TomoB 1618 Napisano April 27, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam posto nigde nepise a ljudi me i ovde pitaju. Cena ulaza je po motoru kao i uvek u SM.400 dinara, za pesake 100 din. Pivo je 100 din,toceno 0,5l ili limenka po zelji Zadnjih nekoliko godina vaš sam redoviti gost (osim 2009) i zanima me jedna stvar. Pričajući sa Profom više puta smo dotakli pitanje naplate ulaza za strane tablice tj.za bikere koji dolaze iz bivših republika ex YU.Mi iz HR smo pogotovo alergični na naplatu i toga kod nas nema niti na jednom susretu.Kod vas dolazim jer sam prijatelj sa Krkeljom,Profom,itd.da sad ne nabrajam,ali boli me kad se prijateljstvo naplačuje. Kakva je to dobrodošlica kada ti na ulazu jedan nudi rakiju dobrodošlice,a drugi te traži novac za ulaz? Gde je novac, nema prijateljstva, hahaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 27, 2011 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam posto nigde nepise a ljudi me i ovde pitaju. Cena ulaza je po motoru kao i uvek u SM.400 dinara, za pesake 100 din. Pivo je 100 din,toceno 0,5l ili limenka po zelji Zadnjih nekoliko godina vaš sam redoviti gost (osim 2009) i zanima me jedna stvar. Pričajući sa Profom više puta smo dotakli pitanje naplate ulaza za strane tablice tj.za bikere koji dolaze iz bivših republika ex YU.Mi iz HR smo pogotovo alergični na naplatu i toga kod nas nema niti na jednom susretu.Kod vas dolazim jer sam prijatelj sa Krkeljom,Profom,itd.da sad ne nabrajam,ali boli me kad se prijateljstvo naplačuje. Kakva je to dobrodošlica kada ti na ulazu jedan nudi rakiju dobrodošlice,a drugi te traži novac za ulaz? A dali je problem tih 400 din.? Ili 4 evra? Ja mislim da nije!!! I ja dolazim iz Nemacke na skup zato sto volim moj klub i moje kolege iz kluba.Nemoze me niko ubediti da je to puno.Obilazim i ja skupove i svasta sam doziveo. Dali se zna koliko treba da se ulozi da bi se napravio jedan takav skup kao sto je u Mitrovici? Mnogo, verujete mi! Ako jednog dana bude i taj ulaz dzabe onda ce to biti zato sto sve finansiraju sponzori.A naci sponzora za tako veliku svotu novca je tesko i veliki problem. nikome nije problem tih 4 eura nego je stvar u principu. moto susret se radi radi motorista a ne radi pjesaka pa je logicno da pjesaci placaju ulaz a ne motoristi. iz tog principa se kod nas moto susreti sa naplatom ulaza za motoriste naveliko bojkotiraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano April 27, 2011 motoras, 2486 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam posto nigde nepise a ljudi me i ovde pitaju. Cena ulaza je po motoru kao i uvek u SM.400 dinara, za pesake 100 din. Pivo je 100 din,toceno 0,5l ili limenka po zelji Zadnjih nekoliko godina vaš sam redoviti gost (osim 2009) i zanima me jedna stvar. Pričajući sa Profom više puta smo dotakli pitanje naplate ulaza za strane tablice tj.za bikere koji dolaze iz bivših republika ex YU.Mi iz HR smo pogotovo alergični na naplatu i toga kod nas nema niti na jednom susretu.Kod vas dolazim jer sam prijatelj sa Krkeljom,Profom,itd.da sad ne nabrajam,ali boli me kad se prijateljstvo naplačuje. Kakva je to dobrodošlica kada ti na ulazu jedan nudi rakiju dobrodošlice,a drugi te traži novac za ulaz? A dali je problem tih 400 din.? Ili 4 evra? Ja mislim da nije!!! I ja dolazim iz Nemacke na skup zato sto volim moj klub i moje kolege iz kluba.Nemoze me niko ubediti da je to puno.Obilazim i ja skupove i svasta sam doziveo. Dali se zna koliko treba da se ulozi da bi se napravio jedan takav skup kao sto je u Mitrovici? Mnogo, verujete mi! Ako jednog dana bude i taj ulaz dzabe onda ce to biti zato sto sve finansiraju sponzori.A naci sponzora za tako veliku svotu novca je tesko i veliki problem. nikome nije problem tih 4 eura nego je stvar u principu. moto susret se radi radi motorista a ne radi pjesaka pa je logicno da pjesaci placaju ulaz a ne motoristi. iz tog principa se kod nas moto susreti sa naplatom ulaza za motoriste naveliko bojkotiraju I sta nam je sad ciniti? Da parkiramo motore izvan ograde i da udjemo kao pesaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 27, 2011 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam posto nigde nepise a ljudi me i ovde pitaju. Cena ulaza je po motoru kao i uvek u SM.400 dinara, za pesake 100 din. Pivo je 100 din,toceno 0,5l ili limenka po zelji Zadnjih nekoliko godina vaš sam redoviti gost (osim 2009) i zanima me jedna stvar. Pričajući sa Profom više puta smo dotakli pitanje naplate ulaza za strane tablice tj.za bikere koji dolaze iz bivših republika ex YU.Mi iz HR smo pogotovo alergični na naplatu i toga kod nas nema niti na jednom susretu.Kod vas dolazim jer sam prijatelj sa Krkeljom,Profom,itd.da sad ne nabrajam,ali boli me kad se prijateljstvo naplačuje. Kakva je to dobrodošlica kada ti na ulazu jedan nudi rakiju dobrodošlice,a drugi te traži novac za ulaz? A dali je problem tih 400 din.? Ili 4 evra? Ja mislim da nije!!! I ja dolazim iz Nemacke na skup zato sto volim moj klub i moje kolege iz kluba.Nemoze me niko ubediti da je to puno.Obilazim i ja skupove i svasta sam doziveo. Dali se zna koliko treba da se ulozi da bi se napravio jedan takav skup kao sto je u Mitrovici? Mnogo, verujete mi! Ako jednog dana bude i taj ulaz dzabe onda ce to biti zato sto sve finansiraju sponzori.A naci sponzora za tako veliku svotu novca je tesko i veliki problem. nikome nije problem tih 4 eura nego je stvar u principu. moto susret se radi radi motorista a ne radi pjesaka pa je logicno da pjesaci placaju ulaz a ne motoristi. iz tog principa se kod nas moto susreti sa naplatom ulaza za motoriste naveliko bojkotiraju I sta nam je sad ciniti? Da parkiramo motore izvan ograde i da udjemo kao pesaci? nije ovo tema za ulaz,sve je vec bilo receno u jednoj drugoj temi,neka svatko radi kako mu pase,i organizatori a i gosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano April 27, 2011 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Jeste,zato je negde na susretu pivo 1 euro a negde 3! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano April 27, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan petak----------------------vecera(paprikas) subota---------------------dorucak(sremski specijalit.)na izletu -rucak(bajk.pasulj) nedelja--------------------dorucak(rimski dorucak) ________________________________ ????????????????????? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠinaGF 22 Napisano April 27, 2011 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha 1300 FJR i 1300 XJR Prijavi odgovor kao problematičan petak----------------------vecera(paprikas) Prvi dan se po dolasku pije sa svima znanima pa se ne stigne večerat. subota---------------------dorucak(sremski specijalit.)na izletu Nikad još nisam išao na nijedan vaš izlet jer sam premamuran da bi vozio 20-30 kilometara tako rano -rucak(bajk.pasulj) OK,ali ako je prije 18,00 inače se zove večera. nedelja--------------------dorucak(rimski dorucak) Ajd ove godine baš da probam. ________________________________ ????????????????????? Ako ti to znači što češ više onda ne zaboravi da si po HR bio po 7 dana na moru na skupovima i nikad ti nitko nije naplatio ulaz. ????????????????? Da rezimiramo: Naravno da ću kao i svake godine platiti ulaz i nisam plačipička zbog 4 Eura,pa najmanje ću 100 potrošiti u ta dva dana na šanku.Ne plačem niti zbog troškova benzina,cestarina itd.jer da je tako onda nebi ni dolazio. Plačem zbog nekolegijalnosti pogotovo zato što ti jedno govoriš kada uz pivu pričamo,a drugo ovdje pišeš. I kao što Saša kaže "moto susret se radi radi motorista a ne radi pjesaka pa je logicno da pjesaci placaju ulaz a ne motoristi" Ako djevojke na štiklama i momci u košuljama žele doći vidjeti "spodobe na motorima",poslušati rock and roll, pojesti bajkerski pasulj onda neka to i plate. Što se mene tiče ja ću i dalje dolaziti jer mi je to prilika da se vidim sa prijateljima iz svih krajeva Srbije,ali me zabrinjava što je njih svaki puta sve manje na ovakvim susretima. Pozdrav i vidimo se na šanku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano April 28, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan A dali je problem tih 400 din.? Ili 4 evra? Ja mislim da nije!!! I ja dolazim iz Nemacke... Tebi ako dolazis iz Nemacke zaista nije problem tih 4evra za ulaz! Mislim da je ova cena ipak stvar principa... narocito za strance (ja nemam stranu tablu)). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano April 28, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan . Plačem zbog nekolegijalnosti pogotovo zato što ti jedno govoriš kada uz pivu pričamo,a drugo ovdje pišeš. "Pivo je cudo!?" Istina uvek izvire. Naravno da se slazem da motoristi NE bi trebalo da placaju ulaz,i naravno se slazem da bi pesaci trebalo da placaju i to pet puta vise. Ali to je moje misljenje,a stvarnost je takva, kakva je!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano April 28, 2011 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Jeste,zato je negde na susretu pivo 1 euro a negde 3! Pravo u centar. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 28, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ajde bre zaboli me tuki koliko je ulaz...mnogo me vise nervira sto su najavili kisu....ali ima da dodjem pa da i govna padaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 28, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam za rupu u ogradi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano April 28, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Stasno... opet one jadne price o jebenih 400 dinara... koji bre principi i koji glupi razlozi ??? sedite kuci i ustedite pare... uzas... MK Stizem duso.... stizemooooo ))))))))) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano April 28, 2011 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Ringispil je spreman.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 28, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ali ne hvala...posle vaseg pasulja na ringispil ni mrtav...a i vec je isproban skoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano April 28, 2011 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Igrao si se i ti malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano April 28, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ulaz plaćaju strani motori a koliko domaći? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano April 28, 2011 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan 400 dinara bilo domaci bilo strani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano April 28, 2011 motoras, 2486 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan 400 dinara bilo domaci bilo strani... A ko progura motor kroz ulaz? Da li se taj racuna u pesake? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano April 28, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ako je cena ulaza za domace i strane tablice ista, onda tekst gospodina Sina GF, gubi smisao. Neka on ide u Englesku na sausret, pa nek se nervira zbog toga sto tamo svi voze suprotnom stranom od one na koju je on navikao, a ne da svoje prijatelje dovodi u neprijatnu situaciju,da mu objasnjavaju zasto se u Engleskoj vozi onako kako on nije navikao, a da ih on ubedjuje kako se kod njega u njgovoj zemlji to radi ispravno. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠinaGF 22 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha 1300 FJR i 1300 XJR Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi cilj dovesti prijatelje iz MC Srem u neprijatnu situaciju.Četiri godine dolazim na njihov susret i svake godine sam nakon susreta pisao samo hvale na račun njihove gostoljubivosti i domaćinstva. Pitanje sam postavio zato što uvijek napominju da će od iduće godine biti drugačije i samo me zanimalo da li je ove godine došlo do promjena.Vidim da nije i OK,ali nemoramo zato polemiziratio o tome. U Englesku jednostavno ne stignem otići jer sam baš svaki vikend od 3 do 11 mjeseca na nekom moto susretu na prostoru bivše ex YU. Prosječno radim po sezoni 30-35 000 km i večina bikera me poznje pa sad ako ti misliš da sam namjerno potegnuo pitanje oko 400 din za ulaz da bi nekome pravio neprijatnosti onda si u krivu. Koliko cijenim MC Srem može se vidjeti po izboru da sam od svih mogućih susreta ovaj vikend opet odabrao odlazak kod njih,a izbor je zbilja velik počevši od Orašja u BiH pa do ponude u HR gdje je skoro 50% susreta na moru. http://www.motori.hr/forum/index.php/board,25.0.html Eto sad odoh spavat jer sutra pičim za S.Mitrovicu. Svaki daljnju debatu možemo nastaviti uz pivu na šanku. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2844 Napisano April 28, 2011 Drug član, 2755 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kamp sredjen ,bina nastelovana ,hladnjace pune... Dobro dosli ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 28, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jel i ove godine cuveni pasulj sa mlevenim mesom? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1569 Napisano April 29, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan pošto ja imam nešto malo preko 300 km ja sam sad ustao i za sat krećem tako da se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano April 29, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Чему нервоза ако неко упита да ли је од ове године нешто повољније,нормалније, лепше,.. као што је тамо негде па макар и у Аустралији? Ај да ударимо улаз 6 или 8 евра уместо 4 и то није никаква разлика, нити ћемо ми осиромашити за толико, али једноставно лепо би било да може да буде бар јефтиније или бесплатно за оне који долазе издалека. Опет ако је стварно економски неизводљиво да буде бесплатно или јефтиније као и код тамо неких других објасниш ствар без нервирања, прозивања и објашњавања по систему сви возе у контра смеру само смо ми исправни, оно колегијално опуштено и сви задовољни. Жао ми је што се опет повела прича о висини наплате баш на овом сусрету, ваљда зато што је један од првих у сезони, јер по мени људи из МК Срем скуп одраде скоро професионално и "за све паре" али чињеница је да постоје они скупови који имају спонзоре и скроз су бесплатни као што има и скупова на којима је видљиво да због цена услуга да им је било какво мото дружење у припреми била последња мисао, иако сви позивају због дружење цене улаза су те које боду очи. На крају колико видим никог овде човек није прозивао, уз пут вас и хвалио - само питао па зато значи опуштено и без нервозе-природније је! Јер најважније је да сви скупа и ове године понесемо лепе утиске са мото скупа у Срем. Митровици! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...