Jump to content

Moto Zajednica

Sta ste danas uradili na svom motociklu??

Recommended Posts

• Integrisan, 10581 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Nemam motor vec drugi dan, ovo se nije desilo od moje devetnaeste godine! Idem bezvoljan u krug, pognute glave, izgaram od zelje... Dovoze drugari motore, da imam dok neimam :D , nije to To.

I tako, rasturio klincu bajs, sve sam lepo podmazao i nastelovao menjace, ugradio mu mesto onog sa oprugom, gasni amortizer nazad...

IMG_20250823_125241.jpg

• Sviđa mi se 9
  • Haha 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1864 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3

Namikerio "navigaciju", bio sam malo muški glup i nisam pročitao uputstvo do kraja, pa sam morao da se vraćam u stan, tri puta :-)

Na kraju, radi!32c456dc0d588ede2b733d18d71854ad.jpg

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 887 postova
  • Motocikl: ...
On 23. 8. 2025. at 11:04, Gordak985 je napisao:

Preuzeo ga!678d8a59fcf77275a1f30b36d7383657.jpg

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Koliko si visok kolega, da znam da li ima smisla zakazivati probnu voznju? Lepo tebi ovo stoji💪

Srećno

Promenio član Vuleta
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 1864 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3
Koliko si visok kolega, da znam da li ima smisla zakazivati probnu voznju? Lepo tebi ovo stoji
Srećno
Hvala kolega! 177, lično mišljenje je da preko 185 na ovome je... napeto. Malo manje mesta za noge nego na X-Max 300 ali zato korman ima više slobode u odnosu na kolena nego na X-Max. Meni se jako dopao, dogovorio kupovinu posle probne vožnje od 15 minuta. Juče 85km po Beogradu, neforsirano, jednostavno imao sam šta da radim i gde da budem. Baš ne zamara.

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 155 postova
  • Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK

Nije danas nego u poslednjih nedelju dana ali evo ukratko: šipkica za sve i svašta sa Temu-a (ona stoji duže pa je zbog sunca umesto crne dobila ovu čudnu zlatnu boju), na njoj usb punjač sa displejom napona, maglenke sa prekidačem žuto - belo svetlo, beli zeka kao dokaz da budala sa zelenim repićem vozi motor, deflektor na aftermarket viziru, zakrivljeno ogledalo u dnu vizira (nije na slici jer je zalepljeno dan kasnije) i ono najlepše - Seba nosač top case-a i Givi kofer B360N2 Monolock 39L. Detalji o svakoj stavci biće u mojoj temi o CFMoto 300NK

avgust2025.thumb.jpg.fe96c6204f9dbb0312f0e6e326034b07.jpg

avgust20252.thumb.jpg.a3e73cb7930d3962880dfde2bc65039c.jpg

avgust20253.thumb.jpg.617427bad969017c151ee52873b42e08.jpg

avgust20254.thumb.jpg.f8859077e3153c955cbb706ab6ce6317.jpg

• Sviđa mi se 9

• Ne silazi, 3025 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

Znači, stiglo koferče ! Nema više ranac na leđa... :)

• Podržavam 1

• Integrisan, 6424 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600

Pred sledecu sezonu cu menjati ulje u vilama i semeringe. 

Ovo je ovako od kako sam kupio, malo je napuknut prasinarski dihtung na levoj vili ali nista ne curi i podjednako rade obe vile. Jedino ima malo rdje oko tog dela. 

Jedini metalni deo koji se nalazi tu ispod je onaj metalni osigurac koji drzi uljni dihtung. Verujem da se taj osigurac samo ispere, ocisti i vrati nazad da ne narucujem novi...

539432876-3965109890301267-9396335228866

• Drug član, 3236 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Osigurač se ne menja, dok ne izgubi svojstva. Praktično nikad. E, ta rđa... Odakle je? Ako je sa štapa, hromiranog dela, pod hitno mora da se sanira. Ako već nije kasno. Rđa stvara rupicu, rupica je neravnina, ergo, sjebe semering. Dobro je što ništa ne curi, za sada. To što pre proveri i ispoliraj taj deo. Ako ne može da se priđe, rasturaj viljušku, sprečavaj.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Integrisan, 6424 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600
38 minutes ago, misa-pei said:

Osigurač se ne menja, dok ne izgubi svojstva. Praktično nikad. E, ta rđa... Odakle je? Ako je sa štapa, hromiranog dela, pod hitno mora da se sanira. Ako već nije kasno. Rđa stvara rupicu, rupica je neravnina, ergo, sjebe semering. Dobro je što ništa ne curi, za sada. To što pre proveri i ispoliraj taj deo. Ako ne može da se priđe, rasturaj viljušku, sprečavaj.

Nema rdje iznad semeringa nigde. Jedino ako udje voda unutra ali to tako stoji od kada sam ga kupio. Bas cu sutra ocistiti pa videti hoce se vratiti.

Necu raditi nista ove sezone. Sl. godine idem kod kolega forumasa iz Zrenjanina pa da mi urade servis.

edit:

Koliko vidim na ovom slucaju sa neta, izgleda da se nakupilo smece, prasina, i zadrzalo se jer je prasinar ispucao. Ne vidim ni tackicu rdje na mojim vilama.

Promenio član Motorcyclist

• Zainteresovan, 363 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
On 23. 8. 2025. at 11:04, Gordak985 je napisao:

Preuzeo ga!678d8a59fcf77275a1f30b36d7383657.jpg

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Cestitam...u zdravlju da sluzi👍

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 363 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
On 23. 8. 2025. at 19:25, N.F.S. je napisao:

Nemam motor vec drugi dan, ovo se nije desilo od moje devetnaeste godine! Idem bezvoljan u krug, pognute glave, izgaram od zelje... Dovoze drugari motore, da imam dok neimam :D , nije to To.

I tako, rasturio klincu bajs, sve sam lepo podmazao i nastelovao menjace, ugradio mu mesto onog sa oprugom, gasni amortizer nazad...

IMG_20250823_125241.jpg

Izdrzi brate...nadam se da ces cim pre izaci iz muke💪👍

• Hvala 1

Obidjoh pola Srbije, prihvatio sam i ove nove cene ali sta se prodaje... Da ne poverujes!

P.S. Izbor se sveo na crossruner 800 (poslednji model, nikakvih vesti vec 5 dana nemam od prevoznika, dal" mi je kupio dal" nije pojma nemam i zbog toga sam poludeo!!!), fazer 8 koji mi se posebno svidja odavno (pojma nemam kako se vozi) ili nov stromic 650.

• Sviđa mi se 3

.... prevoznik ostao bez novca tamo (pokupovao vozila), ja preko prijatelja nadjem "gore" coveka koji je voljan da ode u salon i plati motor a ja dam novac ovde njegovoj porodici. Ode on a motora nema (vozao se 250km u jednom pravcu), uzeo neki pot. kupac na probu... Covek cekao koliko je mogao i otisao kuci.

Pozovem prevoznika i kazem da zelim motoru da se odradi MFK (tehnicki pregled njihov) pre nego sto ka meni krene, troskove tog mog zahteva snosim naravo ja. Napisao mi je ok i vise ga cuo nisam.

Evo juce sam nasao treceg nekog naseg coveka tamo da ode u salon :D 

(Koliko znate vi, toliko sam upucen i ja :D ) 

123.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja