lalajko 2024 Napisano April 6, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan tekst i analiza! Evo jednog dela: Things will be back to normal next race at Estoril. Casey will come out of the blocks with all guns blazing and annihilate the opposition. If it’s dry, Rossi will be once again relegated to mid-pack and be nowhere near him. For what it’s worth, I think Casey will still win the 2011 championship. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 6, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se Gardnerovo mišljenje o Valentinovom izvinjenju sa kacigom na glavi. Deluje mi logično. Slažem se sa celim njegovim viđenjem, zaista lepo i realno napisano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3331 Napisano April 6, 2011 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5464 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan tekst i analiza! Evo jednog dela: Things will be back to normal next race at Estoril. Casey will come out of the blocks with all guns blazing and annihilate the opposition. If it’s dry, Rossi will be once again relegated to mid-pack and be nowhere near him. For what it’s worth, I think Casey will still win the 2011 championship. Odlicna analiza , po meni jedino ovo ubjedjenje oko Stonerove titule , hm ..mislim da je Horhe mnogo kompletniji vozac od njega pa cak i salabasnim klavijaturama ima vece sanse. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 6, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se složim sa velikim stručnjakom Bracom. Yamaha je preslaba, i to je očigledno bila zadnjih nekoliko godina, zbog toga verovatno ništa i nije osvojila?!?! Da bi svi stekli uvid u to koliko on poznaje materiju, i naravno ne lupa proizvoljno, pogledajte ovaj link, gde se vidi kolika je razlika u prosečnim promenama brzina Honde, Yamahe, i Ducatia. Honda sa novim menjačem prednjači tek od ove sezone, što znači da je Yamaha bila u prednosti zadnjih nekoliko godina što je potvrdio i sam Jeremy Burgess za Speed, ali molim vas ne verujte linkovima, Braco - koji je svoje 'goveče' podesio da ide kako treba - je verovatno mnogo bolji izvor informacija... Ducati očigledno kaska za rivalima i sad probjte da zamislite kako je Stoner vozio Ducati, i rezultate koje je na njemu postigao (a podsetiću, od kada je krenula era od 800cc 2007. on ima najviše pobeda i pol pozicija). Dokaz da Ducati nije toliko dobra mašina, a da je Stoner i više nego dobar vozač je sam Valentino Rossi, koji se sa istim još uvek muči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano April 7, 2011 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto sam vidio do sada u ovoj sezoni, sve me navodi na to da ce sampion biti Casey Stoner. Vjerovatno da je u kreiranju mog misljenja ulogu igralo i to sto mislim da je Lorenzo supak. Ali glavni razlozi su to sto je Honda ove godine, ustvari pogresno sam se izradio, POGOTOVO OVE GODINE, posto je dobra svake godine, ali je tek ove godine na nju sjeo pravi baja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano April 7, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto sam vidio do sada u ovoj sezoni, sve me navodi na to da ce sampion biti Casey Stoner. Vjerovatno da je u kreiranju mog misljenja ulogu igralo i to sto mislim da je Lorenzo supak. Ali glavni razlozi su to sto je Honda ove godine, ustvari pogresno sam se izradio, POGOTOVO OVE GODINE, posto je dobra svake godine, ali je tek ove godine na nju sjeo pravi baja. Miha uze mi reč iz usta oko ovog baje ali bih da dodam još koju reč Yamaha daleko od toga da nije kompetitivna ali trik je u tome što je sada na Hondu seo čovek koji odvaljivao Ducati pa čak i na njemu na kvalifikacijama imao i do 0.5sec bolje vreme. Trka je za Ducati nažalost nešto drugo. Pa pogledajte samo koliko je puta Rossi pao počev od Katara ako gledamo i treninge !? I još nešto što sam već napisao Rossi ne bi došao u Ducati da to Stoner nije hteo jer je on bio taj koji je rekao ja zaslužujem bolji motor što se sa prvim puštanjem kvačila Honde i videlo. Da on nije otišao Rossi ne bi ušao a pri tome Rossi nije mogao više da se vozi sa Lorencom. Sa druge strane šampionat je veoma dug i sigurno je nezahvalno prognozirati šampiona. Ali prognoza je prognoza, nije tvrdnja Što se tiče incidenta u Jerezu FIM će dati neku izjavu ali to naravno neće uticati na rezultat, ima i sličica http://www.motogp.com/en/news/2011/FIM+will+review+the+incident+Stoner+Rossi Oko izjava Rossi/Stoner i komentara oko njihovog personalitija mene lično ne zanima, ako Stoner ima toliko loš personality neka o tome brine njegova mama i Adrijana, mene zanima njegov ili bilo čiji drugi racing style i lap times 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 7, 2011 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče incidenta u Jerezu FIM će dati neku izjavu ali to naravno neće uticati na rezultat, ima i sličica http://www.motogp.co...nt+Stoner+Rossi Ima i bolji link http://motosport.bjbikers.com/istraga-o-okolnostima-pada-rosija-i-stonera/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Citam , pratim i primecujem jednu stvar . U vreme dok je Rossi pobedjivao njegovi fanovi su se javljali ohohoo ! Evo , sad , kad je u trenutnoj krizi nesto slabo se oglasavaju . Ja brate navijam za njega od prvog dana kad sam ga video na delu , i navijacu dok god bude vozio . Uz duzno i zasluzeno postovanje prema momcima kojima se ove sezone daju sanse za titulu , mislim da jos mnogo , mnogo imaju da kusaju kacamak da bi postigli pola od onog sto je uradio Doktor , ako ikad i postignu . Jos jedna sitnica - nije Rossi jos za staro gvozdje , ako ne ove , mogao bi da prisije 10-tku sledece sezone ! Idemo Doktoreeee !!! Sto se tice pada i izbacivanja Stonera - ni prvi , ni zadnji slucaj na trkama . 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan pljuc...pih...mesec dana pauze pa jesu oni normalni taman smo se zalaufali sa navijanjem i sad qr... Ja vec polako kujem planove(vreme+novac) za Brno, idem pa makar padale sekire i babe... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano April 8, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Rossi upravo u Jerezu testira GP12 1000cc http://english.gazze...767026378.shtml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano April 9, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motogp.com/en/videos/2011/MotoGP+Rewind+from+Jerez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos NS 4 Napisano April 9, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citam , pratim i primecujem jednu stvar . U vreme dok je Rossi pobedjivao njegovi fanovi su se javljali ohohoo ! Evo , sad , kad je u trenutnoj krizi nesto slabo se oglasavaju . Ja brate navijam za njega od prvog dana kad sam ga video na delu , i navijacu dok god bude vozio . Uz duzno i zasluzeno postovanje prema momcima kojima se ove sezone daju sanse za titulu , mislim da jos mnogo , mnogo imaju da kusaju kacamak da bi postigli pola od onog sto je uradio Doktor , ako ikad i postignu . Jos jedna sitnica - nije Rossi jos za staro gvozdje , ako ne ove , mogao bi da prisije 10-tku sledece sezone ! Idemo Doktoreeee !!! Sto se tice pada i izbacivanja Stonera - ni prvi , ni zadnji slucaj na trkama . +1 za ovo... Sto se incidenta tice... Doktor je osetio strah kod svih njih i osetio da moze da pobedi... To je takmicarska reakcija i zato ga volim, kao sto i Simoncelija volim jer je gazio i dok je vodio... To sto Stoner ne moze da razume da neko grize i obilazi to samo pokazuje i dokazuje da nikad nece biti veliki sampion jer vozi samo kad ima cist put ispred sebe... Postovao sam ga zbog toga sto je bio jedini covek koji je ukortio Ducatija, ali reci visestrukom sampionu sveta i jednom od najvecih vozaca IKAD da mu je zelja veca od talenta je neprostivo cak i za Australijanca... Kao sto neko rece duga je sezona... I dovoljno su izjednaceni da po meni cak njih 4 imaju sansu za titulu... Mada HONda i pored dobrog motora nema jedan ceo karakter u 3 vozaca... Najkarakterniji Hondin vozac nije u fabrickom timu... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano April 9, 2011 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se incidenta tice... Doktor je osetio strah kod svih njih i osetio da moze da pobedi... To je takmicarska reakcija i zato ga volim, kao sto i Simoncelija volim jer je gazio i dok je vodio... To sto Stoner ne moze da razume da neko grize i obilazi to samo pokazuje i dokazuje da nikad nece biti veliki sampion jer vozi samo kad ima cist put ispred sebe... Postovao sam ga zbog toga sto je bio jedini covek koji je ukortio Ducatija, ali reci visestrukom sampionu sveta i jednom od najvecih vozaca IKAD da mu je zelja veca od talenta je neprostivo cak i za Australijanca... Kao sto neko rece duga je sezona... I dovoljno su izjednaceni da po meni cak njih 4 imaju sansu za titulu... Mada HONda i pored dobrog motora nema jedan ceo karakter u 3 vozaca... Najkarakterniji Hondin vozac nije u fabrickom timu... Hmmm, gde nabavljaš pasulj? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos NS 4 Napisano April 10, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, gde nabavljaš pasulj? Cemu takav komentar? To je samo moje misljenje... Ako se ne slazes to je ok, ali nemoj pljuvati po mom misljenju takvim komentarima 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 156 Napisano April 10, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan tocrank ima "iskustva" sa staze pa se u ovim temama ponaša kao da je uhvatio Boga za onu stvar... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano April 10, 2011 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne mogu bas da se slozim sa ovim da Stoner nikada nece biti veliki sampion. Da jos nije veliki kao Rossi, to mogu da prihvatim. Rossi je sjeo na Yamahu kad je bila kanta, pa je pobjedjivao. Stoner je sjeo na Ducati na kome je za sve osim njega na motoru pisalo "nuklearni reaktor Fukosima", pa je pobjedjivao. Nije bas da nema potencijala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano April 10, 2011 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, gde nabavljaš pasulj? Cemu takav komentar? To je samo moje misljenje... Ako se ne slazes to je ok, ali nemoj pljuvati po mom misljenju takvim komentarima U al si uvredljiv jbt. Možda si pogrešno razumeo. A mišljenje ti i nije neko specijalno. Jedno od dva koje se ovde provlači. Ja imam ono drugo a međusobno se podjebavamo. Ponekad se pređe granica pristojnosti, a u ovom slučaju se to nije desilo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 10, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Casey aplaudira Rossiu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano April 10, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Bez takvih incidenata trke bi bile dosadne. Ne znam dokle ćemo preglabati Rosijevu ambiciju i Stonerovu izjavu (ponašanje). Ajmo na neke svežije teme.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano April 11, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan tocrank ima "iskustva" sa staze i vrlo je duhovit .... sta reci EKSPERT... zato .... gubim volju da procitam i dobre komentare... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano April 11, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan Rosi i Dzeremi su vec jednom dokazali da nije sve u motoru, mozda se nesto slicno desi o ove sezone ?! NAJBITNIJE je da ce ova biti JAKO zanimljiva za gledanje, ko god pobedio na kraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano April 12, 2011 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Casey aplaudira Rossiu: Trebalo je da ga gađa kacigom. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano April 12, 2011 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Mrgud i Miho: Pa šta vam smeta moje iskustvo (ili "iskustvo") sa staze? Povraća mi se i od Michaela Jacksona a nemam nikakvo iskustvo sa bine. To što je vaš "gay saint" stigao na kraj karijere pa počinje da rizikuje tuđe zdravlje i bodove za jedno treće mesto nije rezlog da se na meni iživljavate minusima GOTOV JE!!! @MilošNS Pasulj - sem za jelo služi i za proricanje sudbine gledanjem u isti. U "Hmmm, gde nabavljaš pasulj?" nema ničeg uvredljivog!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6736 Napisano April 12, 2011 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo preciznije proricanje sudbine se radi bobom, pasulj ume da prevari. Napred, Vale! Bićeš opet šampion! I ko kaže da oni koji navijaju za njega ćute? A i ako je gej, pa utoliko je gore da "dlakave muškarčine" delje pederčić. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano April 12, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Napred, Vale! Bićeš opet šampion! Biće Vale ako ga ne olupa kolega Barbera Ostali su mu van domašaja osim kad jednom u 10god baš u Jerezu pada kiša Mada ja ga se lično plašim i na startu, druga krivina mnogo manji problem Šta da se radi takva vremena došla, jbga 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...