Čika Dule 152 Napisano Decembar 27, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 27, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nesto pomogne, barem vizuelno... http://www.youtube.c...feature=related Ovaj ringispil se mnogo brzo okreće te mi se ne kaći na njega.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 27, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nesto pomogne, barem vizuelno... http://www.youtube.c...feature=related Ovaj ringispil se mnogo brzo okreće te mi se ne kaći na njega.. Sva 3 linka su neuspeli pokusaji prvi nema podmazivanje, drugi ne radi jel kada da gas crevo se guzva(znaci da pravi vakuum a nema nadpritisak), treci ima najvise potencijala, ali ne zmam kakav je karburator stavljen, ako je onaj koji je bas namenjen turbasima ona mozda i radi, sa obicnim je verovatno truba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 27, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo fotgrafija od danas... kao sto rekoh jos samo da ga ubalansiram: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 27, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan I konacno.... finialni proizvod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 27, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ove radiuse (u crvenim krugovima) nebi smelo da bude pre sšanovanja??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 27, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora kada se nizu zice bez ukrstanja, ali sobzirom da se ukrastaju dolazi do tog zakrivljenja na mestu ukrstanja. Probacu ga u toku voznje pa cu tada najbolje oceniti, ali za sada mislim da je ovako tocak mnogo cvrsci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 27, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan A i slika je pre stezanja zica. Jedini problem je sto nisam uspeo da stavim sve nove zice, jer neke jednostavno nisu mogle da se izvade iz dobosa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 27, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kako se vozi pa najverovatnije ces morati dotegnuti zice posle nekog vremena samo oprezno da nedodje do neceg nepredvidjenog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Decembar 27, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kako se vozi pa najverovatnije ces morati dotegnuti zice posle nekog vremena samo oprezno da nedodje do neceg nepredvidjenog Bas tako!! posle par km (100-150) ponovo tockove na centriranje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ealbert 7 Napisano Decembar 28, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: novo milosevo Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi sa tim hidrogen generatorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 28, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi sa tim hidrogen generatorom? Pa najverovatnije ci istrazivinje iskoristiti za diplomski rad, tako da je trenutno u fazi mirovanja jos par meseci (dok ne dam preostala 3 ispita). Inace jos zam dodao neke komponente u proces, samo je potrebno doci do njih a ne zaglaviti u zatvor (ili jos gore) Za sada se bavim malo sobom i svojim hobijem... motorima... to me inspirise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 28, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ove radiuse (u crvenim krugovima) nebi smelo da bude pre sšanovanja??? Bas sam nocas gledao neke fotografije i na par starih harey-a i indian-a sam video ovakvo preplitanje i zakrivljenje zica, tako da verovatno mora tako, inace bas retka tehnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ealbert 7 Napisano Decembar 28, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: novo milosevo Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 28, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je toliko smeo projekat, da ne moze da bude los... posebno sto je u rukama entuzijaste!! :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 29, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Sta da vam kazem... projekat mi je ozbiljno uzdrman... devojka pocela da pi**i, kaze volim motor vise od nje stalno kasnim kada treba da se vidimo, a ne shvata da do poslednjeg trenutka radim,...pa moram nekako (svakako) da se pravdam. Ali sve to me nije omelo da malo razmisljam o aupsuhu koji je prilagodjen novonastoloj situaciji. Uslovi su vrlo zahtevni: 1. da odgovara dvotatnom motoru 2. da ima povracaj gasova ka turbini 3. da iz turbine ide opet podadi kako mi ne bi prlio dlake na nogama 4. da sve to bude estetski zadovoljavajuce a ne da strce razne cevi na sve strane... Posle mnogo razmisljanja dosao sam na sledecu ideju: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 29, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Gasovi iz motora klasicno idu kroz crni deo (rezonator), nakon izlaska se vracaju napred ka turbini kroz crveni "dzep", a nakon prolaska kroz turbinu idu u plavi "dzep", i nakad ka izduvu. Ovi dzepovi su napravljeni od drugod auspuha koje je razecen na pola (po duzini. Evo kako izgleda u poprecnom preseku : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Decembar 29, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja!! samo da ne bude mali pritisak gasova na turbinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 29, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Naravno ovo su samo grube skice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 29, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ali sve to me nije omelo da malo razmisljam o aupsuhu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 30, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj epizodi gledacete: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 30, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan To ja zovem simbioza francuza i nemca Na mz-ov zadnji dobos sa zicama je ugradjena i ucentrirana citroenova felna... Ponegde mi malo baca ali to je posledica mngobrojnih rupa koja je ova felna poljubila u poslednjih 30-ak godina, pa je sada blago cetvrtasta. Bitno je da ne trese osovinu kada je zavrtim, a ove sitne cvrge mislim da nece toliko smetati. Najteze je bilo odrediti model za busenje rupa i obeleziti tako da bude simetricna. Sve u svemu zadovoljan sam ishodom. Danas sam je jos ofarbao iznutra a kada umoniram gumu ofarbacu je i spolja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Decembar 30, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan samo polako i strpljivo, bice od toga nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Felna je umontirana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Pa opet proba sa umonitranim gumama: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...