lencuga 14417 Napisano Mart 28, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan zasto si jurio dedicu u fici? nije ti on kriv sto je brzi od tvog triumfa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma opasna situacija i mislim da si morao mnogo pre da stvoris sebi mesta i da stanes 5 minuta i oladis. Zena je bila sa tobom, pada se i kad dune jaci vetar i gine, a kamoli kada se susretnes sa opasnim bolesnikom. Ne kazem da ja ne bi isto postupio , ali znam da je veoma pogresno i extremno rizicno. Zelim da nadjes tog smrada i ako treba doci cemo svi u SU da nadjemo potencijalnog ubicu. Mislim da je on sebe vise nego dobro deklarisao i da bi cela moto zajednica iz SU i okoline morala da se njime pozabavi sto pre. Taj nije sav svoj i pitanje je mozda dana kada ce nekoga da strpa u kovceg. Kad nema ocevidaca veoma je tesko da neko nadje krivca kome je dovoljno samo da isprlja branik da bi ubio motoristu. Sa velikim nabojem cekam i pratim dalji razvoj situacije. Veliki pozdrav tvojoj zeni i tebi. PS. Pamet u glavu , taj je spreman na sve. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu strasno kolko retarda i meni u subotu budala u stilu, dok sam se vracao iz Zrenjanina, ja i drugar na motorima on nas obidje pa uspori mi ga obidjemo i teramo dalje drzimo svoj tempo on opet ......budala kolko oces.......rek'o sam sebi: sledeci put desni migavac i STAJEM nek prodje dilea nepada mi na pamet da se natezem sa retardom........ne znam samo sta hoce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 28, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan I? Kad pijemo kafu u Su? Pa da se malko provozamo po varoši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 28, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Čoveče , čitam i naježih se. Pa pocepo bi ga ko budala novine, sa sve pandom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 28, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, hvala vam na podršci. Sve u svemu, kad-tad, srešću se ja ponovo sa ovim likom. Očigledno je teški psihopata u pitanju, kada je i icatenej imao problema sa njim. A tada ću, daće Bog, biti sam na motoru. 1:0 za njega. Za sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6213 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći, turaj lonče za kafu, zna se. A možda bi bolje bilo kotlić? Čisto da zamezimo pre ili posle susreta sa "furious panda". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 28, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I pre i posle! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, taman kad budeš prikupio dovoljno podataka za akciju, mogao bi da organizuješ jedan moto skup sa ralogom i povodom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 28, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidik, pa vidi.... tip je definitivno zaslužio neku kazneno-popravnu meru. Kakvu, još ću da razmislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 28, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, taman kad budeš prikupio dovoljno podataka za akciju, mogao bi da organizuješ jedan moto skup sa ralogom i povodom. Znači, radni sastanak u Su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga nađeš, nateraš ga da ti upali motor na gurku bez datog kontakta. Pa neka vidi kako će. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Mart 28, 2011 Enduraš, 6389 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Auu ovo mi lici na udruzivanje u cilju mafijaskog delovanja Nego, jesi li pricao sa komsijom policajcem ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 28, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan A da ste ostali na pilecoj supici sa knedlama,nista od ovoga se ne bi desilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj samo da se žuriš, polako. Ne mora komšija ni da zna razlog interesovanja za dotičnog. Naletećeš ti na njega kad se najmanje nadaš, nije Subotica ni velika, a ni mala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 28, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Auu ovo mi lici na udruzivanje u cilju mafijaskog delovanja Nego, jesi li pricao sa komsijom policajcem ? Ne preteruj, nema elemenata kriminalne udruge. Samo ćemo piti kafu i jesti gulaš. E sad, ako se provozamo pa... to je druga stvar. Eto, desilo se :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 28, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan A da ste ostali na pilecoj supici sa knedlama,nista od ovoga se ne bi desilo Uuuuu, jes bila dobra supa. A tek knedle M48 defanzivne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Mart 28, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru druže.....Bandolerosi su spremni ko zapete puške! Samo reci kad.... .....mislim ispijanje kafe u SU! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 28, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan OK. sve se dobro zavrsilo. Da se Goca samo setila i potegla mobilni telefon na vreme, pritisnula dva broja na tastaturi i zavukla mobilni pod kacigu ( sve to da ludak vidi ), verovatno bi odustao od jurnjave za vama . ( treba znati nekad i blefirati ) . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Mart 28, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Jageru поздрав за тебе и твоју супругу!!! Могу да замислим шта је преживела!!! Пар пута сам заиста премрла од страха кад нам се тако неко прилепи од позади као ненормалан....ма важно је да сте обоје добро а за остало ћеш већ да се побринеш...сигурна сам! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Mart 28, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti neces moci tolki gulas da skuvas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 28, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neka, neka... Gulaš će biti najmanji problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 28, 2011 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Vec vidim kako "panda" cepka drva, secka luk i mesa kutlacom. I sve pita jel treba jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Mart 28, 2011 (promenjeno) bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Kojeg si ti bolesnika potrefio druže moj! Danima se mislim da te cimnem za neku vožnjicu, al' kanda ćeš ti mene zvati da vratimo pandu u zoo vrt... Treba da se skupimo, da obiđemo dotičnog skota, da se zna da se za takvo ponašanje ne prolazi nekažnjeno. Taksisti su se odavno izborili za svoju reputaciju osvetoljubivih i drčnih, pa ih ti diraj ako ti se ne živi. Imaš moj broj. Znači, traži se ovaj lik: EDIT: Sad svi znamo zašto ne skidaš tu fotelju (khm, kofer) sa Trafike . EDIT 2: Crvene Pande "Van" u našem kraju voze i veterinari Vet zavoda ili kako se već zove državna ustanova. . Promenio Mart 28, 2011 član RAmireZ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Mart 28, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo za neverne Tome: Samo još gospoDŽa fali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...