The_Dog 0 Napisano Jun 23, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ispravno to sto nasa policija uzima "sicu" za razne stvari (nenosenje kacige i slicno) ili bi trebalo da se pise kazna pa kod sudije za prekrsaje???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 23, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan A ko to jos staje policiji? ;D Zezam se, ja mislim da za kacigu treba da drmnu bar 50 evrica.Kaciga glavu cuva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Jun 23, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa u ovoj zemlji na raznim mestima prolazi sica, zasto bi panduri bili izizetak! Ako vec kaciga cuva glavu, onda neka svako razmisli koliko mu je stalo do nje ili neka proveri koliko ima sice u dzepu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Jun 23, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ispravno to sto nasa policija uzima "sicu" za razne stvari (nenosenje kacige i slicno) ili bi trebalo da se pise kazna pa kod sudije za prekrsaje???? Sve je to ravnoteža u svemiru... Kad Pera bude svaki dan išao u policiju do ovoga neće dolaziti. Do tada... i sića i Kića i Mića i pića i ića... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 24, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan mene je jednom pandur zaustavio kad sam vozio u zutoj traci kod sajma ... dao sam mu izguzvanih 270din. (toliko sam imao) i lik je uzeo to i jos mi dozvolio da parkiram kola na zelenoj povrsini ispod bilborda! ... TUGA ! bilo mi ga zao, majke mi ... za 270din! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Jun 24, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma ok je kad hoce da te pusti za sitnicu,i uzmu sicu. Ali za neki tezi prekrsaj bi trebalo da pisu prijavu i debele kazne naplacuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 24, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pa bilo bi ok da pisu ali realne kazne, i da postave realna ogranicenja, i realne zakone, i realne pandure auf al sam se napalio na ovo realne ;D ;D ;D ;D ma ok je da uzimaju parice, i oni su ljudi, sta on je za tih 270 din otisao sa kolegom na pice i to mu je to i ne treba mu vise dnevno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 24, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Kad porastem, biču pandur u Srbiji!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2890 Napisano Jun 24, 2007 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Jednom sam uspeo i da mi pise kaznu za pojas umesto kacige... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 24, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hahahhahahahahhahhahahahahhahaha, cuti ti si i dobar... znam ljude kojima su pisali prljavu tablicu, a nisu je cak ni imali umesto prekoracenja ;D ;D ;D e a jednom me je zaustavio covek i vozio sam oko 80 po gradu, ja mu nudio 500 dinara, kaze on ne treba, mogu da ti pisem neispravne farove koji su tad bili bas sica, ne secam se tacno... znaci ladnoi nije hteo u dzep nego je hteo da pise i mnogo manju kaznu, zasto je tako bilo pojma nemam, e da a pritom sam priznao gresku.... P.S. ZAzasto kazna za kacigu i pojas nije jednaka po vrednosti ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1270 Napisano Jun 24, 2007 Drug član, 930 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam definitivno za pisanje svake kazne pa i one najmanje. Nas saobracaj je generalno u haosu. Jebote ja svaki put kad izvezem auto iz garaze do grada gledam hoce li me neki debil pokupiti sa sleperom ili ce me neka curka crvknuti odpozadi (desilo mi se dva puta). A klince koji jurcaju sa skuterima goli bosi da i ne spominjem. Znaci u Palanci je haos dok nasi saobracajci (policija) sede na cardi ili nekom kaficu i piju pice znaci boli ih k~rac za saobracaj. Nedavno je kod mene u komsiluku poginuo covek ni kriv ni duzan izasao peske malo da se proseta sa komsijom i neki debil koji je isao preko 120 kmh u najobicnijoj ulici ga pokupi. Znaci covek je prosao pored mene (moje kuce) i javio se (pozdravio) samo par minuta pre nego sto se to desilo. Ma strava i uzas Postoji jedna izreka koja kaze da se balkanac moze opametiti jedino ako ga klepis po dzepu pa prema tome ja sam za voznju po PSu i zivu glavu na ramenima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Ziveli podmitljivi panduri! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 26, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan E, izvinite, mozda je off, al aj da pitam.El mogu strumfovi da pisu kaznu ako je tablica savijena (pa se ne vidi cela) ili ako je ispod repa (pa se uopste ne vidi)? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jun 26, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan E, izvinite, mozda je off, al aj da pitam.El mogu strumfovi da pisu kaznu ako je tablica savijena (pa se ne vidi cela) ili ako je ispod repa (pa se uopste ne vidi)? ;D Naravno da mogu da pisu kaznu, cak i ako je zaprljana tablica pa se ne vidi dobro broj. Inace ja vise volim strumfete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 215 Napisano Jun 28, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan P.S. ZAzasto kazna za kacigu i pojas nije jednaka po vrednosti ??? Zato što bez pojasa voziš 200 i gledaš ispred sebe i vidiš bar nešto, linije ili šta god, a bez kacige na 80 ne vidiš bar 70% onoga što vidiš sa kacigom... Bez pojasa se uzdaš u air bag, a pešaci i deca koja izleću na ulicu ne trpe posledice toga, bez kacige igraš lutriju u kojoj mogu da izgube i drugi koji su pasivni učesnici u saobraćaju. Kada vidim nekog bez kacige, zamolim ga da nosi neke naočare, čisto zbog drugih... Ja bih voleo da sve policajce sklone sa ulica, da postave kamere i radare na svahik 10 metara i sve kazne budu post paid, samo da stižu na adrese. To bi nas dovelo u red. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jun 28, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan mali off Najzli u zabludi si: Airbag ne pomaze ako nije vezan pojas. Pucanje Airbaga tjera tjelo da ga preleti i neizbjezan je udarac glavom u krov automobila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jun 28, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan pa bilo bi ok da pisu ali realne kazne, i da postave realna ogranicenja, i realne zakone, i realne pandure auf al sam se napalio na ovo realne ;D ;D ;D ;D Koje su to Realne a koje nerealne kazne i koji su to nerealni zakoni. Koliko sam ja upoznat nas zakon je jako slican zakonima u svim evropskim zemljama, samo je razlika sto se nepostuje. Probaj u Nemackoj da vozis 2 glave tamo gde je ogranicenje 120. Probaj da im nestanes! Probaj da vozis sa losim gumama, probaj da zimi vozis sa letnjim gumama, bez pojasa, bez kacige, bez tablice ili dozvole, probaj da nestanes na Stop. Slobodno probaj. Nije mi jasno kako to da svi postujemo propise kad smo van zemlje ali cim udjemo u Srbiju vozi ko kako stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Jun 28, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je dok možeš da ih kupiš za siću,sad govorim kao neko ko je za volanom kamiona od svoje 18-te,a inače ista priča je svugde na Balkanu 10 evra i pun gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jun 28, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Ubedljivo je najjace bilo kada je Borko87 vozio sa upaljenim svetlom,zaustavi ga pandur,on naravno stane,i oce da mu pise kaznu sto je vozio sa upaljenim svetlom.Kaze mu Borko da,koliko on zna,i treba da se vozi sa upaljenim svetlom,da bi bio uocljiviji,a pandur kao tuc,muc,i ladno mu pusti pricu: aj' kad sam te vec zaustavio,onda i da ti napisem kaznu .Koma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Jun 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan mali off Najzli u zabludi si: Airbag ne pomaze ako nije vezan pojas. Pucanje Airbaga tjera tjelo da ga preleti i neizbjezan je udarac glavom u krov automobila... Istina, airbag najbolje odradi posao u kombinaciji sa pojasom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Jun 29, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan na svim kolima koja sam ja vozio airbag i nece da se ukljuchi ako nije vezan pojas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...