Šumi Zmajček 1289 Napisano April 11, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Izvinte za mali off Vujo,a šta se dasilo sa "onim" karburatorom Kod mene na 250 radi ali neznam koliko troši i mislim da mu je ili puno goriva ili malo cm3 A ja mislim a mu je bas odlicno(bas kako treba) posto brzo spista obrtaje, kad ima viska goriva sporije spusta obrtaje a i tromo(malo) reaguje na rucicu gasa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 11, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao da ga ugradim zbog isteka registracije pa to ostaje za moju sledeću posetu Bokilicu. Ali je ogroman, uspeh je da uopšte radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 11, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao da ga ugradim zbog isteka registracije pa to ostaje za moju sledeću posetu Bokilicu. Ali je ogroman, uspeh je da uopšte radi. ee a koji o cemu se radi?? zar nisi stavio onaj karb sto ti je bokilic dao?? PS. Mozda se vidimo neki dan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ako imate neki veliki karburator recite mozda meni odgovara treba mi nesto veliko oko 40 (moglo bi i vece ali i sa tim ce trositi mnogo ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 15, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Karburator je kao ekspres lonac, OGROMAN JE. Nismo stigli da ga stavimo jer sam opteretio Bokilica, pored Crnca i stare Honde tu je i nova, posla koliko hoćeš a sa parama nikad gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Vujo daj sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 15, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam, kod Bokilica je karburator, čeka moj sledeći dolazak Crncem. A bila je negde ovde al da me ubiješ neznam gde je. Veliki bre, ko tegla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 15, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a inace ja trenutno koristim taj karburator,na ktm,u i do daljnjega NEDAMMMMM dok nestigne oridjindji ktm do tad rezerveeeeeeee mora sa necim da se oru njive Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano April 16, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Mora da ste se "ubili" od traženja .Pa nešto se i nalazi tamo gde treba u temi o karburatorima Karb bing 54 Evo ga kod mene na originalnih 250 ccm Ajde Šumi pakuj "ekspres lonac" pa iznesi svoje mišljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 13, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ja malo kopam po starim postovima pa nesto razmisljam ako se i ugradi radilica od ts 250 on ima dinamu a etz alternator da li odgovaraju konusi Skoro sam radio jednog etz koji je imao ts radilicu i rotor je nilazio na konus ali taj konus je drugaciji od etz tu mi nesto smrdi Vujo da li si ti stavio na Crnca i ts radilicu ili samo razbusio cilindar kako to izgleda kod tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 13, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara konus . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 13, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Neznam da li je nesto doradjivano ali rotor od etz ja bio prevelik za tu radilicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 13, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Vise puta sam radio ETZ-e u kojima je vec bila radilica od TS-a, a u neke ETZ sam ja ubacivao TS radilicu i nikad nisam imao problema. Mozda je ta kod tebe nesto preradjivana ( il mozda rotor ) ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Novembar 13, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Vise puta sam radio ETZ-e u kojima je vec bila radilica od TS-a, a u neke ETZ sam ja ubacivao TS radilicu i nikad nisam imao problema. Mozda je ta kod tebe nesto preradjivana ( il mozda rotor ) ?? Radilica od TS-a /1 pase na etz-a??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 14, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio ubedjen da nisu iste radilice i da ne moze od TS-a na ETZ...!?! Ali ako majstor kaze da odgovaraju, onda menjam misljenje!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 14, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da moze, razlika je samo u debljini bolcne u velikoj pesnici . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 14, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo da li si ti stavio na Crnca i ts radilicu ili samo razbusio cilindar kako to izgleda kod tebe Ništa nije dirano, samo je cilindar razbušen i ubačen odgovarajući klip. Neznam meru ali po Gaborovom katalogu to je standard za tih 300 ccm, koliko se sećam postoje i dve specijale za isti. Kako bi radilo sa većim klipovima neznam i ne bih smeo da se zakunem, ja sam hteo da probam pa makar usrao celu stvar. Tu celu stvar je radio Bokilic a koliko znam imao je savetovanja sa Liscem pa mislim da je on više u toku od mene šta je tu i kako rađeno. Za sada Crnac radi ODLIČNO, vuče ko neman ali sasvim sigurno neće imati trajnost kao na standardu. I duša me boli što mi ne rade satovi jer neznam koliko sam kilometara prešao. Nešto ofrlje da pričam ne vrši posao, ipak je to trebalo meriti. A verujem i da mu je prikolica uticala na trajnost, vazda je vukao teret... Mada eto, po meni se isplati bar što se do sada pokazalo: penje se na točak sa praznom prikolicom, delje KLE-a kako mi padne na pamet, do 80 km/h može da se čupa sa daleko jačim mašinama a po gradu i ne treba više... A veće skutere najviše volim, novije generacije neznaju za emzejca pa se lako prevare u proceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 14, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Radilica pase na etz sa ts sve je isto krajevi gde idu lezajevi konuk na kvacilu samo sam bio u dilemi oko konusa za rotore jer ovde nije odgovaralo cini mi se da je konus bio manji i cini mi se da je bila uza nije bolcna bila mnogo nabijena ali sam morao da podbacim dosta debele podloske radi smanjivanja aksijalnog zazora i radi nema problema ako Lale kaze da je isto nemam vise pitanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Novembar 15, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Problem moze da se ispolji kada : neko montira polutke radilice ES modela , pa se lezajevi oslanjaju na samo pola predvidjenog oslonca. Pri istom dogadjaju , konusni deo radilice (za naleganje disk-a kvacila ) pomeren je u levu stranu sto se nadoknadjuje nesto drugacijim dimenzijama duplog zupcanika(sa zakosenim zubcima). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 15, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad ispade da moze i radilica i od ES modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 15, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 15, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam slucajno radilicu od ES i tu neodgovara ni lezista lezajeva ni naleganje semeringa trebao bi strugar dobro da poradi na caurama da bi se mogla namestit u ETZ blokove a o rotoru alternatora nema ni govora tek tu konus ne odgovara morao bi opet strugar da napravi konusnu cauru da bi se to namestilo da nespominjem da je ta radilica drugacije olaksana da nema rupe za olaksanje vec je izlivena olaksana i neznam ni dali je precnik sunki odgovarajuci (mozda nisam siguran) A li posto je ovo zemlja SRBIJA ono sto svaba nemoze to SRBIN MOZE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 15, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Cika Dule kake su kokice daj malo budi drug volimo i mi koke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Novembar 15, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad ispade da moze i radilica i od ES modela Moze , ali skoro kao : "moze i sporet od drveta ali samo za jednokratnu upotrebu" tj.moze ali nije preporucljivo jer su opterecenja ne adekvatno rasporedjena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 15, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja napisao da moze nego ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...