Bandolera 1894 Napisano April 14, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam preko puta sajma, ako nesto treba javite. Треба!!!!!!! Да дођете госпођа и ти Дане у недељу да се упознамо и дружимо!! Велики поздрав од Бандолероса!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 14, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u subotu a moram doći i u nedelju da se konačno upoznam sa Bandolerosima... Vidimo se !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 14, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Heheheheheeh... laptop... wireless... hahahahahahaha... aha, al juče. Ne radi sajamski WIFI. Možda će proraditi. Zbog toga nije bilo direktnog prenosa kako smo planirali. Elem, naš štand je nepromašiv. Skromno je opremljen shodno mogućnostima za ovako kratko vreme ali je važno da ga imamo i da je pun gostiju. Slike nemam jer smo dans imali pune ruke posla ali su Tomerc i Dexter slikali par puta pa će to valjda okačiti. U svakom slučaju, biće lepo družiti se u Novom Sadu par dana. A sad nešto manje lepo. Iz porodičnih zdravstvenih razloga nisam u mogućnosti da vodim grupnu vožnju u subotu. Verovatno neću moći ni u nedelju da dođem do NS. Frka je i to gadna. Zato vas sve molim za razumevanje a dogovorićemo se ko će voditi vožnju u subotu i da li će je biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6044 Napisano April 14, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 14, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав scubо ....очекивали смо сви цео дан извештаје...... Брзо оздрављење ко год да је од твојих у питању! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Dexter i Scuba Vuja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 14, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Za sve koji će doći na sajam, odmah na ulazu u halu sa desne strane je Sagmajsterov motocikl. Samo pravo pored njega i na po puta sa desne strane je naš štand. Nepromašivo je obeležen našim logoom i posterima za Reli. Preko puta nas je Radulović. Resto sajma je manje-više repriza sajma u Beogradu osim nautike (a i tu sam viđao boljih sajmova). Na našem štandu bar ima nekog osveženja. Odmah do nas je "kafić" ali je sve vrelo (od cena). Zato će koncerti biti ok a i program napolju obećava samo da ne bude kiše. U svakom slučaju treba doći i videti. Neće niko pasti u neosvest od ponude izlagača ali ćemo se lepo družiti kod nas na štandu. A i Lazo će sigurno održati u subotu propisno predavanje kako dolikuje njemu i nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano April 14, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ljudi je sigurno da ce ici u subotu organizovano iz BGa? Vidim da je spisak zastao na 6 ljudi... Mogli bi i oni da potvrde a i ako jos neko oce nek se prijavi najkasnije danas da bi videli brojcano stanje da ne pravimo ceo cirkus za 2-3 motora. Svesni smo da je ovo lose vreme uticalo na los odziv ali sta je tu je pa da vidimo na cemu smo. 1. Loshmi Capo 2. Caponord 3. Severian 4. Dzigi 5. Đunta 6. Almighty Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 14, 2011 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Scuba, DexterRR, Vuja, kakva je situacija vezano za videobim / tablu? Da li ce ljudi za vrijeme prezentacije da sjede ili stoje? Imamo li mikrofon i razglas i da li je to uopste potrebno? Dajte jos malo info-a da znam sta da pripremim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 14, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Imaš video bim, nemaš tablu. Nemaš ni mikrofon ali je prostor mali pa će te čuti. Ispred tebe je dvadesetak stolica a ako bog da stajaće još toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano April 14, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Subota bez mene na žalost, a možda i nedalja. 1. Loshmi Capo 2. Caponord 3. Severian 4. Dzigi 5. Almighty Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 15, 2011 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ISPRAVKA Nedelja, 17. april 11.00 Prezentacija osnovnih načela bezbedne vožnje Hala "Master", štand Moto zajednice "BJBikers" 13.00 Prezentacija osnovnih načela bezbedne vožnje Hala "Master", štand Moto zajednice "BJBikers" Ovdje mala ispravka, sve ovo je prebačeno za Subotu (sjutra) i to u terminima u 12:00 i u 16:00.i radi se u stvari o Prezentaciji Kursa sigurne vožnje sa pričom na temu Tehnika upravljanja motorciklom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano April 15, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6044 Napisano April 15, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo stigosmo da sa javimo postavili "štand" wireless, sokići. Dolaze ljudi, pitaju za Reli, za Školu bezbedne vožnje... Evo malo slika, direktno iz Novog Sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano April 15, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ljudi je sigurno da ce ici u subotu organizovano iz BGa? Vidim da je spisak zastao na 6 ljudi... Mogli bi i oni da potvrde a i ako jos neko oce nek se prijavi najkasnije danas da bi videli brojcano stanje da ne pravimo ceo cirkus za 2-3 motora. Svesni smo da je ovo lose vreme uticalo na los odziv ali sta je tu je pa da vidimo na cemu smo. 1. Loshmi Capo 2. Caponord 3. Severian 4. Dzigi 5. Đunta 6. Almighty što se mene tiče, idem - organizovano ili ne, uz uslov da ne bude baš neki potop, još vučem vlagu od prošle sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6044 Napisano April 15, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo našeg Markonea Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano April 15, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast drugari Uživajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6044 Napisano April 15, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo za našeg Boru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano April 15, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan ja pobegao s posla malo, poneo aparat... i .. poznata ekipa? i da malo bolje vidimo... Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano April 15, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Jedini ja ludak danas bio sa motorom ali sam svratio do štanda da se upoznamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano April 15, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Jedini ja ludak danas bio sa motorom ali sam svratio do štanda da se upoznamo. pazi kad sam te video na semaforu, ja isao u pravcu ka rumenci! reko ovaj je shenuo reci mi jesi isao na neki ulaz sa zadnje strane? jer nisam video da si isao na glavni ulaz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano April 15, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Na glavni,ispred parkirao makinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano April 15, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan ja cu sutra malo da svratim da nebude (neznas sta si propustio) ako neko ide iz pravca Subotice mogli bi zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kasperski 1 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na virtualnoj turi...sad'ne moramo ni ici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano April 15, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na virtualnoj turi...sad'ne moramo ni ici treba...treba.. ni motor .. ni ove na motorima nisu isti(e) kad ih vidiš uživo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...