drmilan_ 5407 Napisano Februar 24, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Lep primerak. Neka te dobro služi! Hvala!Jedno pitanje, gde bih mogao da pazarim produzeni vizir? Ovaj mi je nekako kratak...U planu je sa caleto, da napravim i crash bar, s obzirom da nema.Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Februar 24, 2019 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je na Freewind-u bio nešto viši vizir nego kod tebe. Ne kontam koji je od ta dva fabrički. Kako god, imaš na KP brdo oglasa za delove za Freewind-a, pa vidi nazovi nekog i raspitaj se. Ja sam uzimao par stvari od Dejana iz Kanjiže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Februar 25, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je na Freewind-u bio nešto viši vizir nego kod tebe. Ne kontam koji je od ta dva fabrički. Kako god, imaš na KP brdo oglasa za delove za Freewind-a, pa vidi nazovi nekog i raspitaj se. Ja sam uzimao par stvari od Dejana iz Kanjiže.Hvala na info!Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Februar 25, 2019 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, ovo je fabricki vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Februar 25, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, ovo je fabricki vizirFabricki je, hteo bih produzeni da nabavimSent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Februar 26, 2019 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan I treba da nabavis, 2 totalno razlicita motora za voznju sa i bez vizira. Ivan viziri, potrazi negde kontakt po netu. Mislim da se ne reklamira ovde, ali na motomanijacima ima temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Februar 26, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan I treba da nabavis, 2 totalno razlicita motora za voznju sa i bez vizira. Ivan viziri, potrazi negde kontakt po netu. Mislim da se ne reklamira ovde, ali na motomanijacima ima temu.Znam za njega, ivanbg poznaje ga tata tako da bice sredjeno...Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Mart 7, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu da postavim jedno glupo pitanje. Da li svi fabricki auspusi imaju db kiler i ako je tako da li ga je neko ikad skidao na windu?Hvala Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Mart 7, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Znaci corak, moracu da mu nabacim onda neki drugiSent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole99 5 Napisano Mart 7, 2019 U prolazu, 43 postova Lokacija: kikinda Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozes i taj fabricki doraditi.Neko pre mene je vec doradio i zvuk je extra Evo snimka https://streamable.com/2r8j3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 8, 2019 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Mora fabricki da se otvara i nesto sece unutra i svakako se dobija mnogo bolji zvuk, ali i dalje ne moze parirati otvorenom topu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano April 3, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Da vam dignem temu iz mrtvih Moj bivši je sa Race, Dekijev sa Dragon auspuhom. Mislim da je Dekijev bivši još na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano April 8, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima da prodaje centralni stender ili mozda ima dimenzije stendera kako bi mogli uraditi home made varijantu?Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 9, 2019 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ja pravljeni, kopiran fabricki, ali sam prodao nekom momku iz Zrenjanina pre pola godine, posto mi ostao posle prodaje motora. Isti takav pravljeni ima i clan Dmitar, mozda se ponudi da ti premeri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano April 9, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ja pravljeni, kopiran fabricki, ali sam prodao nekom momku iz Zrenjanina pre pola godine, posto mi ostao posle prodaje motora. Isti takav pravljeni ima i clan Dmitar, mozda se ponudi da ti premeri.A crash bar u home made varijanti? Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 10, 2019 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovako neki pravljeni? Eno ga kod mene u garazi, takodje ostao posle prodaje motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano April 10, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ovako neki pravljeni? Eno ga kod mene u garazi, takodje ostao posle prodaje motora Jel bi prodao? Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dmitar 29 Napisano April 11, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Motocikl: Vetropir Prijavi odgovor kao problematičan Da, ovakav je i moj centralni, zapravo stoji kao fabrički. Kosooki je već prodao svoj, tako da mogu jedino da ti dam mere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano April 11, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Da, ovakav je i moj centralni, zapravo stoji kao fabrički. Kosooki je već prodao svoj, tako da mogu jedino da ti dam mere.DAAAAAA, ako moze bio bih veoma zahvalan! Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano April 11, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Kod prethodnog vlasnika je motor bio cista fabrika, ni jedan jedini gadget, ni koferi, ama bas nista, a ja sam lud za svakakvim stvarcicama Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 13, 2019 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako nista drugo, ono bar motor strava izgleda sa svim tim apgrejdovima. Na sve to svi imaju manje ili vise funkciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dmitar 29 Napisano April 17, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Motocikl: Vetropir Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zaboravio za mere za centralni stender, samo ne stižem da ga smerim jer je motor uglavnom fizički 150ak kilometara od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano April 17, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zaboravio za mere za centralni stender, samo ne stižem da ga smerim jer je motor uglavnom fizički 150ak kilometara od mene... Samo polako, jos motor nije registrovan a ni dozvola na vidiku, kazu guzva u autoskoli... Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 18, 2019 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma teraj to u brda tu po okolini, sta ce ti tablica i dozvola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano April 18, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ma teraj to u brda tu po okolini, sta ce ti tablica i dozvola Vojvodina+Subotica = NEMA BRDA, sem ako se nadvoznjak ne racuna!? Ma teram ga je sta mislis, ima tablica sve uredno. Sad cu ga registrovati, al voza se tu po kraju bez brige Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...