Guest Stronser Napisano Jun 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan U BLIZINI INDJIJE U SELU LJUKOVO POGINUO JE VOZAC VELJKO A NJEGOV SUVOZAC KOJI JE NA PRVI POGLED IZGLEDAO OK PREMINUO JE NA PUTU KA URGENTNOM CENTRU ! ISLI SU BRZO ALI IM JE NA RASKRSNICI IZASAO TRAKTOR SA DVE PRIKOLICE SA SLABIM OSVETLJENJEM I ISHOD JE BIO NEMINOVAN ! Neka im je laka crna zemlja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan neka im je laka crna zemlja i prostrani nebeski putevi porodicama i prijateljima iskreno saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 25, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan nek pocivaju u miru.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan uhhh! uskoro ce nas vise biti gore, nego ovde... saucesce onima koji su ih znali i voleli edit: pazite se traktora sa prikolicama ovih dana! Tovare ih senom pa i ako su osvetljeni nista se ne vidi. Ja da nisam bio u kolima, prosle nedelje kad sam se vracao s mora, ne bih bio tu da ovo pisem... Spasili me 4 siroka tocka i ABS (a vozio sam 80!)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Počivajte u miru, ovo je bio paklen vikend! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Uzas! Neka im je laka crna zemlja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Jun 25, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Neka im je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Laka im zemlja obojici i iskreno saucesce rodbini i prijateljima. Odakle su bili momci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jun 25, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Bog nek im duse prosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jun 25, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Izgleda da ce ova sezona biti gora od prosle,iako sam mislio da je to nemoguce. Strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Užas, traktori bez svetala... R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Neka im je laka crna zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan laka ima zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan nek im je laka crna zemlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Laka im crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8677 Napisano Jun 25, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan najiskrenije saucesce porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Jun 25, 2007 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Laka im crna zemlja! Iskreno saucesce porodicama i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Kako koji skup dolazi sve je gore i gore, Laka im zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan A bre ljudi prestanite vec jednom. Ne mogu vise da citam ovakve postove :( :( :( :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 949 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam prošao tom raskrnicom i video puno krvi...tada nisam znao šta je u pitanju.Malopre sam pričao sa drugom i on je čuo da je dečko koji je poginuo iz Jarkovaca (sela kod Indjije) i da je suvozač navodno ŽIV!!! Saučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan JOs jedan traktor, jos dva mlada zivota, strasno! Pocivajte u miru, nesrecnom sudbinom vodjeni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći znao sam momka,bio je prva liga,nek počiva u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Jun 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se ali do mene je dosla informacija da je i suvozac umro na putu do bolnice mada sam danas na sahrani kod veljka mog sada pokojnog druga cuo da je decko 17god ziv odran izgruvan ali ziv ! nije do mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...