Alekre 13205 Napisano April 3, 2011 Ne silazi, 7486 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost nisam uspeo da nadjem generalno temu o pneumaticima. Naime, hteo bih da zamenim oba na ER-5 jer mi se uopste ne svidjaju kako prijajanju za podlogu. Pre sam vozio skuter sa novim Dunlop GT301 i to je bukvalno drzalo dok je stender kacio asfalt. Sta sam zapazio, vrlo je bitno a mnogi nisu svestni: nije dobar pneumatik samo za oboriti u krivini, vec je normalna voznja mnogo laksa a i pogotovo je bitno da je kocenje u mnogome uspesnije i bezbednije. Voznja po kisi, takodje jedan od faktora zbog kojeg treba imati dobru ''obucu''. Uciniti motocikl srecnim, jer sam i ja srecan kada je masina srecna. U potpunosti! Da se vratim na moju kupovinu: Najvise preporuka iz svoje klase (GS500, CB500, ER-5) dobio sam za Bridgestone Battlax BT45. Trebace mi nesto vise od 230 evra da ih montiram na tockove sto je onako, poprilicna investicija. Postoji i druga opcija, da nabavim Maxxis ili nesto u tom rangu i napravim neki kompromis. Ne vozim na zilet, cak se moze reci da vozim poprilicno smireno, no, da li je iko od vas pokusao nesto sa jeftinijim pneumaticima? Mozda usteda od par hiljada ipak nije vredna? Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...