Darko Mihajlovic 7531 Napisano Utorak u 07:07 Drug član, 2101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji kineski deo skinut sa motora , i stavljen oridjidji kako Bog zapoveda... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25037 Napisano Utorak u 07:29 Integrisan, 10362 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Eto, smetao poklopac a ne smeta text naopako Rotiraj ih Darkoooo (levi desno i obratno), oce mozak da mi prsne 3 1 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7531 Napisano Utorak u 07:43 Drug član, 2101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan To je protiv uroka.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25037 Napisano Utorak u 15:35 Integrisan, 10362 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...sta bi? Jesi li zamenio il da trazim gde je parkiran 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 14560 Napisano Sreda u 07:15 Drug član, 1418 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, N.F.S. je napisao: Eto, smetao poklopac a ne smeta text naopako Rotiraj ih Darkoooo (levi desno i obratno), oce mozak da mi prsne uh i ti imas ocd kao i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7531 Napisano Sreda u 07:39 Drug član, 2101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja, nego ne smem da mu kazem... Mnogo dugo levih nema na stanju, a desnih ima ( valjda zato sto desni ide na kocnicu a gadja se i sa z1000, zx14 , sx1000 itd itd ) , ali ja stvarno nisam vise mogao da gledam ona zlatna sranja, pa sam se setio i narucuo dva desna, jer , samo poklopce uzimam .. Ako ikad stigne levi, narucicu ga ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 2932 Napisano Sreda u 14:01 Drug član, 2806 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nova obuca za projekat ZZR Scarface. Sad voli krivine. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 569 Napisano juče u 20:26 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Речено, учињено! 2 дана га нисам возио, зато ће сутра 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...