ČIČA956 52 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ne traži je tamo gde misliš da jeste jer tu nije 90 posto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 8, 2013 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ne traži je tamo gde misliš da jeste jer tu nije 90 posto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Januar 8, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan pa nije otisla kod komsije , mora da je tu negde gde sam cuo da je odskocila probacu magnetom, svakako sam planirao da kupim teleskop magnet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan pgledaj dal nije u zamrzivacu ima tih opruga na svemu i svacemu nije to neki problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kosooki:Jos uvek cekam pravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Januar 9, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan videcemo, mozda je nadjem u nekoj krmenadli sad sam premerio, rupa je precnika 2,5mm i dubine 5 ona upada u ovu srednju rupu i pritiska onaj mesingani klin na dnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjeb 16 Napisano Januar 9, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sretni praznici Freewindovci . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za Vožnju Dule, i ja sam nameravao isto ali sam u zadnjem trenutku shvatio da sam ipak preveliki komformista da vi vozio na minusu :-) A Sto se opruge tiče, to me uopste ne čudi sto ti se desilo obzirom kakve ćevape od prstiju imaš :-) Šalu na stranu, ne očajavaj nego magnet u ruke, vadi prasiće iz zamrzivača pa onda pokušaj da ga pomeriš! Voleo bih da se okupimo jednom i damo Bobanu jednog winda da se poigra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjeb 16 Napisano Januar 9, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde da kupim ulje i filter , pouzecem ? I koje ulje, ja sam do sada u druge motore sipao motulovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Januar 9, 2013 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Komp.co ulje je Bardal, koristim ga od prosle sezone... Zadovoljan sam. Rade slanje pouzecem... Imaju i filtere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim motul od 2010 i zadovoljan sam. Na prolece sipam 10-40, a leti 15-50. Filter ovde kod mene u kraju oko 350 din. Sta bi ti falilo da se na prolece provozas do nas, sto bi placao postarinu :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Januar 9, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan nije bio minus, +1 je bila temperatura i sa trenerkom pa pantalonama na nogama, probiker dubokim patikama, moto jakni i kacigom sa potkapom mi nije bilo uopste hladno sto se opruge tice, prsti su bili super precizni, ali se opruga popreko zabila u leziste i kad sam pokusao da je nekom zicom izvucem odatle, iako sam pazio i vrlo polako je izvlacio, nekim cudom je uspela da se lansira preko metar daleko i nestane mozda danas odem kod lika koji ce mi napraviti oprugu po odgovarajucoj specifikaciji, ali cu pobegulju svakako potraziti magnetom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti to pravljenje ostane kao poslednja opcija, sigurno ima neko slicnu koja bi ti posluzila. Ja cu ovih dana da se pozabavim svojim prekidacem, mene zeza onaj za startovanje. Moram da nadjem i jedan sraf koji drzi blatobran, kad sam menjao plocice oblajznuo navoj i od tad ga menja vezica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Januar 9, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ma lik bi mi to najverovatnije napravio za dzabe tako da zasad nema potrebe da se cimam jel ti navoj aluminijumski? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ide kroz viljusku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjeb 16 Napisano Januar 9, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu se sigurno vozati na prolece u vasem pravcu, a imam i zelju da se upoznamo pa boze zdravlja .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan To bar nije problem, mozemo se dogovoriti pa da padne neka vikend voznjiva :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Januar 9, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ide kroz viljusku onda mi je jasno zasto je oblaznulo smes li da narezes broj veci navoj? @djordjeb - ako imas iole pameti, ne nalazi se sa njima ni za zivu glavu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjeb 16 Napisano Januar 9, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam bio na avalskom tornju, a bilo bi lepo da mi neko pokaze put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Januar 9, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan jako retka situacija u kojoj kazem "ziveli pusaci" svaki upaljac krije u sebi oprugu taman upada u rupu, samo da proverim da nije prejaka, a jaka je prilicno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan @djordjeb Tek sad vidim u tvom profilu da smo skoro komsije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjeb 16 Napisano Januar 11, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cim grane sunce, mozemo se provozati pa da popijemo po jedno pivce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Januar 11, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice dogovorili smo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 11, 2013 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da se okupimo jednom i damo Bobanu jednog winda da se poigra. Free bese ima suvi karter, ulje u ramu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Januar 12, 2013 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jok, Pegaso ima u ramu. Free ima hladjenje ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...