arnyman 1729 Napisano April 13, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Smanji veličinu, slika mora da bude manja od 256kb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano April 13, 2010 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan ada 2008,h novi 2007,malo takovo bgd2009 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Rakic - NELE 0 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pecinci_Srem Prijavi odgovor kao problematičan I tosam radio.....nemogu da postavim ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 13, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan posalji meni na mail pa cu te ja okaciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano April 23, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 23, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @lalajko Woooow... Lafe jesi se photoshopiro svaka cast. :o Mozes prodati fotku za reklamu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 23, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Fala bogu Lalajko da si okačio sliku. Lepo sam ti govorio "okači bre sliku da se ljudi ne pecaju na Afriku. Neka vide gde se sve stiže motorom". ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sleepy 0 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan REAL CUTE! Ko ne zna da si stvarno bio tamo, mogao bi pomisliti da je u pitanju izuzetno dobra montaza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozee 0 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Maribor, Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan @lalajko Woooow... Lafe jesi se photoshopiro svaka cast. :o Mozes prodati fotku za reklamu. Super, samo ga malo gravitacija j.... Lebdi pored motora, noge mu u vazduhu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 25, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @lalajko Woooow... Lafe jesi se photoshopiro svaka cast. :o Mozes prodati fotku za reklamu. Super, samo ga malo gravitacija j.... Lebdi pored motora, noge mu u vazduhu ;D `bes noge cuvaj zdravlje. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moja lepša polovina i ja na prvoj fotki... Na drugoj fotki mi se kosa izdeformisala od kacige ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 28, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene u novom izdanju,posto me dosta drugara ne moze da prepozna. ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano April 28, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan so jo pecos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2829 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene u novom izdanju,posto me dosta drugara ne moze da prepozna. ;D Ja sam jedan od tih koji su te jedva prepoznali. Koliko decenija si nosio brkove ? Loood si ako ih opet pustis i ne kupis taj RR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 5, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jedan od tih koji su te jedva prepoznali. Koliko decenija si nosio brkove ? Loood si ako ih opet pustis i ne kupis taj RR. Hvala Brate na komentaru i lijepim zeljama,ali sam ja ipak prije za jedan K 1200 R. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Maj 7, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Puštaj ponovo brkove imenjače ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shtroxy 0 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Maj 12, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunska slika, apokalipsa danas !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene u novom izdanju,posto me dosta drugara ne moze da prepozna. ;D U covece pa ja sam tebe u Mitrovici jedva poznao,prvo zagledao motor pa onda osmatrao okolo i video jednog coveka slicnom tebi i gledam gledam ali nesmem da pridjem dok nisi progovori i tek sada skontao da ti fale brkovi,a gledao u tebe i vidim da si nesto neobican i da ti nesto fali kad ono BRKOVI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunska slika, apokalipsa danas !!! ili ti H610 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toni08 121 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Rolling Meadows, Illinois Motocikl: Yamaha Road Star XV 1600 Prijavi odgovor kao problematičan Moja malekost By txconi00 at 2010-05-30[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toni08 121 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Rolling Meadows, Illinois Motocikl: Yamaha Road Star XV 1600 Prijavi odgovor kao problematičan By txconi00 at 2010-05-30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...