shoe 130 Napisano Mart 15, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan danas odradjeno sve. poslusao sva uputstva i zavrsio poprilicno brzo sta se mogl ozavrsiti... sjebali me u ljermontovoj bilo malo vise kumova rodjaka zena sa malom decom pa je to trajalo al sta sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Mart 16, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Takođe da se zahvalim Lošmiju, registrovao mi je motor za jedan dan. Saznao sam za njega i njegovu agenciju preko ovog foruma i toplo ga preporučujem svima kojima je potrebno bilo šta u vezi registracije i sl. Hvala Lošmi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Mart 19, 2011 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Šta da napišem, a da to bude neki novi izraz zahvalnosti, koji nije do sada naveden u postovima o poslovnoj saradnji sa Milošem (odnosno agencijom GM Moto). Ljubazan, vredan, korektan, tačan, lepo vaspitan, profesionalan (pa i više od toga).... I strpljiv da umesto vas odradi sve one birokratske zavrzlame koje oduzimaju vreme i nerve . Ja sam danas dobio tablice za moj prvi motor ''Belku'' . Miloš je sve to (po običaju) obavio veoma ekspeditivno. Pre petanaestak dana uradio je registraciju automobila, sada motora... prosto mi žao što nemam još neko vozilo pa da te dosadne poslove poverim Milošu. Hvala Miloše :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Mart 19, 2011 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da se nabave okviri za nove tablice, naravno za motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 19, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu imati par komada za koji dan ali mozes i u stari da je stavis samo je potrebno da obrusis u krug oko crnog dela tablice jedno 2mm i staje bez ikakvih problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera 4 Napisano Mart 23, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Losmi imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mili1 0 Napisano Mart 25, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: torak-zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za ovog coveka, stvarno na ovako nesto nisam naisao odavno. Nikad ga nisam video,culi smo se par puta tel i objasnio mi je sve sto mi treba za odjavu posto se vodio na BG a ja sam iz ZR sve sam sredio za jedan dan moram da pohvalim i bivsu VLASNICU motora (auto svi kupuju od baba i deda ja sam motor kupio od devojke)koja je strpljivo cekala samnom u svim redovima. imam samo jos jedno pitanje motor je registrovan do 26.6.2011 a ovda u SUP kad sam nosio papire traze mi da uradim tehnicki jel to OK P.S kad bude vreme za registraciju provozam se do BG i sredim sve u pravoj agenciji poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Mart 25, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan e da ne otvaram novu temu - znam da ste taburili po drugim temama oko ovoga ali nigde nema tačne računice, pa da je ja odradim ako su mi info tačne: troškovi registracije Liberty 50 cc aprila 2011 : sa novom žutom tablicom 6133+ provizije banke, pošte = 6400 + tehnički 1000 = 7400 din svake godine posle: 400 nalepnica o registraciji + tehnički +osiguranje = 2400 din troškovi registracije Liberty 125 cc aprila 2011 : prva sa novim tablicama i saobraćajnom: 7800 din + tehnički= 8800 din svake godine posle: 5400 + tehnički = 6400 din ako su ovo tačni podatci (bazirani na sajtu registracija.rs) onda ispade razlika u godišnjem haraču države između 50cc & 125 cc = oko 4000 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6650 Napisano Mart 25, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Da li slucajno imas informaciju kada ce se ukinuti ova taksa za teretna vozila do 3,5t? Obraduj me i imas flasu Jack Daniels-a! A i jedno,a mozda i dva vozila da registrujes! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano April 1, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna preporuka za Milosa Ovog puta mi je registrovao auto i kao i prosli put sve je bilo kako smo se dogovorili i u najkracem roku odradjeno. Da je ovakvih ljudi vise de bi nam kraj bio Sve pohvale za Milosa i jos jednom veliko HVALA ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano April 2, 2011 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta registracija za Hondu CB 500 1995 (499cm3 42kW)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano April 2, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Da li slucajno imas informaciju kada ce se ukinuti ova taksa za teretna vozila do 3,5t? Obraduj me i imas flasu Jack Daniels-a! A i jedno,a mozda i dva vozila da registrujes! Jos uvek nista od ukidanja ali po supovima kazu da ocekuju svaki dan... Nisam puno pomogao ali... :'( 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano April 2, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta registracija za Hondu CB 500 1995 (499cm3 42kW)? Kompletna registracija za tvoj motor kosta 12500din sa svim taksama,provizijama,osiguranjem,novom saobracajnom i novom tablicom. Tehnicki varira,kod mene je 1000din. Sta god treba,tu sam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano April 3, 2011 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Da li slucajno imas informaciju kada ce se ukinuti ova taksa za teretna vozila do 3,5t? Obraduj me i imas flasu Jack Daniels-a! A i jedno,a mozda i dva vozila da registrujes! Jos uvek nista od ukidanja ali po supovima kazu da ocekuju svaki dan... Nisam puno pomogao ali... :'( Ukinuta u petak. Treba valjda par dana da se objavi u Sl. listu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano April 3, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Fala komso... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano April 3, 2011 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Treba da prevedem motor na moje ime pa me zanima šta sve ima od troškova, da li se stvarno plaća ponovo "porez na upotrebu vozila"? Inače registracija mi važi do jula. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan šefe, a da odgovoriš na moje pitanje pod brojem #33 kakva je sitacija sa 50 cc prva je 6,5 soma, a sledeća Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Milose jel imas mozda viska onih plastika za tablice?? Naravno platicu ih. Zeznuo sam se pa nisam kupio na sajmu, a treba mi. Ne znam da li ima u nekim prodavnicama moto opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze mala pomoc oko registracije. Sve sam zavrsio sa overom kupoprodajnog ugovora,platio SVE za registraciju,i ostalo mi je samo Poreska prijava PPI4 obrazac. Pa sad me interesuje da li je popunjavam sa mojim podatcima ili sa podatcima prodavca. Molim vas ako neko zna da mi pogne. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mili1 0 Napisano April 6, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: torak-zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze mala pomoc oko registracije. Sve sam zavrsio sa overom kupoprodajnog ugovora,platio SVE za registraciju,i ostalo mi je samo Poreska prijava PPI4 obrazac. Pa sad me interesuje da li je popunjavam sa mojim podatcima ili sa podatcima prodavca. Molim vas ako neko zna da mi pogne. Hvala prodavca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Treba da prevedem motor na moje ime pa me zanima šta sve ima od troškova, da li se stvarno plaća ponovo "porez na upotrebu vozila"? Inače registracija mi važi do jula. Ne placa se porez na upotrebu vozila. Ukinut je. P.S. Izvinjavam se za malo kasnjenja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Milose jel imas mozda viska onih plastika za tablice?? Naravno platicu ih. Zeznuo sam se pa nisam kupio na sajmu, a treba mi. Ne znam da li ima u nekim prodavnicama moto opreme. Naravno,javi se i reseno! Pozdrav od Loshmija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan šefe, a da odgovoriš na moje pitanje pod brojem #33 kakva je sitacija sa 50 cc prva je 6,5 soma, a sledeća Registracija za 50ccm kosta 5500din + tehnicki pregled. Registracija za 125ccm kosta 8000din + tehnicki pregled. U obe cene su usle i provizije banke po svakoj uplatnici. Razlika je u tome sto se za 50ccm placa pored teblica,nalepnice,saobracajne i adm.taksa u iznosu od 1400din i polisa osiguranja u iznosu od 930din. a ne placaju se javni putevi,komunalna,porez....kao sto je slucaj za preko 50ccm. Izvinjavam se na kasnjenju sa odgovorom,pocela sezona 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze mala pomoc oko registracije. Sve sam zavrsio sa overom kupoprodajnog ugovora,platio SVE za registraciju,i ostalo mi je samo Poreska prijava PPI4 obrazac. Pa sad me interesuje da li je popunjavam sa mojim podatcima ili sa podatcima prodavca. Molim vas ako neko zna da mi pogne. Hvala Uvek se popunjava sa podacima vlasnika u saobracajnoj dozvoli jer tek kad platis porez tad postajes vlasnik vozila. Popuni sa njegovim podacima i bice sve ok. O ovoj temi bi moglo da se razglaba,po zakonu porez bi trebao da plati onaj ko prodaje pa sze zato i placa porez na njegovoj opstini ali posto zivimo tu gde zivimo....placaj kad moras. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa malo jeste to cudno, al sta sad. U svakom slucau hvala za odgovor. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...