petar78 0 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawsaki KLX250G, GPZ500S Prijavi odgovor kao problematičan Jbg.....overio sam ga posle nepunih nedelju dana. Naleteo na sljunak sa jedva 5kmh i samo mi ispao motor. Kako je pao na desnu stranu navuko je dekl na sljunak i uspeo da probije poklopac pumpe za vodu. Ako neko ima il zna gde da se nabavi (a da nije stankara) zamolio bi da mi se javi na 063-1726-053. Takodje mi treba i poluga zadnje kocnice jer je iskrivljena ko pereca i na pokusaj da je ispravim pocela je da puca. Inace je '93 godiste sa 16'' felnom i dobosem pozadi Evo i slika dela koji mi treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano April 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A da probaš da zavariš kod Barbulja? Majstor je stvarno odličan i znam da je dosta ljudi varenjem rešilo slične probleme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar78 0 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawsaki KLX250G, GPZ500S Prijavi odgovor kao problematičan pa ako mogu da nadjem deo radije bi zamenio ako ne onda ce da budzimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano April 8, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan imam taj poklopac od vodene pumpe 30 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar78 0 Napisano April 8, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawsaki KLX250G, GPZ500S Prijavi odgovor kao problematičan Poklopac je sad najmanji problem. Od udarca je stradala i pumpa i trenutno moram da nadjem osovinu iste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano April 9, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan imam i osovinu i vodenu pumpu sve u kompletu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar78 0 Napisano April 9, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawsaki KLX250G, GPZ500S Prijavi odgovor kao problematičan imam i osovinu i vodenu pumpu sve u kompletu Treba mi osovina, dihtujuci lezaj, i po mogucnosti dihtunzi dekla i pumpe (delovi 13107, 11009, 11009A, i 49063) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano April 10, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan imam 2 komplet motora ispravna u delovima iz holandije imam to sve sto trebas 0038766488230 jovo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar78 0 Napisano April 10, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawsaki KLX250G, GPZ500S Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...