thelord 97 Napisano April 15, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sutra u 12 i u 16h Laza drzi predavanje na temu "Prezentacija Kursa sigurne vožnje sa pričom na temu Tehnika upravljanja motorciklom". Bice tu dosta korisnih informacija na samom predavanju a i posle u neposrednom caskanju. Dodjite da se upoznamo i druzimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano April 15, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poznavajuci Lazu sutrasnje predavanje ce biti interesantno i korisno. Prvo predavanje je u 12, a oni koji rade neka begaju sa posla malo ranije jer je drugo predavanje u 16:00. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano April 15, 2011 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene i Goce kod naseg dobrog i prepostenog Joske u Temerinu na konaku . Danas se na nasem standu pojavilo dosta drugara iz NS i okoline, malo popricali, popili sokic. Sutra dolazi strucna ekipa iz Bgd pa dodjite da se malo edukujemo zajedno, da vidite kako Lazo to strucno radi Vidimo se sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano April 15, 2011 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Necemo mnogo da duzimo da ne bi udavili slusaoce, cisto u pola sata da predstavimo kurs i nabacimo temu za razmisljanje, a ja cu biti tu cijeli dan pa ce biti prostora za udubljivanje u temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kasperski 1 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poznavajuci Lazu sutrasnje predavanje ce biti interesantno i korisno. Prvo predavanje je u 12, a oni koji rade neka begaju sa posla malo ranije jer je drugo predavanje u 16:00. Dve razlicita ili prvo ponovljeno?Salim se naravno ovo ce biti veoma korisno. Sutra je udarni dan jos kad' bi konacno vreme posluzilo (vec se pitam i da li ce) bice sveta. Dodatni sadrzaji su zanimljivi,a i drugacije je to kad se dirne treba ici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano April 15, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem makar sekire padale, ajmo ljudi organizacija, gde se nalazimo, u koliko sati, koliko se cekamo? 1. Loshmi Capo 2. Caponord 3. Severian 4. Dzigi 5. Almighty Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano April 15, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan 5 motora, 5 motora, i to je bolje nego ni jedan! Ajmo curice ajmo decaci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Najsimpaticniji par na sajmu Arakis i Goca, {Izgledaju mi kao novi BMW}. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 15, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Jeste kasno ali nisam mogao ranije. Za dva motocikla ne možemo praviti grupnu BJB vožnju u pravom smislu jer to znači pokretanje celog tima ljudi. Ne možemo pokrenuti redare, javljati policijama kuda prolazimo, štampati izjave o prihvatanju odgovornosti... cela mašinerija za dva motocikla se ne može pokretati. Dakle, vas dvojica ste dovoljno zreli da vam ne trebaju ni redari ni izjave. Sve znate i sami i srećan vam put. Uživajte umesto nas koji ne možemo ići. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Samo za našeg Boru :takoje: Drugari, shvatio sam ovo kao poziv i verujte da ne bih odoleo, ali radim i sutra i u nedelju popodne (od 1400-2200), tako da cu ovogodisnji Sajam morati da propustim. Pozdravite drustvo u Novom Sadu i vidimo se u labosu. :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 15, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Eto mene sutra u 10 cim otvori na druzenju do popodne. Jel se moze parkirati na plato ispred glavnog ulaza motorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Eto mene sutra u 10 cim otvori na druzenju do popodne. Jel se moze parkirati na plato ispred glavnog ulaza motorom? Vjerovatno moze jer ih ima parkiranih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano April 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Današnja vesela ekipa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano April 16, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Evo Laza spreman za predavanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano April 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lazo čeka.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano April 16, 2011 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ja bio danas, nista posebno cak i ono pravilo da ima lepsih primeraka motocikala ispred nego u sajmu ove godine ne vazi... verovatno zbog loseg vremena... gledao sam i cene kaciga, i nesto se ne moze reci da je neki popust... ali bice bolje, bice bolje...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4888 Napisano April 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dežurna ekipa. Davora nisam uslikao jer je već otišao, ali da napomenem da je "otvorio" štand jutros. Goca i Arakis Rajko i Sale Sajam tuga vel'ka - najveći utisak na mene je ostavilo ovo čudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano April 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odaziv nije bio veliki ali je bilo ukupno 10 polaznika, koji su sa velikom pažnjom odslušali prezentaciju budućih kurseva Škole bezbedne vožnje by Evil_Zo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano April 16, 2011 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Evo stigosmo nazad u Bg. Sajam je bio jako slabo posjecen, ne pamtim da je ikada ovako bilo. Na standu je zato bilo zivo, mi smo se dobro proveli Pozdrav ekipi sa prezentacije i veliki pozdrav nasoj bjb-stand-ekipi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano April 16, 2011 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan Rajko, Lazo hvala puno na gostoprimstvu i dobroj volji da nas upoznate sa detaljima vezano za predstojeći kurs. Drago mi je da smo najzad imali priliku da se i lično upoznamo i unapred se radujem sledećem susretu. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano April 16, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Sa Lazinog predavanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 16, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas, Lazina prezentacija "kursa bezbedne vožnje" mi je samo potvrdila ono što sam znao - ja to ne propuštam. Video konačno "kad i gde reli 2011", dobra tura, ali ima ko će već o tome. Sajam malo slabija kopija iz BG-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 17, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mi stigli na sajam a izlagacki centar gde bi trebali da uzmemo propustnice jos ne radi... hehe Pozdrav p.s. Usli bez propustnica Navali narode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 17, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan I kako se ulazi na sajam????? Ne daje mi se 250 dindzi za bleju pogotovo sto ne nameravam da bilo sta kupim....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 17, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Mi rekli da smo sa standa bjbikers...pa nas uvela teta sa informacija probaj na istu foru...e inace gospodja je fina samo se cudno sminka...ha, ha...vidimo se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...