kosooki 1317 Napisano Jul 16, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan sirena mi zvuci kao automobilska, zato kazem da je mozda neprimerena relativno sitnom motoru ali da je dobro biti cujen, o tome je izlisno pricati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jul 17, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zadovoljan sa svojom sirenom, al bi dodao još jednu...zamisli voziš se kolima i odjednom začuješ zvono TRAMVAJA !!! Doduše primenljivo za Beograd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 18, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan I druga mana je sto je ta sirena teska 20ak KG :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jul 18, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Hehe sta je 20 kila a da zaboravih da napomenem meni radi i fabricka,na ovu ludacku ps sad radi,pregoreo osigurac jel nisam dovrsio dobro posao sa montazom,al bice i to sredjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 18, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ma dvotonska auto sirena mislim da ce super da zavrsi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjeb 16 Napisano Jul 18, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ja sam Đole, vozam friwinda i vidim da imamo zajednicku temu pa reko da se prikljucim i cujem vasa misljenja i iskustva. Mene je motor kupio cim sam seo na njega, probao sam i druge enduro masine ali je friwind izasao kao moj favorit i zato sam ga kupio, sada nesilazim sa njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 18, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao na temu daj neku sliku, ovako sa avatara mi vrlo zanimljivo deluje kao komplet crni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjeb 16 Napisano Jul 19, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ubacio sam i slike, auspuh mi se strasno svideo gruva ko lud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jul 19, 2012 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Djole Imamo slicne motore,moje je isto skroz crn ali je sa crvenim detaljima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jul 19, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan hmmm... vidim da cu na kraju morati i ja jedan da uzmem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 19, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Djole dobrodosao u druzinu :-) Svecanu ceremoniju ispijanja piva ostavljamo kao stvar grupnog dogovora, nek neko izadje sa predlogom :-) Vocni ja stvarno ne znam sta vise cekas.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jul 19, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ili keš, ili nekoga voljnog da se menja samnom obrnuo par telefona ali niko nije zainteresovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jul 19, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan djordjeb, lepo ti motorče i da te lepo služi ! Nego htedoh reći utešio si me kad videh s kakvim gumama ti voziš...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jul 19, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep wind,dobrodosao u druzinu! Valjalo bi izorganizirati nesto,bar sitno,pa ko moze dobrodosao,bice i ljudi sa strane,beemvejci i ostali jel Vocni skupljaj pare pa me zovi da trgujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 20, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan a ima nas i nekih na 4 tocka ovih dana pa do nedelje u bg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjeb 16 Napisano Jul 20, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan djordjeb, lepo ti motorče i da te lepo služi ! Nego htedoh reći utešio si me kad videh s kakvim gumama ti voziš...! Ja se nadam da cu uskoro da ih zamenim, upravo citam vase rasprave o gumama. E moram pohvaliti dejana080, dopao mo se klip sa youtube , njegove voznje ekstra. I hvala na dobrodoslici i ja volim pivo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 20, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan znaci niko nece sa mnom da se druzi jer sam autom dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha vrati se u Cacak po motor pa moz da pricamo do kad si u nedelju ovde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 20, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ajde govori gde si pa da te nadjemo i kidnapujemo :-) Ja sutra radim do 12 a u nedelju sam free Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Jul 22, 2012 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ve pozdravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan O pa neka je sos srecu,meni jos malo do toga da te sluzi jos bar toliko,mada mozda bolje radnije da ga zamenis za noviji motor ps priznaj da si ga gurao zadnjih par stotina metara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 23, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Lepa brojka, i ja sam tu blizu. Ili je bila gurka ili si ga spustio niz neko brdo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Jul 23, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nećeš još puno sa ovoliko benzina prećićeš i 160.000 bez problema Samo da ve pozdravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Jul 23, 2012 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovaj benzin me laze. Skidao sam rezervoar prilikom servisa i reko ajde kad je vec skinut da ga malo isperem, da ocistim sito kod slavine i od tad nesto ne pokazuje kako treba. Inace sa ovoliko cenim da taba najmanje 50km. Inace nisam gurao, pratio sve vreme i samo se zakopao u mestu kad je poravnjalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 24, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan cestitam ovolike nule , mene cekaju naredne sezone, tek sam pretabao 50 nemanja i deki, hvala vam na druzenju, izvinite sto sam vas mamurne ranim jutrom u 10 probudio krivo mi je sto nisam imao vise vremena za sedeljku i sto nije bilo prilike jos nekoga da upoznam, ali mladi smo, bice p.s. ja sam tek veceras posle 10 spakovao auto i oko 11 krenuo kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...