Skops 85 Napisano Jun 22 U prolazu, 39 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 6. 2025. at 8:07, AndjeoPakla je napisao: Pozdrav Slaviša. Molim te skini te okrugle Honda nalepnice, baš bodu u oči. Što zbog pozicije na kojoj su zalepljene, što zbog pogrešnog logotipa Slazem se Tako sam ga kupio Imam ispod toga jedno malo napuknuce plastike pa ovo prekriva to Tako ce bit do kraja sezone a onda se prednji dio rasklapa plastika vari i farba se onda toga nece vise biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20047 Napisano Jun 23 Integrisan, 6251 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 12814 Napisano Jun 23 (promenjeno) Drug član, 581 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, u ovoj temi slika ko na Tinderu. Promenio Jun 23 član Best 1 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12979 Napisano Jun 23 Ne silazi, 2967 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Prva bez kacige... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 12814 Napisano Jun 23 Drug član, 581 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan I bez motora . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20047 Napisano Jun 23 Integrisan, 6251 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Blaza said: Prva bez kacige... Zato sam i stavio. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 12814 Napisano Jun 23 Drug član, 581 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjivi ste mi . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 314 Napisano Jun 23 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan On 6/22/2025 at 11:33 AM, Darko Mihajlovic said: Da da , sviramo zajedno... Okle ga znas , sa tenisa ili iz kafane ? Bakija, iz zivota... od gimnazijskih dana, komsijskih dana. Pozdravio ga je Duki, znace on ko. Moram da dodjem da vas cujem malo u kafani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12752 Napisano Jun 23 Drug član, 1729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 1069 Napisano Jun 25 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy Мала бара пуна крокодила Sent from my iPhone using Tapatalk 7 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12979 Napisano Jun 25 Ne silazi, 2967 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Znači, ti si pazario od Bokija onu crnu ? Dobro ti stoji ! 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3463 Napisano Jun 25 (promenjeno) Drug član, 1637 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan =Sedi,probaj druže.. #Neka ..hvala Promenio Jun 25 član Džim Džarmuš 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12752 Napisano Jun 25 Drug član, 1729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Blaza je napisao: Znači, ti si pazario od Bokija onu crnu ? Dobro ti stoji ! Lepo mu stoji uz papuče! 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 1069 Napisano Jun 25 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan =Sedi,probaj druže.. #Neka ..hvalaХахахха, Џоника, ниже тежиште па пробао. Не краси нас висина, али зато нас квари прекомерна тежина. Сутра те зовем! @Blaza овај зелени остао у Ва. Где си Блажо кућо, кад ћеш за Ва, питајте Бокија какав је фрапе од малине. @bajker71 нису Фила, нису Најке али нас нас падају све снајке. тајна је и у чистини мотора, не као твој, али ‘примиче’ се. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 656 Napisano Jun 26 Svrati ponekad, 302 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8604 Napisano Jun 29 Drug član, 595 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam odavno, doduše nisam ni imao ščim, doduše nemam ni sad al malo da me duša mine da zabalavim u moto salonu dok konačno ne stigne moj primerak krila !!! 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11835 Napisano Jun 29 Ne silazi, 1240 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć ipak pešak... 9 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 369 Napisano Jul 2 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Trenutno bez motora :D Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 6. 2025. at 12:39, Motorcyclist je napisao: Aj nabavi meni majicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20047 Napisano Jul 2 Integrisan, 6251 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, milanstp said: Aj nabavi meni majicu Imam vec narudzbinu od skolskog i stravstvenog ribolovca al jako tesko se nabavlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 369 Napisano Jul 2 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Trenutno bez motora :D Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Motorcyclist je napisao: Imam vec narudzbinu od skolskog i stravstvenog ribolovca al jako tesko se nabavlja Ajde ajdeee samo jednuuu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djavo Nemirni 76 Napisano Jul 13 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR7 (1999) Prijavi odgovor kao problematičan Juče kod Čigre. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 446 Napisano Jul 14 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav mickeyZ.- i njegovoj supruzi gdje god bili, hvala vam na boravku kod nas...sretno do kraja odmora, te ugodan povratak kući...dođite opet... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 43 Napisano Jul 15 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Pozz staroj ekipi...omatorilo se, umesto 2 tocka sad se (u tudjini) brinem o 2 "malca".. 17 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 446 Napisano Sreda u 20:15 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Beeeš sve...treba maximalno uzivati svaki dan... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3463 Napisano Sreda u 20:23 Drug član, 1637 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Carpe diem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...