KOSOVSKI VITEZ 12 Napisano Februar 10, 2011 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam kupio Bmw R 1100RT a na njemu nema zvucnika, antene...pa me je interesovalo da li moram da trazim originalne zvucnike i antenu ili mogu da postavim neke odgovarajuce zvucnike i antenu???? Unapred Zahvalan!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Februar 10, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da su originalni zvučnici preskupi, probaj da tačno premeriš otvore za zvučnike i kupiš neke kvalitetnije koje izdržavaju vlagu i ugradiš sam. Antenu staviš koja ti se svidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KOSOVSKI VITEZ 12 Napisano Februar 10, 2011 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno buraz!!!! A ako cujes da ih ima neko na lageru sa sve onim komandama koje idu na volan kontaktiraj me preko bjbikersa.....hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KOSOVSKI VITEZ 12 Napisano Februar 11, 2011 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dajte ljudi pomagajte )))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 11, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uradio kao što Arakis reče, izmeri rupe, kupi kvalitetne zvučnike po meri i stavi neko pojačalce i neki MP3 plejer sa tjunerom i rešena stvar. Sumnjam da original podržava MP3, a to mu dođe standard danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...