vlajko 2670 Napisano April 10, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A i onaj vetar je vec poravnao nase brazde.. Ali, Oce SpaVe.. i pravu si Izgoreo Lenji nacisto.. ubio je jedno 20km vise od nas.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14561 Napisano April 10, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan sad vam spremam turu naspram koje ce pescara izgledati kao izlet doma penzionera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 10, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan UUU sad smo se bas zabrinuli i uplasili.. Ajmo bre na Rtanj da se penjemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 10, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan UUU sad smo se bas zabrinuli i uplasili.. Ajmo bre na Rtanj da se penjemo Na Rtanj, obavezno :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 10, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ja sam malo sredio ruku tako da nema voznje jedno nedelju dana . Al vredelo je. Sjajna ekipa , sjajna voznja PU !! Pa kad? Neam pojma . Prvo me je zglob malo boleo , kada se ohladio onda vise, uvece je bas boleo i pocela je otice ruka i poiskakale vene. Sad je otok skoro spao, ali ruka i dalje boli. Verovatno sam negde istegao ligamente. A pesaaaaaak :D mnogo zanimljiva podloga, mogu samo da zamislim sta bi sa CRkom radio tamo. Momcima na tezim motorima svaka cast, ali bas. Na kraju voznje sam toliko iscrpljen bio, da me je mrzelo da spustim nogu, nego mi lakse bilo da pustim motor da se preturi. MOraju kondicione prripreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano April 10, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ajde bre kakve ste babe .. Ja bi danas mog`o jopet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano April 10, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas je bilo peskaranje 2. deo... Bilo je samo nas trojica, ali nam je bilo lepo ... Iz Smedereva Shuster i ja, picimo ka Dolovu i nalazimo se sa Ta96 (Sasa), koji je ujedno predvodnik posto poznaje puteve (da nije bilo njega, verovatno bi otisli u Rumuniju ... Hvala Sasi). Od Dolova smo uleteli u Devojacki bunar, pa odatle do Susare, pa Grebenac, pa Dubovac, pa Kovin, tako nesto odprilike , oko 150km sve ukupno...Evo par slicica od mene, mislim da i Shuster ima neki komad... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14561 Napisano April 10, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan vidim da je glupi preorani put jos u rastresitom stanju, mogli su da uzmu neki valjak i srede to, al sta da se radi kad covek mora da uziva u voznji onda nije tesko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 10, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Aj da probam bez ponavljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5167 Napisano April 10, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6050 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! 'Ladno sam naleteo na Vas kod Devojačkog bunara...Gospođa i ja išli malko u Srbiju ali u Pančevu skrenem prema B.N.Selu umesto Kovinu i tako i mi sa Atlanticom prođosmo peščaru uzduž i popreko dok se nismo dogegali do Kovina. Drago mi je da ste se lepo proveli ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 10, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas je bilo peskaranje 2. deo... Al` su se TTetke navadile na Pescaru. Pozdrav drugari! 'Ladno sam naleteo na Vas kod Devojačkog bunara...Gospođa i ja išli malko u Srbiju ali u Pančevu skrenem prema B.N.Selu umesto Kovinu i tako i mi sa Atlanticom prođosmo peščaru uzduž i popreko dok se nismo dogegali do Kovina. Drago mi je da ste se lepo proveli ! Aaa lepo, lepo. Kazi sto je dobar bocni vetar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano April 10, 2011 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bila jedna interesantna voznja po pescari,put je jos uvek fino iztanjiran u nekim deonicama ...slikao sam samo kada smo pravili pauze..ovo najvisi vrh u Pescari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5167 Napisano April 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6050 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! 'Ladno sam naleteo na Vas kod Devojačkog bunara...Gospođa i ja išli malko u Srbiju ali u Pančevu skrenem prema B.N.Selu umesto Kovinu i tako i mi sa Atlanticom prođosmo peščaru uzduž i popreko dok se nismo dogegali do Kovina. Drago mi je da ste se lepo proveli ! Aaa lepo, lepo. Kazi sto je dobar bocni vetar. Vetar je bio takav da od Pančeva do B.N. Sela nisam prešao 80 kmh i vozio sam kao Rossi u krivini, samo što smo mi išli PRAVO... Kad se mimoiđeš sa kamionom, kao da eksplodira nešto pored tebe pa baca motor (i nas na njemu) levo - desno...STRAŠNO !!! A put od Banatskog Karlovca do Deliblata je posebna priča. Komotno mogu na Atlantica da zalepim Adventure ili Tenere - zaslužio je ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 11, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Одакле си кренуо кад си кренуо малко ка Србији? Из Румуније или... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 11, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Komotno mogu na Atlantica da zalepim Adventure ili Tenere - zaslužio je ! nece da moze.. skuter je skuter 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14561 Napisano April 11, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto, video sam vas kad ste prosli, trebao bi da znas da bez obzira sto smo izgledali ko divljaci onako prasnjavi ne grizemo. A i zene uglavnom imamo svoje tako da si mogao slobodno da stanes i pozdravis se Drugi put stani niko ti nece nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 11, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Popsyću jel ima neki vidoje, ili jok ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5167 Napisano April 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6050 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Одакле си кренуо кад си кренуо малко ка Србији? Из Румуније или... Bolje da sam išao preko Rumunije - brže bih stigao... Komotno mogu na Atlantica da zalepim Adventure ili Tenere - zaslužio je ! nece da moze.. skuter je skuter To se ti žicaš zbog Tenere...Dobro staviću GS ili tako nešto... @alexanto, video sam vas kad ste prosli, trebao bi da znas da bez obzira sto smo izgledali ko divljaci onako prasnjavi ne grizemo. A i zene uglavnom imamo svoje tako da si mogao slobodno da stanes i pozdravis se Drugi put stani niko ti nece nista Nisam znao za Vaš skup i nisam video ljude već parkirane motore - sve sam enduro pa nisam hteo da Vam kvarim idilu skuterom... Šalim se - da sam bio upućen u situaciju naravno da bih stao da se pozdravimo. Daće Bog drugi put ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 11, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jbg nisam danas stigao do Mikke pošto nemam pojma kako se edituju video fajlovi ali ima korektnog materijala koji može da se iskoristi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano April 11, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan jbg nisam danas stigao do Mikke pošto nemam pojma kako se edituju video fajlovi ali ima korektnog materijala koji može da se iskoristi Slobodno ih prosledi meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 12, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan jao Popsy ne znas editujes video fajloveeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 12, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ste svi dobro ocistili lanac i malo produvali filter vazduha posle ove voznje. Pesak je cudo !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano April 12, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ste svi dobro ocistili lanac i malo produvali filter vazduha posle ove voznje. Pesak je cudo !! Juce opran motor, lanac detaljno opran i namazan, filter isto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14561 Napisano April 12, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan verovatno cu u nedelju da opalim reprizu pa zato ko hoce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 13, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo vidoja, ja se izvinjavam, prvi mi je put da editujem vidoje, kamerica je cesto gadjala malo nize i uhvatila je samo prvih pola sata voznja (nema posle njive i brda) al to cu resiti vecom SD karticom i podesavanjem "nosaca" ... takođe kvalitet snimka je drasticno smanjen da bi stao na Youtube Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...