hard_rock 7449 Napisano Decembar 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Okacio sam sunke i slaninu iznad njega u supi 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Decembar 8, 2018 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima negde autosol u srbiji da se kupi?Sent from my TA-1000 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Inace planiram remontovati zadnja kociona klesta tj gumice jer su u losem stanju. Nista ne curi ali izgledaju lose pa ce pasti porucivanje sa msp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 627 Napisano Decembar 8, 2018 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 412 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ima u lokalnoj farbari u NS. Verujem da ima u svakoj bolje opremljenoj. Cena je oko 400 kinti. Evo kako je burazer sa njom ispolirao cevi, samo su malo vremenom malo nabacile zlatnu boju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16208 Napisano Decembar 8, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, hard_rock said: Okacio sam sunke i slaninu iznad njega u supi Ne verujemo ništa dok ne priložiš fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16208 Napisano Decembar 8, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Pravda za degustaciju u šupi ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 8, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, hard_rock je napisao: Okacio sam sunke i slaninu iznad njega u supi to se zove poliranje gravitacijom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Decembar 9, 2018 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, x-man je napisao: Ima negde autosol u srbiji da se kupi? Sent from my TA-1000 using Tapatalk Domaćinstvo BOLAGO-M.RS Domaćinstvo on line trgovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano Decembar 9, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Dosta sam razmisljao o Savanovom predlogu, i dosao na ideju da parcice oblozim mat eko kozom, mozda se tako i najbolje uklapaju u celinu, mnogo su manje upadljivi i skoro su neprimetni. Hteo sam folijom, ali ovako imaju i sa unutrasnje strane eko kozu kao odstojnik od oklopa, jer koliko da sam se trudio da zakrivim lim uvek je postojao luft izmedju njega i plastike, ovako ne postoji ni milimetar lufta. Znam da sam dosadan, ali mozda ce nekome i posluziti da resi problem. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14762 Napisano Decembar 9, 2018 moto merkat °°, 4920 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je to privremeno resenje zbog spoljnjih uticaja,raspasce se eko-koza , folija sa spoljasnje strane presavijena a sa unutrasnje tanak sundjer tj filc za ispod laminata zbog lufta i vibracija, mozda, razmisljam naglas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano Decembar 9, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Moze je to bolje resenje, alo ostalo mi visak parce eko koze pa sam iskoristio. Folija ce biti sledeca solucija kada ovo bude dotrajalo. Neko na mom mestu bi resio problem time sto bi odneo celu plastiku kod majstora, ali to je resenje bez razmisljanja, ovako malo ubijam dosadu dok je hladno vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14762 Napisano Decembar 9, 2018 moto merkat °°, 4920 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Imas cak folije u svim bojama i nijansama pa i metalik, ali jedino ovi sto presvlace auta jer se ne isplati za to koliko tebi treba. Inace mozes kupiti onu za stopaljke (500 din.) ona je debela, morao bi je fenom saviti ali ta nema vek onda, isto ima raznih boja, crvena i crna ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Decembar 9, 2018 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Danas bese divan dan za cackanje oko motorina, a bilo je i slobodnog vremena. I tako, pala je montaza kilometar-sata sa home made nosacima, kao i cele prednje svetlosne grupe sa povezivanjem instalacije. Normalno, probna voznja mpo ulici, da vidimo kakve smo uglove odredili. Za sada msve ide kako treba, a radovi se primicu kraju. Jos da stignu par sitnica sa Alija (nosac vizira, retrovizori i rucice kvacila i kocnice), i bicemo spremni za registraciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22211 Napisano Decembar 9, 2018 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @gox, da bude mekse i "upije" vibracije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 9, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uradio detaljan servis prednjih kocionih kljesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 9, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Zlatko LA said: Dosta sam razmisljao o Savanovom predlogu, i dosao na ideju da parcice oblozim mat eko kozom, mozda se tako i najbolje uklapaju u celinu, mnogo su manje upadljivi i skoro su neprimetni. Hteo sam folijom, ali ovako imaju i sa unutrasnje strane eko kozu kao odstojnik od oklopa, jer koliko da sam se trudio da zakrivim lim uvek je postojao luft izmedju njega i plastike, ovako ne postoji ni milimetar lufta. Znam da sam dosadan, ali mozda ce nekome i posluziti da resi problem. Ja tu nista vise ne bi pipo. Sanse da useres dalje su trenutno dosta vece nego da poboljsas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano Decembar 9, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ima temi o CB-u, nabavio sam komplet delove za N varijantu, razlika u zastiti od vetra je dovoljna da me razmasi o prebacivanju u N verziju. Komentar komsije kada je video da sam poskidao oklope 'komso, od kad ti imas MZ-a' je takodje razlog zasto vise volim oklope. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano Decembar 9, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan U nekim crtama stvarno tako deluje, bas zbog te neobicnosti mi je prirastao za srce. Inace veoma zanimljiva pojava, nije nesto atraktivan motor ali ume da privuce poglede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Decembar 10, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Promenio antifriz i isprao ceo sistem po uzoru na snimak, Koliko sam uspeo da saznam sto na stranim forumima, sto od prodavaca, razlika izmedju moto i obicnog antifriza je uglavnom u ceni. Odlucio sam se za nas proizvod Korsantin jer ga hvala i prodavci i kolege sa foruma, videcemo kako ce se pokazati Na deklaraciji proizvoda je navedeno da je tacka kljucanja na 160 stepeni a tacka smrzavanja na -40 ukoliko se razblazi sa destilovanom vodom u odnosu 1:1 (u mom slucaju) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22211 Napisano Decembar 10, 2018 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao za ovaj nacin ispiranja. Javi bas je li sirce izbacilo prljavstine (ukoliko je ima u sistemu naravno :D)... Ide nova godina, ukrasio motor katadiopterima i reflektujucim trakama i evo u kasne sate presao gume glicerinom P.S. Prijatelj "skljocnuo" da vidimo sta ce reflektovati svetlost blica... K"o jelka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Decembar 10, 2018 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, N.F.S. je napisao: Nisam znao za ovaj nacin ispiranja. Javi bas je li sirce izbacilo prljavstine (ukoliko je ima u sistemu naravno :D)... Ide nova godina, ukrasio motor katadiopterima i reflektujucim trakama i evo u kasne sate presao gume glicerinom P.S. Prijatelj "skljocnuo" da vidimo sta ce reflektovati svetlost blica... K"o jelka Gde si nabavio tu traku na ploci nosaca kofera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Decembar 10, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao za ovaj nacin ispiranja. Javi bas je li sirce izbacilo prljavstine (ukoliko je ima u sistemu naravno )... Ide nova godina, ukrasio motor katadiopterima i reflektujucim trakama i evo u kasne sate presao gume glicerinom P.S. Prijatelj "skljocnuo" da vidimo sta ce reflektovati svetlost blica... K"o jelka Nisam ni ja znao do danas , iscistilo je lepo, nije bilo bas mulja al nije ni bilo perfektno cisto. Posle sirceta sam isprao destilovanom vodom, nisam kao na snimku ponovo palio motor vec sam lepo otvorio ceo sistem i nalivao destilovanu vodu sve dok nije lepo i cisto potekla samo ona (taj princip sam pokupio sa drugog snimka)Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22211 Napisano Decembar 10, 2018 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @DjoleLO,U prodavnici auto delova, 90din je cena po metru a reflektuje baaaas dobro! Lepih je po zimi pa nije bas naj bolje uhvatilo, na preklope po kap super lepka valja staviti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Decembar 10, 2018 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra izgleda. P. S. Za tebe nije nov motocikl- ubio bi se od dosade 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22211 Napisano Decembar 10, 2018 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To je moj "beg", neko ide u kafanu, neko kocka a ja..... ....Ja sam kod motora 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...