Blaza 13362 Napisano Septembar 9 Ne silazi, 3037 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan U suštini, ako mi motor troši do 6 litara, ne smeta mi, uklapam se sa budžetom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 938 Napisano Septembar 9 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Dušan PN said: @Blaza To su super potrošnje za oba modela. Pretpostavljam da bi CBF 600 sa karburatorima (ako postoji) trošio 0.5 do 1l više nego CBF sa direktnim. I ovaj i prethodni cbf s karburatorima mi trose 5 litara (vrlo retko vozim po gradu) ''umereno dinamicne'' voznje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5647 Napisano Septembar 9 Drug član, 1217 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Diverzija 900 5,5 na otvorenom. 6 sa ženom. Zimi 6,5 do 7 , verovatno zbog sauha. Rezervoar je 24l, i do lampice za rezervu pređem 300-320km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21636 Napisano Septembar 9 Vozim motor, nisam BAJKER, 2753 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Atorn je napisao: Diverzija 900 5,5 na otvorenom. 6 sa ženom. Zimi 6,5 do 7 , verovatno zbog sauha. Rezervoar je 24l, i do lampice za rezervu pređem 300-320km. Mnogo je to brate...teska ti zena.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5647 Napisano Septembar 9 Drug član, 1217 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ako joj pokažem šta si napisao,sledeći put ćeš jesti palačinke sa mišomorom. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7374 Napisano Septembar 9 Drug član, 1578 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 10l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 244 Napisano Septembar 9 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bor-i-slave je napisao: 10l Koji motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13362 Napisano Septembar 10 Ne silazi, 3037 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Kvad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 1011 Napisano Septembar 10 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Blackened said: Da, mada potrosnja je ista, stajanje u mestu je zanemarljivo za potrosnju. Taj deo mog komentara se odnosio na prosečnu brzinu, a ne na potrošnju. Meni lično je bolje kada mi program/softver/mapa daje prosečnu brzinu kretanja, tj. prosečnu brzinu samo vožnje, bez pauza, jer to me zanima. A ne ono kao putuješ 12 sati, 4 sata si proveo na pauzama (sipanje goriva, ručak,...), a onda ti kaže da si vozio prosečno 20km/h, kao da ideš biciklom, glup podatak, bar za mene, moje mišljenje . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7374 Napisano Septembar 10 Drug član, 1578 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Dušan PN said: Koji motor? Pretece me Blaza. Oni trose od 8 minimum minimuma , oni najmanji 4x4. Nebo je granica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2100 Napisano Septembar 10 Drug član, 1572 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je to brate...teska ti zena.. Ja mojoj kažem, nisi debela al' si zato teška..Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1469 Napisano Septembar 10 Drug član, 1226 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @Гоша Zavisi zašto ti treba prosek. Meni lično više znači da bih video za koliko otprilike pređem određenu deonicu uz moj stil vožnje i pravljenja pauzi da bih isplanirao dan. Prošle nedelje smo vozili Bosnu, Hrvatsku i CG i obavezno je bilo bar sat vremena noćne vožnje jer sam plan pravio po mojoj prosečnoj brzini koja obuhvata i pauze. Drugari sa kojima sam išao vole da prave duže i češće pauze i to nisam uzeo u obzir. Sporo vozim ali pravim retko pauze koje su uglavnom vrlo kratke pa mi je range solidan. Tako da meni više znači ta prosečna brzina sa pauzama jer i one ulaze u vreme provedeno na putu. P.S. Jednom sam i zajebao pravac pa smo "malo" skrenuli sa puta te je ipak to najviše kumovalo noćnoj vožnji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3782 Napisano Septembar 10 Drug član, 1866 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Voge SR3, prvo sipanje nakon kupovine (i posledičnog tankanja), 3.5L/100KM, mahom kuća-posao, Beogradski saobraćaj. Ja zadovoljan.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1257 Napisano Septembar 10 Zainteresovan, 675 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Гоша said: Taj deo mog komentara se odnosio na prosečnu brzinu, a ne na potrošnju. Meni lično je bolje kada mi program/softver/mapa daje prosečnu brzinu kretanja, tj. prosečnu brzinu samo vožnje, bez pauza, jer to me zanima. A ne ono kao putuješ 12 sati, 4 sata si proveo na pauzama (sipanje goriva, ručak,...), a onda ti kaže da si vozio prosečno 20km/h, kao da ideš biciklom, glup podatak, bar za mene, moje mišljenje . A to da. Koristim povremeno Komoot aplikaciju, tu ima raznih tih podataka. I ima prosecna brzina bas kretanja, u realnom vremenu. Zanimljivo za pratiti, pogotov za offroad. Nekada je bitno znati ceo put, ali i samo kretanje. Ovaj put ispao skoro 90kmh prosek sa kratkim pauzama. Autoput je tesko brze od procene voziti, dok van autoputa je zanimljivije, i na kraju cesto ispadne slicno vremenski ili i brze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...