CAJA 1168 Napisano April 17, 2011 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Danas savršen dan,ustao odmoran bez stresa i obaveza znači za vožnju idealno.Reših prvo da obradujem svog ljubimca jednom kupkom jer je toliko bio prljav od prošle vožnje po kiši da me je bilo sramota da ga vozim.I tako dok sam ga lickao razmišljam gde bi se mogao provozati,i na ideju mi padne na pamet da ne idem nigde daleko već da sam deljem gume po okolnim krivinama dalje od naseljenog mesta što sam i uradio .Kasnije sav miran kao bubica se vraćam kući... Ulazim u naseljeno mesto i kao po običaju smanjujem brzinu na nekih 50-60 km/h jer ne želim da neko drugi najebe zbog mene...posle par stotina metara nailazim na neki auto,rutinski dajem žmigavac i trudim se da me uoči u retrovizoru tako što mu neću voziti u mrtvom uglu...Kad najednom bez ikakvih naznaka(ni žmigavac,ni stop svetlo) lik počeo da skreće ulevo.Ja već započeo zaobilaženje i jedino što sam mogao da radim jeste da počnem da kočim najbolje što umem u kombinaciji sa countersteering-om koji sam dosta puta uvežbavao.I taaaaaaaako dok su te mili sekunde tekle a moja sirena postajala sve glasnija i glasnija kako sam se približavao,meni po glavi su se već motale misli kako da se "prizemljim",sa kakvim ću povredama proći ,koliko ću urnisati motor,zašto sam ga ribao,što sam uopšte sedao na motor...jedvite jade izbegoh tog debila. Sledeće sekunde koliko sam bio u frci zahvatio me takav bes kada sam video da ne želi ni da stane da mi se izvini,da sam u naletu istog krenuo za tim jebenim ganZijem(ciganom) koji je lizao jebeni sladoled,zbog kojeg nije mogao da da žmigavac na tom usranom audiju noivije generacije sa stranim austrijskim tablicama...Ljudi E tako sam lepo digao motor,spustio ga ubrzao i tačno po sred retrovizora odvalio sa čizmom...da je taj zvuk lomljenja prosto bio milina za uši! Sreća njegova što sam mu otkinuo retrovizor a ne glavu! Sve u svemu pažnju na maksimum,jer ovakvih debila ima isuviše! 48 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano April 17, 2011 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ako si,sigurno i u Austriji jede sladoled dok vozi,djubre bahato i bezobrazno!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano April 17, 2011 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da si ti dobro prosao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano April 17, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kad te vidim vodim te na sladoled 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10592 Napisano April 17, 2011 Hronični Motociklopata, 7360 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan priznajem da bi i ja bio besan da mi neko ugrozi zivot i mojoj Hondi, ali mu ipak nebi odvalio retrovizor, (mozda zato sto sam dosad imao tu srecu da me nisu toliko doveli u opasnost) ali zato se divim vama koji to uradite Mora neko da pokaze stoci da malo vise obracaju paznju na druge ucesnike u saobracaju, a pogotovo na motoriste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 17, 2011 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan E, sad mu nije ništa....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steel_Stallion 647 Napisano April 17, 2011 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan prava scena za film Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano April 17, 2011 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja odvaljujem retrovizore i kad sam na bicikli ljudi pomisle da su me udarili pa se onako nadju u cudu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano April 17, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohavle za opisivanje događaja ,kao da sam bio tamo E neka si ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano April 17, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno jedna, po meni, normalna, ljudska reakcija...bez demagogije tipa "malo je falilo da mu j.. mater" ili "imao je srece sto ga nisam razbio od batina..." Tako majstore treba, pesnica medju oci ili cizma u retrovizor! Ti si moj idol, svaka cast:) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 17, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Cajo! A kasnije kenjaju po TV-u kako romi ovo-kako ono... Svi primaju neke socijale i svi voze neke audije na Wien tablama... Samo lomi! I mene je jedna budala isekla, samo sto sam bio na skuteru pa nisam mogao da ga stignem da mu skinem retrovizor ili bar stopku! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13099 Napisano April 17, 2011 Ne silazi, 7451 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj da se suzdrzis, mozda izvadi nesto pa ispadne frka jbg... Tebi je bilo u afektu, a on je mozda permanentno spaljen u mozak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano April 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Neka si ti dobro prošaoa jedan retrovizor manje - više... Ne znam šta da kažem, nisam ni ja za tu varijantu agresije ali je činjenica da nas "skidaju" k'o vrapce i da im treba staviti do znanja da smo ugroženi. Očigledno da samo pričom to ne ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano April 17, 2011 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Kad te vidim vodim te na sladoled Hahaha cenim to! Gledaj da se suzdrzis, mozda izvadi nesto pa ispadne frka jbg... Tebi je bilo u afektu, a on je mozda permanentno spaljen u mozak. Alekre je u pravu,setite se samo teme gde je Jager imao problema sa manijakom koji je hteo da ga skine sa bocom za gašenje požara. Ne opravdavam svoj postupak,ali ovde se meni bio spalio mozak od sličnih stvari u saobraćaju koje su mi se skoro izdešavale,ovo je bila kap koja je prelila čašu.Sada sam ponovo ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 17, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ni prvi ni poslednji koji je to uradio. Samo nemoj da ti pređe u naviku (baš mnogo ). Ne treba na svaku sličnu frku odgovarati nasiljem ali razumem da čovek prosto nije mogao da se suzdrži. Što reče i sam, prelila su vnago i otišao mu je prekotlačni ventil. Nema čoveka koji nije nikad u životu puk'o na sličan način iz nekog razloga ali je dobro ukapirati da je to trenutak i naučiti kako da kontrolišemo svoje emocije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Skupo ga izasao taj sladoled 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 18, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kolko pluseva smo ti daliiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano April 18, 2011 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj da se suzdrzis, mozda izvadi nesto pa ispadne frka jbg... Tebi je bilo u afektu, a on je mozda permanentno spaljen u mozak. A ako ja izvadim "nesto"? Mozda sam i ja od svega u zivotu "permanentno spaljen u mozak" ... Dokle se vise povijati "ljudima" koje prate izgovori: "Ma, pusti ga, on je budala". A sta ako sam ja jos veca budala, pogotovu u takvim situacijama? Bravo za kolegu, prava reakcija. Retrovizor ima svoju cenu, a zivot je neprocenjiv. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano April 18, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan A šta da je sladoledžija dobio napad besa zbog retrovizora i cimnuo na levo.....i ti onda drljao glavom po betonu ili podleteo pod auto iz suseednog smera.....Baš zato što ovo nije ni Švajcarska ni Austrija....ovde gde vladaju neki drugi zakoni....moramo gdedati napred i za sebe i za njih....saobraćaj ne prašta.....a koske teško zarastaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 18, 2011 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su svi navedeni komentari na mestu. I za i protiv. Ali....... kad razmislim, i ja bih u tom trenutku najverovatnije reagovao isto bez obzira na iskustvo, dvaput razmisli, izbroj do deset itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 19, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Kolko pluseva smo ti daliiiii Da, kandidat za BJB viteza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki82 15 Napisano April 19, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6s 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvo suzdrzavanje ili brojanje do 10,da mogu presao bi bagerom preko takvih ljudi ali na zalost danas ih ima u tolikom broju da ih je ne moguce iskoreniti. Sto smo mi finiji prema njima to su oni gori prema nama. Takvima i edukacija ne pomaze. Naj zalije od svega je da danas tesko covek moze da ode u opustajucu voznju a da ne dodje kuci sa pritiskom koji probija sve granice. Nije poenta da sednes na motor i da razmisljas o tome kako ces zivu glavu izvuci vec da voznju zavrsis sa kezom od uveta do uveta . Pozdrav za sve bajkere i cuvajte se danasnjih bezobzirnih ljudi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano April 19, 2011 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan A šta da je sladoledžija dobio napad besa zbog retrovizora i cimnuo na levo.....i ti onda drljao glavom po betonu ili podleteo pod auto iz suseednog smera.....Baš zato što ovo nije ni Švajcarska ni Austrija....ovde gde vladaju neki drugi zakoni....moramo gdedati napred i za sebe i za njih....saobraćaj ne prašta.....a koske teško zarastaju Možda jesam lud,ali nisam glup.U ovom mom ludilu,koliko sam mogao,procenio sam kako da to izvedem sto “bezbednije” po mene.Naravno da ponovim još jednom,ako možete iskulirajte sledoledžije a pažnju na maximum! Kolko pluseva smo ti daliiiii Da, kandidat za BJB viteza. Eh mlad sam ja za to,treba da učinim još mnogo humanih stvari i da pređem još gomilu kilometara da bi to zaslužio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 20, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan I da odvalis jos gomilu retrovizira... MA SVAKA CAST CAJO, NEKA SI GA! Bolje sto si mu odvalio retrovizor, nego glavu, pa da odgovaras kao za coveka. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlKos 428 Napisano Maj 1, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Dublin, Republic of Ireland Motocikl: Triumph Thhunderbird Sport Prijavi odgovor kao problematičan razumem gnev, razumem i reakciju. ali mi to sve govori da treba jos da uvezbavas hladnokrvnost. Ako i mi dozvolimo da nam takozvana "crvena izmaglica" (red mist) pada na oci kao i bilo kojem vozacu automobila - onda se ni po cemu necemo razlikovati od njih. Jedno od najvecih zadovoljstava na motoru je ta slicnost sa pilotom - koji mora ostati hladnokrvan sve vreme. Bez obzira na idiote. Ta vrsta hladnokrvnosti se da vezbati jer nas prilikom voznje i donosenja odluka cini drugacijim (i boljim) ljudima... samo hladnokrvno i bezbedno. vs 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...