DarkoNS 101 Napisano Mart 22, 2011 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros oko 8... Hteo je da uparkira pred pekaru gde je zabranjeno i sekao put, a ja se bas tad nasao ispred njega... Kaze nije me video. Noga mi u zavojima, nema preloma. A motor stradao skroz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 22, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan au... Bas ti poceo dan.. Brz oporavak zelim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano Mart 22, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znaci pocelo je....Ti su najgori sto kad vide prazno mesto za prestrojavanje ili parkiranje motaju volan u sekundi ne razmisljajuci da nisu sami na ulici...Brz oporavak!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano Mart 22, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak bitno je da nista nije slomljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Mart 22, 2011 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Da brzo stanes na noge, pa polako namestis guzu na opravljenu masinu... nemoj da zaboravis da tuzis skota! Taman da ti opravi motor dok skines zavoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Mart 22, 2011 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj da se posvetis ozdravljenju, miruj, lezi, zarasti. To je najbitnije. Posle ce se plastike i gvozdjurije popraviti, ili cak kupiti druge. Navijamo za tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Mart 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Neka si ti dobro a motor će se opraviti. I sam sam imao jesenas jednog koji me "nije video"... tako da znam kako ti je... Sezona lova na motoriste traje non - stop. Da imamo osmoro očiju bilo bi nam malo. Želim ti brz i lak oporavak ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Mart 22, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak! A njemu da... (nije bas recnik za forum)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano Mart 22, 2011 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano Mart 22, 2011 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan Fazasteri otkinuti, kocnica blokirala, vile krive, auspuh ostecen, plastike takodje, rezervoar, rucica gasa i jos dosta toga... Pozdrav i hvala vam... Idem malo da odmorim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jelenkop6 18 Napisano Mart 22, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Prnjavor,Republika Srpska... Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kolege kazi bitno je da si ti ok,motora ce biti...Brz oporavak zelim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Mart 22, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan drz' se kolega!! jeb..@@#$%^&@ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Mart 22, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si prosao. Ne mogu da provalim na slikama gde je ovo. Periferija Novog Sada, neko prigradsko naselje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Mart 22, 2011 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak,a za motor ne brini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3098 Napisano Mart 22, 2011 Drug član, 1182 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Naplatices se od osiguranja. Mukotrpno je ali ces moci da popravis motor i da ti pretekne malo za "dusevni bol". Ne popustaj i zahtevaj zamenu svih ostecenih delova novim od uvoznika ili ovlascenog dilera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Mart 22, 2011 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošao u klub,sad se lepo oporavi pa navali na tužbe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Mart 22, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Neka si ti ziv, a motor ce se popraviti. Narocito ako se dobro naplatis. Neko je preporucivao dobrog advokata za naplatu stete potrazi po forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Mart 22, 2011 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak i nesekiraj se namestiće se motor ili još bolje kupiće se Novi (naravno kada se naplati osiguranje) .Najbitnije da si ti ok. Swa to je Sremska Kamenica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steel_Stallion 647 Napisano Mart 22, 2011 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan uf ja se danas oko 15h provozao do kamenice mogu reci da je jebeno cak i kad polako vozis, uske ulicice vijugav pa jos strmi delovi znaci kroz kamenicu sam prosao na R-u samo prvom max 30-40km/h ae oporavi se brzo, bitno da je glava na ramenima. znam i da se sad jedis sto ti je sjeban motor, ali namestice se i to nekako. ne znam sta bih ti jos rekao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Mart 22, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak ti zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Mart 22, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Mart 22, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ne deluje mi kao prometna ulica... Mora da mu je jutarnje sunce tuklo pravo u oči a ti došao iz kontre... tako jedino mogu da shvatim njegovo "slepilo"... Brz oporavak želim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Mart 22, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brz oporavak,i da se sto pre vratis u sedlo,a motor ce se popraviti, to ti je sad najmanja briga, oporavi se ti lepo za sve drugo je lakse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Mart 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Glava je najskuplja.Jeste nerviranje ali..... prezivece se. Oporavi se sto pre, sezona jos nije ni pocela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woody 9 Napisano Mart 23, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan SELJAČINA u vw pasatu karavanu sa kukom i zatamljenim staklima i misli da je bog pa moze kako hoce 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...