BaneVuk58 8308 Napisano Mart 9, 2024 Solo Rider, 3188 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3059 Napisano Mart 9, 2024 Drug član, 1806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Zar to treba da se lepi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2149 Napisano Mart 9, 2024 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Gordak985 je napisao: D day Sent from my 2107113SG using Tapatalk Што би рекли ови млади: ИДЕМОООО 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Mart 9, 2024 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zar to treba da se lepi? Kako bi ga odlepio da ga ne zalepiš? Ko nije lepio, ne zna šta je propustio :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3059 Napisano Mart 9, 2024 Drug član, 1806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mislis srecu kad sve prodje pa odlepis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Mart 9, 2024 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 256 Napisano Mart 9, 2024 Svrati ponekad, 71 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Gordak985 je napisao: D day Sent from my 2107113SG using Tapatalk Kad smo već kod toga, nešto se promenulo u zakonu, tj, valjda sad stariji kandidati koji imaju već položene ostale kategorije (AM,B,C..) a sad polažu za A kategorije(A1, A2, A) više ne dobijaju probnu dozvolu kao do sad, već im se kategorija po završenom ispitu upisuje u važeću dozvolu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Mart 9, 2024 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posle kišne nedelje odlazaka na posao i današnje kratke vožnje, konačno oprah motor, a i posle duže vremena malo detaljnije i lanac.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 807 Napisano Mart 9, 2024 Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo ukoliko su vec imali probnu za B, AM, C... ili koju vec kategoriju. Bar je tako bilo, svako mora da dozivi lepotu skidanja nalepnice jednom u zivotu makar bio i pilot... totalna nelogicnost, ali za nas normalno stanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Mart 9, 2024 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ukoliko su vec imali probnu za B, AM, C... ili koju vec kategoriju. Bar je tako bilo, svako mora da dozivi lepotu skidanja nalepnice jednom u zivotu makar bio i pilot... totalna nelogicnost, ali za nas normalno stanje.Саша i govori o promeni upravo oko toga, šuškalo se, ne znam da li se i donela izmena u zakonu. Svakako je bilo tupavo.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13030 Napisano Mart 9, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 7442 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dugo vucaram ovaj nakaradni nosač maglenki. Nikako da nađem nešto normalno a da nije preskupo. Na kraju nađem nešto zanimljivo. Spojnica 40x40 za profile. Taman za M8 šrafove. Premerim, kupim kratke šrafove, široku podlošku, spojnice plasficiram da se uklapaju sa crash barom i evo. Mnogo kulturnije i kompaktnije. Naravno snopove još nisam podesio. Još uvek nisam aktivirao aku. Promenio Mart 9, 2024 član Alekre 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Mart 9, 2024 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Nasadio mu tank torbu 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2773 Napisano Mart 11, 2024 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Došao red i na gume (metzeler ) Sledeće ide servis kardana, pa mali servis i poručio sam još nekih sitnih delova sto sam planirao da menjam pred sezonu. Sa sedištem sam prezadovoljan što se tiče udobnosti, čekam još prvu kišu da ga testiram da vidimo dal će da se natopi. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10562 Napisano Mart 11, 2024 Hronični Motociklopata, 7344 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Metzeler Roadtec 01, jedna od najlepsih guma, a uz to i jedna od najboljih Sport Touring guma 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano Mart 11, 2024 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam jednu takvu od Mr_Wolf-a kao poklon, odusevila me je na mokrom! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17312 Napisano Mart 11, 2024 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2402 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Disko Nindža je napisao: Metzeler Roadtec 01, jedna od najlepsih guma Prednja je ruzna dozlaboga, zadnja je lepa ali nijedna nije kao konti sport attack...najlepsa sara ikada po meni. Promenio Mart 11, 2024 član BokyBoy 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7427 Napisano Mart 12, 2024 Drug član, 3085 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Biker Boy said: Došao red i na gume (metzeler ) Sledeće ide servis kardana, pa mali servis i poručio sam još nekih sitnih delova sto sam planirao da menjam pred sezonu. Sa sedištem sam prezadovoljan što se tiče udobnosti, čekam još prvu kišu da ga testiram da vidimo dal će da se natopi. Nema dalje od te gume. Na kiši ko na suvom, drži uvek, a na VFR800 sam prešao na njoj bogaoca.. I sad sam za kiklopa uzeo tourance next, metzeler je u mojoj knjizi numero uno. (conti attack bolje drže, ali je posle 7-8k zadnja bila baj baj bejbi) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10146 Napisano Mart 12, 2024 Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sve za Kawu... Ako pretekne, menjam i na Zafiri... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7427 Napisano Mart 12, 2024 Drug član, 3085 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Blaza said: Sve za Kawu... Ako pretekne, menjam i na Zafiri... Pošto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8091 Napisano Mart 12, 2024 Drug član, 842 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovežem, i ja se spremio za isto, samo s drugim proizvodjačem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Mart 12, 2024 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, BokyBoy je napisao: Prednja je ruzna dozlaboga, zadnja je lepa ali nijedna nije kao konti sport attack...najlepsa sara ikada po meni. Jebes lepotu, po meni je vazno kako se ponasa i na suvom i na mokrom kolovozu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13030 Napisano Mart 12, 2024 Ne silazi, 7442 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan UUU al se roka kočiono ulje Pazario i ja danas. Šta kažete, jel će da koči sa FAM-om ili da ubrzava ? 360 dinara 0.5 litra. Sramota da se ne zameni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1628 Napisano Mart 12, 2024 Drug član, 1010 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko probao moto ulje da sipa u benzinski motor, automobil? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17312 Napisano Mart 12, 2024 Vozim motor, nisam BAJKER, 2402 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, Dane Deda je napisao: Jebes lepotu, po meni je vazno kako se ponasa i na suvom i na mokrom kolovozu. Naravno, to je primarno ali je neko pomenuo lepotu pa sam zato stavio Kontija, inace bolesno dobru gumu, vozio sam je na Tandzari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13030 Napisano Mart 12, 2024 Ne silazi, 7442 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, Paljevina said: Nadam se da je ovo motorno ulje namenjeno automobilu, s obzirom da ne vidim JASO MA standard kao podrzan. Jeste, ide u Renault, 1.6 16V K4M. Spec. RN0700/710. Prvi put sam ga sipao da isperem motor, posle njega ELF SXR 900 i sad se opet vraćam na FAM. Sa njim mi je tiše radio motor što pripisujem varijabilnoj remenici bregaste koja je stukla 200.000. Izgleda da joj za sada FAM više prija. Ova zamena je sada na 5000km. Na linku dole spec. ulja. sa odobrenjima. Nivo kvaliteta API SN SM CF. Odlično ulje. https://fam.co.rs/slike/tehnicka_dokumentacija/ti-fenix_premium_sae_5w-40-2018-06-07-latinica_13_20180627105028.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...