Darko Mihajlovic 7687 Napisano Jul 29 Drug član, 2131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji kineski deo skinut sa motora , i stavljen oridjidji kako Bog zapoveda... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25311 Napisano Jul 29 Integrisan, 10422 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Eto, smetao poklopac a ne smeta text naopako Rotiraj ih Darkoooo (levi desno i obratno), oce mozak da mi prsne 3 1 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7687 Napisano Jul 29 Drug član, 2131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan To je protiv uroka.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25311 Napisano Jul 29 Integrisan, 10422 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...sta bi? Jesi li zamenio il da trazim gde je parkiran 1 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 14852 Napisano Jul 30 Drug član, 1427 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, N.F.S. je napisao: Eto, smetao poklopac a ne smeta text naopako Rotiraj ih Darkoooo (levi desno i obratno), oce mozak da mi prsne uh i ti imas ocd kao i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7687 Napisano Jul 30 Drug član, 2131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja, nego ne smem da mu kazem... Mnogo dugo levih nema na stanju, a desnih ima ( valjda zato sto desni ide na kocnicu a gadja se i sa z1000, zx14 , sx1000 itd itd ) , ali ja stvarno nisam vise mogao da gledam ona zlatna sranja, pa sam se setio i narucuo dva desna, jer , samo poklopce uzimam .. Ako ikad stigne levi, narucicu ga ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 2939 Napisano Jul 30 Drug član, 2811 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nova obuca za projekat ZZR Scarface. Sad voli krivine. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 691 Napisano Jul 31 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Речено, учињено! 2 дана га нисам возио, зато ће сутра 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 13096 Napisano Avgust 3 Drug član, 1755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam briskao Bandžu i palo je jedno vanredno pranje i podmazivanje lanca. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 834 Napisano Avgust 3 MK SO Zandarmerije, 681 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan napravio sam nosac za navigaciju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 92 Napisano Avgust 3 U prolazu, 18 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Stavio nalepnice na rezervoar, montirao uticnicu 12v i montirao sinu na motor prosirenje copave. image upload software Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 167 Napisano Avgust 3 (promenjeno) Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio ulje/filter i onda lepo pranje i podmazivanje lanca (doduse juce..danas presao 400km, džabe ste krečili) Promenio Avgust 3 član demo0007 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 916 Napisano Avgust 5 Zainteresovan, 325 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Probao supermoto točkove. (lanac nije zategnut jer je bila kratka proba) Sad mi je 2u1 motor. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 92 Napisano Avgust 5 U prolazu, 18 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Stigao blutut audio adapter. Montiran na motor, navigacija, muzika radi super. Zurka na motoru . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 13096 Napisano Avgust 8 Drug član, 1755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas registrovao Bandžu, 21600 din u agenciji... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4397 Napisano Avgust 8 Drug član, 2806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, bajker71 je napisao: Danas registrovao Bandžu, 21600 din u agenciji... A zato ti patroliraš Mirijevskim i ne javiš se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 13096 Napisano Avgust 8 Drug član, 1755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan @mick dosta motorista videh po gradu, neki se javljaju neki ne pa tako i ja... Što ne mašeš, nisam te ni video na novoj mašini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4397 Napisano Avgust 8 Drug član, 2806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, bajker71 je napisao: @mick dosta motorista videh po gradu, neki se javljaju neki ne pa tako i ja... Što ne mašeš, nisam te ni video na novoj mašini! Ja se redovno javljam no sad sam bio ispred vrtića u šoferskoj ulozi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 13096 Napisano Avgust 10 (promenjeno) Drug član, 1755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam menjao ulje u motoru. Prešao sam oko 4500 km sa predhodnim, dovoljno... Promenio Avgust 10 član bajker71 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20413 Napisano Avgust 14 Integrisan, 6347 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli sundjeri za rucke i tank padovi sa Temu. Da vidim jel valjaju ili ce se odmah odlepiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 167 Napisano Avgust 14 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Svake godine "sad ću, posle ću" E došlo vreme. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 741 Napisano Avgust 14 Zainteresovan, 327 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam montirao "novi Sic" preradjen kod Pavla LLC. PREZADOVOLJAN. Udobno,malo poviseno, i vizuelno meni prelepo. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 916 Napisano Avgust 14 Zainteresovan, 325 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan U poslednjih par dana.... Montirao nove gume - MT21 (ozbiljno dobre) Montirao stabilizator kormana - kopija Scotts sa AliExpress (jako dobar za te pare) Montirao toplotnu zaštitu - Wings (jako jako tanak i lagan, imam osećaj da će pući od prvog udarca) 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20413 Napisano Avgust 14 Integrisan, 6347 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Stavljeni sundjeri na rucke pa cemo probati. Tank padovi stavljeni, mozda sam trebao ipak uzeti crne. Uzeo sam providne pa ostane vazduha ispod pa je ruzno. Mrzelo me vise stiskati da isteram. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 13096 Napisano Avgust 14 Drug član, 1755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bez slika ti ne verujemo! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...