima pratili konvoj kombi vozila sa našim donacijama Domu u Kulini, red bi bilo da to učinimo i ove godine. Gledali bi da motorima napravimo rutu koja izbegava autoput, povratak bi verovatno, zbog još uvek kratkih dana ipak bio autoputem uz, naravno, oslobađanje plaćanja putarine za sve učesnike. Da bi znali koliko ima potencijalnih učesnika zbog oslobađanja od plaćanja putarine, možete se u ovoj temi prijaviti za učešće 1. Arakis 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano April 22, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Svi ste već pročitali OVU temu, novac za pelene za odrasla lica se uveliko prikuplja, u Laboratoriji se već nalazi poprilična količina vreća i kesa sa odećom, kućnom hemijom... I prošle godine smo motorima pratili konvoj kombi vozila sa našim donacijama Domu u Kulini, red bi bilo da to učinimo i ove godine. Gledali bi da motorima napravimo rutu koja izbegava autoput, povratak bi verovatno, zbog još uvek kratkih dana ipak bio autoputem uz, naravno, oslobađanje plaćanja putarine za sve učesnike. Da bi znali koliko ima potencijalnih učesnika zbog oslobađanja od plaćanja putarine, možete se u ovoj temi prijaviti za učešće 1. Arakis 2. Đunta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano April 22, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja se prijavljujem, pod uslovom da se vratimo u Bg barem do 21h, jer vec u 22h treba da sam na poslu. 1. Arakis 2. Đunta 3. Boki.64 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano April 22, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Povratak će biti autoputem da uštedimo što više vremena, tako da mislim druže da ćemo dotle sigurnoi stići Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano April 22, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Povratak će biti autoputem da uštedimo što više vremena, tako da mislim druže da ćemo dotle sigurnoi stići U što TA voli autoban.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano April 22, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jurićemo 30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano April 22, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Jurićemo 30 Pa ako ti budeš predvodio sramežljivo ko što taješ na nogu, ima i da konačimo usput. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano April 23, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan s obzirom da se nas konjic ulepsava( a to bogami duuuugo traje) moramo da prijavimo cetvorotockasa!! BG863-420!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano April 23, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Ako sve bude ok,idem i ja. BG 01-002. 1. Arakis 2. Đunta 3. Boki.64 4. Loshmi Capo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano April 23, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemogu da se upisem 100 posto zbog privatnih obaveza mada su velike sanse da krenem i ja novim motorom. U svakom slucaju moja obaveza je da izganjam putarine. Arakise, racunaj na spisak najmanje dva radna dana pre polaska da bi imalo fore da se otkuca i posalje zahtev. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17268 Napisano April 25, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za organizatore i učesnike akcije u Kulini! Rajko, nisi napisao kakav je plan kretanja ekipe u dolasku, kao i predviđeno vreme dolaska u Kulinu? Ja sam skoro vozio putem Topola-Kragujevac-G.Sabanta-Rekovac-Belušić-Jasika-Kruševac. Taj put je "izmišljen" za vožnju motora! Dakle predlažem da krenete do Mladenovca i Topole a zatim ovim putem do Kruševca. A odatle putem za Đunis (do Kaonika), pa Veliki Šiljegovac-Ribare-Ljupten-Kulina. A povratak kao i prošle godine. (Kulina-Tešica-Aleksinac - .....) . Ja sam juče napravio "krug": Aleksinac-Đunis-Kaonik-V.Šiljegovac-Ribare-Vukanja-Kulina-Tešica-Aleksinac i put u dobrom stanju. Ima na par mesta po dvadesetak-tridesetak metara radova (skinut sloj asfalta) ali nije problematično ni za motore ni za kola. Koju god trasu da izaberete računajte da ću da vas sačekam na prilazu "ataru" opštine Aleksinac (tridesetak kilometara pre "cilja"). Javite ako treba štogod da pomognem odavde. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano April 26, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Žile, kopiraću Kočin post od prošle godine kojom smo rutom išli: " Zborno mesto je STECO - standardno startno mesto za BJB polaske auto-putem prema Bubanj potoku. Okupljanje najkasnije do 7,45h -polazak u 8h i vozi se sledecom rutom: Bgd-Mladenovac (autoputem) - ustedecemo bar pola sata do 45min Mladenovac - Smed. Palanka (dovde je 77km i sat vremena voznje po Garminu - ovde je prva pus pauza) Smed. Palanka - Velika Plana - Lapovo - Jagodina (do Jagodine je 135km i po Garminu treba nam 2h - tamo smo oko 10h - druga pus pauza) Jagodina - Cuprija - Paracin - Krusevac - dovde imamo 200km i 3 sata voznje po Garminu - tu mozemo da popijemo kafu ako smo Ok sa vremenom Krusevac - Kaonik - Korman - Tesice (prikljucuju se kombi vozila i automobili koji su išli autoputem) -trebalo bi da smo u Tesici nesto pre 13h. Tesica - Kulina. to je 252 km i 4 sata po Garminu sa dodatnih sat vremena potrosenih na zastoje, stajanja i sl. trebalo bi da smo u 13h u Kulini. U Kulini ostajemo onoliko koliko je potrebno i pristojno a najkasnije do 15h. Na licu mesta cemo se dogovoriti kada krecemo nazad i kojim putem. Najvise glasova je bilo da povratak bude auto-putem ali cemo se vec dogovoriti tamo. " Evo i nekih slika od prošle godine: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano April 26, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U subotu bi trebalo biti lepo i toplo vreme sa temperaturom do 24 stepena, idealno za vožnju Ako želite, ovde se prijavite za grupnu vožnju do Kuline sa navedenim registarskim brojem da bi nas Turbopeđa oslobodio naplate putarine 1. Arakis - BG-25-242 2. Đunta 3. Boki.64 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17268 Napisano April 26, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan OK. Kako god rešite ja vas čekam. Mada ipak razmislite o predlogu koji sam vam dao. Ovaj put je kraći za dvadesetak-tridesetak kilometara, a uz to je mnogo "živopisniji" i lepši za vožnju motorima. Kvalitet puta je takođe dobar, a i manje je naseljenih mesta pa može slobodno da se "nagazi" (ako ustreba). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle 14 Napisano April 26, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Prikljucili bi smo se ponovo u akciji, pokusacemo da se organizujemo da na neki nacin pomognemo. Na koju lokaciju mozemo da donesemo prilog u periodu izmedju 18 - 19h ili rano ujutro oko 8 - 9h, najverovatnije u cetvrtak, a nadam se i u petak??? Hvala unapred na odgovoru, Srle Drustvo ljubitelja Vespe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano April 26, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu bi trebalo biti lepo i toplo vreme sa temperaturom do 24 stepena, idealno za vožnju Ako želite, ovde se prijavite za grupnu vožnju do Kuline sa navedenim registarskim brojem da bi nas Turbopeđa oslobodio naplate putarine 1. Arakis - BG-25-242 2. Đunta 3. Boki.64 --- BG(*)01-656 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano April 26, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu bi trebalo biti lepo i toplo vreme sa temperaturom do 24 stepena, idealno za vožnju Ako želite, ovde se prijavite za grupnu vožnju do Kuline sa navedenim registarskim brojem da bi nas Turbopeđa oslobodio naplate putarine 1. Arakis - BG-25-242 2. Đunta 3. Boki.64 Molio bih Vas da pored nicka stavite tacnu registarsku tablicu. Ovo se odnosi na sva vozila ( kola, motore i ostalo sta ide). Ukoliko neko nije siguran, nije problem, upisacemo i njegov broj u dozvolu za svaki slucaj jer kasnije nema dopisivanja brojeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano April 26, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan 1. Arakis - BG-25-242 2. Đunta- BG-25-406 3. Boki.64 --- BG(*)01-656 Ja sam za Žikin predlog čakj iako treba po sata ranije da krenemo. Ima nas malo, lako ćemo se dogovoriti i nema bojazni da se razvučemo i pogubimo usput. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6652 Napisano April 26, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Arakis - BG-25-242 2. Đunta- BG-25-406 3. Boki.64 --- BG(*)01-656 4. Sasha P BG 01-104 90% da ću ići...želja postoji,samo mogućnosti. I bilo bi u redu da upoznam Bokija,već se dugo dogovaramo za viđanje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano April 26, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan TA vodi sa 3 razlike, samo da se zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano April 26, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Imam gomilu starih stvari svih članova porodice. Verovatno tovarim na svoj TA u subotu i palim ka Kulini. Vidimo se tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano April 26, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Prikljucili bi smo se ponovo u akciji, pokusacemo da se organizujemo da na neki nacin pomognemo. Na koju lokaciju mozemo da donesemo prilog u periodu izmedju 18 - 19h ili rano ujutro oko 8 - 9h, najverovatnije u cetvrtak, a nadam se i u petak??? Hvala unapred na odgovoru, Srle Drustvo ljubitelja Vespe Srle, Laboratorija (Višnjička 84) je svaki dan otvorena od podne pa do kasnih večernjih sati, prema tome, dobrodošli ste popodne kad vam odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano April 26, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I meni se Žikina maršruta više sviđa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano April 26, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan I meni se Žikina maršruta više sviđa I našim TA takođe, znači, većina pbeđuje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano April 27, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Arakis - BG-25-242 2. Đunta 3. Boki.64 --- BG(*)01-656 4. Loshmi 5 Daki BG 863-420 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...