Six 51 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan To je interno sa sloperom. On zna šta ;D ;D ;D A đe je tu log'ka? Nemere bez log'ke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 2, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nemere ni bez kabla pa opet ima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Septembar 2, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Slopere, bolje da si stavio Sixovu sliku ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Septembar 4, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Auuu sloperu za takvog varadera bi ladno kokno nekog ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Septembar 5, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Septembar 5, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Auuu sloperu za takvog varadera bi ladno kokno nekog ;D ;D ;D da te ja prijavim na vreme, da ne bude kasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Septembar 6, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Auuu sloperu za takvog varadera bi ladno kokno nekog ;D ;D ;D da te ja prijavim na vreme, da ne bude kasno... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lenmi 4 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4888 Napisano Septembar 26, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Septembar 28, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smladen85 2 Napisano Septembar 29, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki GSX 600 F-Katana Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene par slika i nekih mojih transformacija pre i posle ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan jeste malo poziranje ali vecina slika mi stradala sa padom sistema a uskoro ce i slike motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan malo i mene, slike sa mora 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Octobar 5, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan malo i mene, slike sa mora sjebo si ajkulu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan hahaha, dobra fora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smladen85 2 Napisano Octobar 5, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki GSX 600 F-Katana Prijavi odgovor kao problematičan Na drugoj slici me podsecas na Vin dizela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio da Kurir pise samo gluposti kad ono medjutim...? SSZGO STVARNO POJEO AJKULU! :o :o :o ;D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan dobro je ako je pojeo, da je nije mozda poje.o? ;D 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joxy thundercat 8 Napisano Octobar 6, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Beograd-Paviljoni Motocikl: suvozacica na thundercat-u Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joxy thundercat 8 Napisano Octobar 6, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Beograd-Paviljoni Motocikl: suvozacica na thundercat-u Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jedne..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shmaiser 25 Napisano Octobar 8, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: trenutno kombi :) Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i od nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Octobar 9, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan eto i tebe,konacno! ;Dpozdrav prijatelju! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako izgledam: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=55783.msg954286#msg954286 ;D mozete me prepoznati po Hein Gericke moto patikama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SINOVACSC 31 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: zrenjanin/ Motocikl: dominator Prijavi odgovor kao problematičan evo i sinovca from zr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...