zozon 6 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Godište' date=' stanje, boja, podaci :?:[/quote'] TransAlp 600, 1993, belo-plave boje.... slike u chetvrtak postavljam Bravo Mina!!! Cestitam...pravi izbor, jednog dana ces voziti Afriku ali uspon do svrsenstva treba da bude postepen :mrgreen: Zelim ti mnooooogo suvih i srecnih kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Srecan put i sa sto manje kise! i kakvi su prvi utisci? :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 29, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan he,he,probala Varadera i odmah kupila mladjeg brata :supz: :supz: :supz: cestitam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 29, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa neka je sa srecom! Lijepo da se druzite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Urednice, u zdravlju da se navozas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Maj 29, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan congratz M Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Maj 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan SRETNA VOZNJA ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 30, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzzujem se chestitkama,brate moj..! :wink: I da te lepo sluzzi,kao i ti njega... a negde u sebi znam, uradila si pravu stvar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 30, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Super! Da se volite i lepo druzite!!! =D> =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Maj 30, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pridruzujem se i ja cestitkama, prvu turu bih ja trebalo da castim :pivo: , a onda ti drugu :pivo: , a za dalje , videcemo... :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 30, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mina! Baš mi je drago zbog tebe jer znam koliko se raduješ. Jedino mi je èudno što nema ni jedan gej detalj, ali verujem da æeš se pobrinuti i za to. :mrgreen: Ako ti sada izleti klocna u Platièevu, to jednostavno preðeš preko nje. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Maj 30, 2007 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Puuuuno kilometara !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 30, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Mina! Ipak nisi mnogo cekala. BTW, '93 je najbolja berba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 30, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan š. Jedino mi je èudno što nema ni jedan gej detalj' date=' ali verujem da æeš se pobrinuti i za to. :mrgreen: najzli[/quote'] Ma neke roza cvetice cemo vec dodati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Maj 30, 2007 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan š. Jedino mi je èudno što nema ni jedan gej detalj' date=' ali verujem da æeš se pobrinuti i za to. :mrgreen: najzli[/quote'] Ma neke roza cvetice cemo vec dodati... Nema gej detalja - pa iz Mitrovice dolazi. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Maj 30, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan :muzbend: bravo bravo bravo bravo :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 30, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan jeeeeeeeeeeeeeeeee :redflag: :redflag: :redflag: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 30, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ma shta bre cetvrtak daj odma )))) e vidji samo se usudi s toga da padnesh iamcesh ga sushto, dojcu gore da te bijem )))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 30, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Minche, mogu samo da ti kazem OPREZNO UZIVAJ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 30, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Najlepši motor na ovom svetu :!: :!: Da ti nije malo visok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 30, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Sreæa tvoja sto nisi muško,sekta bi te te uštrojila...ovako..možda ti i progledaju kroz prste,pa proðeš bez nek kazne,a vidim i da neko èestitaju.Sada ti opraštam što si nas u NS ostavila radi odlaska po TA u Mitrovicu. SREÆNOOOO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Maj 30, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan cestitam, da te dobro sluzi :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Maj 30, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan cestitka i puno predjenih kilometara :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 30, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se nisam prevario motor a zatim i vlasnik/ca vidjeni po podne ispred S.U.R. MADERA na Tasu.... =D> =D> =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Maj 30, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i da se navozas, iako mi jos nista nisi javila za cirade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...