Aćimo 1144 Napisano Jun 14, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jeli bre Kraljevčani, jel Vas ono Jeti jurio kroz šumu kad NAKO vozite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6356 Napisano Jun 14, 2011 Drug član, 3037 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ma, stvari na stranu, nego drugo mene brine... Da se od tolike buke, decibela, treskanja, ripanja, skakanja, đuskanja, ne pomeri nešto zemlja, pa da na Hepicentru proradi epicentar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 14, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je bezbedno ostaviti stvari? Sto se stvari tice, nije bezbedno ni u svom dvoristu drzati ali princip zastite je kao i na moto skupovima novac i tehnika tipa telefoni i fotoaparati uvek uz sebe, a kacige i druga oprema u kofer i pod kljuc. U satoru se ostave manje bitne stvari tipa hrana, vreca i sl. Preko dana se svakako manje krade jer se sve vidi pa lopov nije siguran u ciji sator ulazi, a vece je druga prica, tad se tesko nadje i svoj sator Ali, kao sto rekoh, ja mogu da obezbedim prostor u kome se moze ostaviti vredna oprema kad se ide van kampa tako da to ne bi trebalo da bude problem. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jun 14, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan NP Da se od tolike buke, decibela, treskanja, ripanja, skakanja, đuskanja, ne pomeri nešto zemlja, pa da na Hepicentru proradi epicentar Pre neki dan bila 2 komada, cisto da se ne zaboravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jun 15, 2011 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tek da se zna... Koncert je predvidjen do 1.00 posle ponoci, a u kampu ce biti neki manji razglas tek da se ne bude u tisini tokom citavog dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 15, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo još i vreme da nas posluži i biće EXTRA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se toliko nameracio da idem, da mogu i sekire da padaju. Malo cu da se ukaljam, ali sta fali, leto je i sve se brzo susi. Jedino ne znam ako me Aca i Mika povedu na kupanje kako cu se onda osusiti, ali snaci cu se vec nekako. :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 15, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Crveni, nemoj samo da i tvoj motor okrećemo naopako, "da se okapa" :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Jun 15, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bando ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 15, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pokvarena! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 15, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Tek da se zna... Koncert je predvidjen do 1.00 posle ponoci, a u kampu ce biti neki manji razglas tek da se ne bude u tisini tokom citavog dana... Super!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Jun 15, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je varijanta sa spavanjem na Gocu dobra za neku narednu endurijadu gde bi nam gore bila baza. U principu, ovoga puta, enduro voznja je u sastavu festivala, polazak i povratak su predvidjeni iz kampa. Koliko su nam stvari u satoru bezbedni u opstem krkljancu na livadi pored reke dok smo mi u voznji ? Meni nije problem bilo sta da ostavim u Kotlini recimo gde smo svi nasi i svi su bajkeri, ali na koncertu ce biti i kurte i murte i drogiranih i pijanih i svakvih. Samo iz tog razloga sam ja vise za mini kamp varijantu na Gocu, naravno ako ima jos zainteresovanih, a najmanji je problem da se spustimo do kampa u gradu pre voznje u dogovoreno vreme. Ova voznja je zamisljena kao dodatna zabava u okviru festivala.I ja sam postavio pitanje u vezi sigurnosti satora u kampu,jer mozda budem i ja kampovao iako zivim u 8km od "desavanja".Dobio sam odgovor da ce biti isto kao i na svim ostalim skupovima.Dakle,sta je,tu je!Da se organizuje neki kamp nije problem,ali u nekim drugim okolnostima jer ipak,glavna tema je hepicentar i tako bi trebalo da ostane i pojaviti se u sto vecem broju i pruziti na taj nacin podrsku ziteljima Kraljeva i okolnih mesta koji su pretrpeli velike materijalne stete u zemljotresu.Voznja je na prvom mestu normalno,ali treba ispostovati i humanitarni koncert,kao i ucesnike organizacije kojima su pune ruke posla,i ne stavljati ih u nezgodan polozaj.Ovo je,tako da kazem probna voznja u cilju organizovanja neceg veceg i masovnijeg okupljanja,a pravo iznenadjenje tek sledi,ali otom potom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Jun 16, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ok, onda sam ja pogresno razumeo. Nego da li ja moram da budem u tom hepicentru da bi se vozio sa vama, to me zanima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 16, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ne Coa. Nego da ne zaboravimo da potsetimo vozače drumskih motocikala da i za njih ima po nešto: (kopiraću jedan svoj post iz stare teme) Vrnjacka Banja Ovo je najvece i najpoznatije banjsko lecilište u Srbiji a i šire i tradicionalno vrlo privlacan turististicki centar za odmor i rekreaciju. Na vrnjackom toplom mineralnom izvoru u vremenu od II do IV veka Rimljani su izgradili svoje leciliste i oporavilište AOUAE ORCINAE... Srednjevekovni grad Maglič Tvrdava Maglic se nalazi u centralnoj Srbiji, u dolini reke Ibar. Tvrdava Maglic je izvanredan i najbolje ocuvan primer srpskog srednjovekovnog utvrdenja. Tvrdavu Maglic je izgradio u 13. veku Kralj Stefan Prvovencani ili njegov sin, Kralj Uroš I... Manastir Žica Za razliku od većine naših manastira koji su građeni u teško pristupačnim predelima, Žiča se nalazi u plodnoj ravnici, na samo 6km od Kraljeva prema Mataruškoj Banji. Zadužbina je kralja Stefana Prvovenčanog (1195 – 1223) i jedna je od najvećih svetinja srpskog naroda. Gradnja glavne manastirske crkve Sv. vaznesenja započeta je oko 1206. godine, a završena pre 1217.g., kada je njen ktitor dobio kraljevsku krunu iz Rima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4198 Napisano Jun 18, 2011 Ne silazi, 6564 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislite da MIsi Pei-u rezervizemo jednu sobu , da bi mi ostali mogli na miru da spavamo. Mislim da je i Djunta za jedno takvo jednostavno resenje. :lol: Za Mišu će te morati jednu duboku zemunicu da iskopate pošto sam je primoran da pauziram od vožnje neki period zbog medicinskog razloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 20, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=r-CdbRXoiuc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ko je bio na Gocu pre dve godine zna kakvi su predeli i putevi. Ima svega na putevima ali najvise kamenja. Ko dolazi na rock festival a hoce da ide i na ednduro turu moj predlog Vam je sa Žicke starne do Stolova (ili Mat. Banja Crna reka - Stolovi), pa Kamenica, ispod ski staze Goč, Željin, Ploce, Mitrovo počje, Banjska strana Goča, Gočko jezero, makadamom do kraljevačke strane Goča - pristojna tura. Ko ima putne gume oprez. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da li posotji mogucnost da se od Knica stigne do Sirce tj Kraljeva a da se ne ide Magistralom? Preko Trgovista ili Cvetke, sa leve ili desne strane Gruzanskog jezera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 21, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Iscitah ja lepo sve stranice ove teme....ja u sredu ako da bog palim za vrnjacku banju pa u cetvrtak ili petak idem da kampujem na festivalu...e sad vi dragi moji offroad driveri....ako se brinete za kamp,ko ce da vam cuva stvari i slicno lepo se parkirate kod mene paaaa vi na svoju stranu...ja planiram da se kupam,suncam,ucim i uzivam u dobroj muzici te mi nece biti tesko da pripazim na stvari....ali tu postoji samo jedna zackoljica....neko od mojih Beogradjana da me u nedelju vrati za BG(Vlajko,Popsy ili neko treci ).....jer decko sa kojim idem se vraca nesto kasnije posle nedelje a meni to ne odgovara.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jun 21, 2011 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da li posotji mogucnost da se od Knica stigne do Sirce tj Kraljeva a da se ne ide Magistralom? Preko Trgovista ili Cvetke, sa leve ili desne strane Gruzanskog jezera? Postoji put iz Kragujevca...ide preko Grosnice i Gledica (gledicke planine) i izlazi u Cukojevac, bas sam u subotu prosao tim putem, super je priroda. Sa druge strane postoji put od Bumbarevog brda (pored Knica) do Tavnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da li posotji mogucnost da se od Knica stigne do Sirce tj Kraljeva a da se ne ide Magistralom? Preko Trgovista ili Cvetke, sa leve ili desne strane Gruzanskog jezera? Postoji put iz Kragujevca...ide preko Grosnice i Gledica (gledicke planine) i izlazi u Cukojevac, bas sam u subotu prosao tim putem, super je priroda. Sa druge strane postoji put od Bumbarevog brda (pored Knica) do Tavnika. Eto nama odlicne ture za povratak preko Gledackih planina jer cemo imati vise vremena za lutanje ;-) Ja sam gledao nesto da posle Knica idemo Guncati-Cvetke-Oplanici-Sirca-KV. Na Google Earth deluje da moze da se prodje, pa cemo mo probati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se tacno kad i odakle se planira polazak na voznju? Ja u petak posle posla palim za Kraljevo i nocio bih kod rodbine, tako da bi bilo dobro da znam unapred, da ne okasnim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jun 21, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Voznja je planirana za subotu u 09:00, a pokret je naravno iz kampa, a kamp je na keju na samoj obali Ibra http://maps.google.com/maps?msid=201635711314111917301.0004a6398b6516bb076f6&msa=0&ll=43.723894,20.68938&spn=0.013227,0.033023&t=h&z=16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 21, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Plan za cetvrtak..podne-popodne.. Popsy i ja krecemo za Kosjeric gde kupimo Kepu i Bobana, Jager stize iz SU i paklena petorka pici pici Ibar vodo.. Ako hoce jos neko da se prikljuci, neka vice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Možda dođem i ja! Izgleda da mi sutra stiže generator iz BGa. PS. Nađite prazno mesto na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...