Scarface 0 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Da ne duzim puno, "uletela" su mi dva skutera za male pare: 1. Malaguti Madison 125, mat siva, na znam tacnu kilometrazu, stranac,4t,2000 god., 1300 evra 2. Piaggio Hexagon 150,1996 god., 2t motor,1300evra, tamno zelena boja. Madisona sam video i izgleda stvarno svetski,dok Hexagona nisam video, zanima me koji je bolji , i sta vi mislite o ovim skuterima??? HVALA PUNO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha X-Max 300 Prijavi odgovor kao problematičan U tom slucaju, moje dvoumljenje bi trajalo nepunih par sekundi, e evo i zasto: - Malaguti ima Yamahin motor cetvorotaktni i proveren koji mnogo manje trosi - Malaguti je noviji - Malaguti je udobniji - Malaguti je neuporedivo lepsi - Malagutija ces lakse sutra da prodas.. Ovo su prvi argumenti koji su mi pali na pamet, a verujem da ih ima jos.. P.S. uz svo duzno postovanje prema Piaggio-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I moj glas ide za Malaguti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jun 25, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje Malaguti.. bez razmisljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam bas taj model, samo 2001 godiste. Mnogo lep, dobar i udoban motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Jun 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za Malaguti. Dakle zakljucili smo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 25, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Nemam stav...al mrzim kad neko vodi sa 5:0 P I A G G I O oooooo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda stvarno nemam sta da razmisljam. Razlog zbog cega sam vam postavio ovo pitanje je sledeci: Jedan majstor mi je pre nekoliko dana rekao da bi se odlucio za Piaggia zbog nekih dihtunga na Yamahinom motoru u Malagutiju. Jos kad sam saznao da je Hexagon 2t nije mi bilo jaso zasto se toliko drzi tog Piaggia, Madisona sam video i stvarno je prelep,na Moto-berzi sam video Hexagona 1997 god. i stvarno je ruzan ko kurac(mogu samo da zamislim kakav je tek 96god). PA ako je neko imao iskustva a Madisonom 125 nek mi samo kaze kakav je za odrzavanje. 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda stvarno nemam sta da razmisljam. Razlog zbog cega sam vam postavio ovo pitanje je sledeci: Jedan majstor mi je pre nekoliko dana rekao da bi se odlucio za Piaggia zbog nekih dihtunga na Yamahinom motoru u Malagutiju. Jos kad sam saznao da je Hexagon 2t nije mi bilo jaso zasto se toliko drzi tog Piaggia, Madisona sam video i stvarno je prelep,na Moto-berzi sam video Hexagona 1997 god. i stvarno je ruzan ko kurac(mogu samo da zamislim kakav je tek 96god). PA ako je neko imao iskustva a Madisonom 125 nek mi samo kaze kakav je za odrzavanje. 8) nisu se oni menjali dugooooooo godina meex, zaboravio si da napomenes razliku u tockovima, Hexagon ima samo 10ke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha X-Max 300 Prijavi odgovor kao problematičan nisu se oni menjali dugooooooo godina meex, zaboravio si da napomenes razliku u tockovima, Hexagon ima samo 10ke Hehehe. sve je to potpalo pod crticu o udobnosti..:P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...