vortex4borg 391 Napisano April 22, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan ovako: Hteo bih da sredim izduvne grane. Imam rupicu izmedju trece i cetrvrte, od udaranja o ivicnjake i od istrosenosti. Sada bih ih skinuo, reparirao, ofarbao... treba mi par desetina cm ili pola metra cevi za auspuh, tacnije da zamenim kriticni deo novim parcetom cevi. Ako neko ima, zna nekog... javite. Dok sam na odmoru, da se bavim necim korisnim. INOX 316L .... samo to za auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano April 22, 2017 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Danas obuli nove opančiće Sent from my X1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano April 23, 2017 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Montirao kofer malo mi je zabace nazad (malcice samo) al zato imam mesta za vrecu i sator izmedju mene i kofera... trebalo bi i bisage da nadjem ovih dana...mali je motoric pa trazi mesto srazmerno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano April 24, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan preuzeo sinoc preostale plastike, masku od Brke. Sada ofarbao autolakom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 24, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prošao kraj zatvorenog servisa, pogledao ga kroz prozor, rekao da ću sutra da mu dođem sa novim opankom. Ah ta ljubav... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 248 Napisano April 27, 2017 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Namontiran zadnji opanak. Dunlop streatsmart. A u staroj gumi posle skidanja, iznenađenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 27, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Монтирана лед дневна светла. Слике и видео сутра Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 28, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17724 Napisano April 29, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2432 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Zamenih i zadnje plocice i zaokruzih pricu oko motora za ovu sezonu, nema vise sta da se radi, samo da se sipa i vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Maj 5, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre i posle sređivanja 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 6, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio ulje u motoru (Motul 5100 15W-50) i filter ulja. Kupio nove svećice (NGK CR8E), čekam filter vazduha pa u kompletu da zamenim, a tad ću i antifriz promeniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Maj 6, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Namontirao skid plate, kad vec nemam vremena da vozim, onda bar malo satisfakcije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Maj 7, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Ofarbao Crash pad-ove, vec dugo mi upadali u oci, a tek sad sam dobio malo vremena... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 7, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Ispolirao polir pastom rezervoar i sve farbane delove. Polir pastu kupio na grame (50 gr. profesionalna, italijanska ali za ručno poliranje) i plastiku instr. tablu itd. prebrisao kokpit sprejem u peni, tako da se odlično očistila od prašine i fleka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5391 Napisano Maj 10, 2017 Drug član, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ispolirao vizir ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 10, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ihaj odlicno je ispalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17724 Napisano Maj 12, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2432 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Dragane, gde si uzimao pastu na meru i koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 12, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam uspešno sredio blago curenje ulja jednog štapa prednje viljuške 35 mm film trikom. Posle test vožnje, miks road/offroad, od oko 50 km nisam primetio tragove ulja. Konačno ugradio odličnu bluetooth FreedConn T-COM VB komunikaciju u dve kacige! Prva, Nolan N104, je imala predviđena mesta za slušalice, ali sam ih morao malo proširiti. Druga, Nolan N86, nije imala ništa predviđeno za komunikaciju pa sam iskopao tačna udubljenja u stiroporu i uspešno ugradio i u nju slušalice i mikrofon. Kvalitet odličan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 20, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan PromenUo ulje i filter pred put. Za 4800 km, potrošio 5 mililitra ulja. TDM-aši, jel bi trebalo da se zabrinem? Ne zamerite, samo se hvalim. Pošto sam reklamirao akOmulator, stavljen litijum-jonski za put, polirana mazgica i kompletno proverena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 20, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, bocca_bastard je napisao: Nasim motorima se ne menja ulje. Uvek je promenjeno Ponudio mi majstor da ponesem pola litra ulja, za svaki slučaj, i na moje pitanje zašto mi treba, kad mi magarence ne troši ulje, čovek Lacconski odgovori:"Možda naiđe neko sa TDM-om, njemu će sigurno trebati! Rezervni kardan mi nije ponudio, ne pasuje na BMW-a Uhvatila me putna groznica, ne zamerite. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Maj 20, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan A dje se putuje, nijesam u toku. Bice neki putopis? A sad na temu. Obuo touarence next, ulje i semeringe u vilama, ulje i filter u masini, filter vazduha,zadnje plocice, filter goriva, stavio prohromske srafove na poklopac kaisa i alternatora, stavio novu kuglu na prednje vesanje i to je to za sada. I olaksao se za par evropskih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2022 Napisano Maj 20, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Stigao zadnji disk, odmah ga postavio na motor kao i plocice. Disk perfektan, za 43e nije moglo bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 20, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Šumadinac je napisao: Ponudio mi majstor da ponesem pola litra ulja, za svaki slučaj, i na moje pitanje zašto mi treba, kad mi magarence ne troši ulje, čovek Lacconski odgovori:"Možda naiđe neko sa TDM-om, njemu će sigurno trebati! Rezervni kardan mi nije ponudio, ne pasuje na BMW-a Uhvatila me putna groznica, ne zamerite. Putniku namerniku das hleba ,soli a Tdm-asa kad sretnes ponudis malko ulja,nece odbiti.. I stekao si prijatelja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 21, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Stigao zadnji disk, odmah ga postavio na motor kao i plocice. Disk perfektan, za 43e nije moglo bolje Za 1100GS? Gde može da se kupi za tu cenu?Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2022 Napisano Maj 21, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Aliexpress Reskirao sam 40e i nisam se pokajao. Vidim da se prodaju i u Nemackoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...