kovac85 38 Napisano Jun 15, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam video u gradu Bg-u reklamu da se u nedelju 24.06.2007godine odrzava moto trka u Batajnici - IPON BATAJNICA2007, valjda ce vreme biti lepo da moze trka da se gleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Jun 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeća trka je 24.06. Batajnica. Rezultati po klasama: KLASA 125sp Poz. - Vozac - Klub - Vreme 1. SABANAGIC Almir - Duka Racing - 25:29.535 2. NESIC Milos - Mass Motosport - 25:55.802 3. ZORIC Balsa - Duka Racing - 26:38.967 4. BERBATOV Radovan - Zrenjanin - 25:36.371 5. VIDIC Grozdan - Markos - 26:18.544 Izvozio ispod 66% od prvog takmicara 6. JOVANOVIC Djordje - Dijamant - 8:23.376 KLASA 600sst Poz. - Vozac - Klub - Vreme 1. VIDIC Veljko - Markos - 25:23.216 2. STOJANOVIC Nenad - Duka Racing - 25:38.401 3. BIRCANIN Petar - Duka Racing - 25:49.891 4. MILETIC Slavisa - Spped line - 26:31.254 5. MILOJEVIC Miroslav - Max Racing - 25:56.298 Izvozio ispod 66% od prvog takmicara 6. BULJIC Nikola - Mass Motosport - 1:07.602 KLASA Moto - happening Poz. - Vozac - Klub - Vreme 1. STOJKOVIC Dejan - Duka Racing - 11:24.714 2. NIKOLOV Saso - Tumac - 11:24.949 3. JOVANOVIC Branislav - Duka Racing - 11:26.010 4. DUDAS Sasa - No limit - 11:50.895 5. DIMITRIJEVIC Milan - Sultan - 12:30.110 6. LJUMOVIC Rajko - Duka racing - 12:36.147 7. PANTOVIC Nenad - MASS MotoSport - 11:42.901 8. KRSTIC Dejan - Koton super bike - 11:52.063 9. SLAVKOVSKI Sinisa - Tumac - 12:11.205 Izvozio ispod 66% od prvog takmicara 10 102 MILENKOVIC Ivan - Katapult - 9:23.634 11 99 GASIC Stevan - Duka Racing - 6:22.559 KLASA 1000sst Poz. - Vozac - Klub - Vreme 1. MILOVANOVIC Milos - Mass Motosport - 24:04.224 2. PETROVIC Nenad - Duka Racing - 24:07.879 3. TODOROV Darko - Markos - 24:49.485 4. PERISIC Dragoslav - Dijamant - 24:22.843 5. MAKSIMOVIC Borislav - Max Racing - 25:11.954 Izvozio ispod 66% od prvog takmicara 6. STANICIC Zeljko Dijamant - 9:40.960 7. STEFANOVIC Nenad - Pozarevac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan dada, trka je 24.06. a na trci u Kraljevu Milos Nesic je diskvalifikovan zbog nedozvoljenog dihtunga glave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 17, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je li moguce da Perisic jos vozi?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 18, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Je li moguce da Perisic jos vozi?! Vozi Kule, ziva legenda, mada zaostaje a mislim da mu i motor malo zaostaje tako da je cetvrto mesto odlicno. Suma sumaru rispekt za Kuleta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ma Kuletu je pamtnije d ase povuce, samo se bruka...Njegovo vreme je proslo, sada dolaze neki novi klinci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 18, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ma Kuletu je pamtnije d ase povuce, samo se bruka...Njegovo vreme je proslo, sada dolaze neki novi klinci ;D Pa gde je tu postovanje prema starijima? A gde je postovanje prema necijim rezultatima? Danasnje generacije neznaju da postuju "lik i delo". Neznam dal je vise tuzno ili glupo. Ja npr coveka koji mi je jedan od najboljih prijatelja (stariji 9 godina) a pokazao mi je prve finte na motoru oslovljavam sa [glow=red,2,300]SENSEI[/glow] svakodnevno. Mislim da sam time sve rekao. Hvala na paznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Jun 20, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se da pohvalim našeg kolegu Evil Zo koji je prelomio i trenutno vadi licencu za takmičenje u klasi motohapening, za razliku od mnogih koje poznajem koji nemaju hrabrosti za to i koji uvek počinju od sledeće godine, sledeće godine...itd. Nadam se da ćemo imati podršku u Batajnici, a naročito on kome će to biti prva trka. Evil Zo vozi Yamahu R6 ,ne znam koji će biti broj, a ja KTM Super Duke 990 broj 65. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1035 Napisano Jun 20, 2007 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Podrska ce biti tu kao i uvek, sad i za novog ucesnika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Jun 20, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan a ja KTM Super Duke 990 broj 65. Da nisi slucajno i u Kraljevu vozio tu tvoju mocnu masinu jer bili su dva KTM u motohepeningu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 20, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, on je vozio... ;D evil, pa naravno da dolazimo da te podrzimo, jamozda jos u subotu da li se zna, da li se placa startnina za ovu trku??????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Jun 20, 2007 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan To Evile ! Podrska za ovaj korak i svaki sledeci. A sad si i prvi Crnogorac u moto sportu jos od davne 1968, iz doba stare Yuge. Takav podatak imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 20, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi mene sramota :-[ Hvala na podrsci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Jun 20, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto cutis crno-zuti Lazo? Govori kad i gde moze da se navija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 20, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan He, ljudi polako, pitanje je da li cu voziti samu trku, za ovaj vikend kuburimo sa gumama a i sa vremenom (tj. novcima) ;D Jedno je skoro 100% sigurno, mozete me vidjeti na treninzima na Batajnici u subotu i u nedjelju ...da li se zna, da li se placa startnina za ovu trku??????????? Placa, ja provjerio danas :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Jun 20, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Da u Kraljevu sam vozio crni KTM, a narandžasti KTM je vozio Dejan - Cotton iz N.Sada. Boki , o tvojoj podršci ne razmišljam, pa ti si domaćin u mom timu. Evil Zo, nadam se da ćeš voziti i trku, obećavam da ćemo naći dobre polovne gume za trku ako to bude problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9536 Napisano Jun 20, 2007 Drug član, 4388 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Mr.Zo samo napred drzim ti placeve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 20, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Mr.Zo samo napred drzim ti placeve Hvala Sensei Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir 1 Napisano Jun 20, 2007 U prolazu, 44 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba na zajam za nove gume tu sam da pomognem , a u nedelju se vidimo i naravno navijamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Jun 21, 2007 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo da oformimo tehnicku ekipu. Kao sto sam ti pree neki dan obecao, Idemo zajedno. Nosimo gazu, tupfere i jod, drugo nam i ne treba ;D Da...kameru ! PS Jel ima negde mesta na tebi il na motoru da zalepimo par nine g nalepnica? 10 x 4,5 cm. ;D PS Kad uradim one srebrne reflektore za sunce za tank, dobices jednu , evo svecano ti obecavam, samo da ti premerim tank. PS1 jel tvoj 46 tank identican kao Y R6? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 21, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Mr.Zo samo napred drzim ti placeve Go Evilee Gooooo! Priredi im pravi hepening Sokole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Jun 21, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Kada su treninzi tj. trke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pa u subotu su ti treninzi, pocinje oko 10 verovatno, a trke su u nedelju a warm up ce verovatno biti isto oko 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Jun 21, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Evil, samo napred Ja u nedelju dolazim 100%, a za subotu ne verujem moram da budem ispred skupstine u 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 21, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Jel ima negde mesta na tebi il na motoru da zalepimo par nine g nalepnica? 10 x 4,5 cm. ;D ... Dogovoricemo se nesto ;D ...jel tvoj 46 tank identican kao Y R6? Isti kao na R6 modelima 2003/2004/2005 E sad, da pocnemo, upravo sam se vratio iz garaze, gume su namontirane i to Bridgestone BT-002 Racing Street (hvala Patak, nema te na svijet' ), plastike stigle, sjutra montiranje istih (opet veliko hvala Patku ), a i licenca je stigla (ponovo beskrajno zahvalan Patku ), tako da je sada motor kompletno spreman za sve izazove Ostaje jos samo da izvrsim zavrsne pripreme na sebi Znanje je tu, veceras i sjutra prelistavam knjige i stare biljeske i naravno savjete zlatna vrijedne od naseg najboljeg (zivio Mali Caca!!! ), ostaje samo da se dobro uspostavi ta cuvena veza izmedju teorije i prakse tako da jaaaako nestrpljivo cekam treninge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...