Kowalski 363 Napisano Mart 11, 2023 (promenjeno) Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Od prošlog tehničkog pa do ovog sadašnjeg u GM Agenciji kod našeg Lošmija ,promenilo se samo to što sam se osećao još ugodnije i pozitivnije, a o samoj profesionalnosti cele ekipe i samog Lošmija ne bi puno jer bi se samo ponavljao a i nema se tu šta ni dodatio a ni oduzeti jednostavno rečeno THE BEST za sve.... Uz jedno edukativno ćeskanje sa Lošmijem i zatečenog problema sa NETOM, koji im je osnovno sretsvo za rad, sve je odradjeno bez ikakve nervoze, a ako smem da kažem da mi je(zbog pomenutog problema sa Netom) sutra dan Lošmi lično doneo sva dokumenta od reg. na kuću, onda je svaki moj komentar na rad njega i cele agencije suvišan pa samim tim što imam još jedan tehnički za odraditi,jedva čeka da se ponovo vidim sa tom divnom i profi ekipom(mislim na sve). Moja saradnja će se nastaviti sa GM agencijom dok god budem imao neki točak za registraciju. Ovim putem želim da pozdravim celu ekipu iz GMa na čelu sa Lošmijem ps: Imao bi još puno + stvari da navedem o GM agenciji ali još jednom ću napisati ............ THE BEST Promenio Mart 11, 2023 član Kowalski 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkezx 38 Napisano April 9, 2023 U prolazu, 92 postova Lokacija: Zemun Motocikl: S-M3 Prijavi odgovor kao problematičan I koliko je tehnički - cena? za motore 1000ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 153 Napisano April 9 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko godina sam registrovao motore i auto ovde, ali realno nigde nisam imao vise prigovora... gde su rucke za suvozaca, nogostupi za suvozaca, skidaj tail bag, skidaj torbicu sa kormana, ploca/nosac kofera nije fabricki, auspuh necu ni da pominjem. Razumem nove propise i probleme koje agencije imaju/mogu da imaju, ali nisam mazohista da prolazim kroz ovo. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...