gixxer 424 Napisano Januar 8 Zainteresovan, 207 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem nosac iz naslova ,kontakt na 0631770508 ,slike Viber Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 424 Napisano Januar 26 Zainteresovan, 207 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Niko,nista ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1076 Napisano Januar 26 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: Pan američki onaj Prijavi odgovor kao problematičan Ima na prodaju rizoma orginal za njega samo je pitanje da li zeliš tako nešto ili traziš jeftiniju varijantu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 424 Napisano Januar 26 Zainteresovan, 207 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Cena ,ili link za Rizomu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1076 Napisano Januar 27 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: Pan američki onaj Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend se drugar vraća kući pa ću otići do njega da slikam Iskreno ispod 200€ neće biti sigurno posto je novo ne montirano a ja sam isti takav polovan prodao za te pare U glavnom ovakav je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 424 Napisano Januar 27 Zainteresovan, 207 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ok ,hvala ti ,mislim da cu onda probati sam da ga napravim,nisam mislio da je toliko skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2468 Napisano Januar 28 Drug član, 1792 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš na Aliju razne, evo na primerI just found this on AliExpress: RSD4,976.21 | FOR BMW S1000XR S 1000 XR 2009-2019 2020 2021 2022 2023 Motorcycle Adjustable Tail Tidy Rear License Plate Holder With Led Lighthttps://a.aliexpress.com/_EuS6WO0Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...