Marko05 5561 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Постављена. Промењене и сијалице. Вечерас да се тестира. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21804 Napisano Maj 31, 2023 Integrisan, 9467 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prodao ga…Sent from my iPhone using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5561 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, N.F.S. je napisao: Prodao ga… Sent from my iPhone using Tapatalk Чекамо следећу звер. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21804 Napisano Maj 31, 2023 Integrisan, 9467 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vec kupljena integra Evo rasturam bas... Nije zver ali 16min sam bez motora bio, ova se u Kg prodavala, i tako.... 2 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Maj 31, 2023 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, N.F.S. je napisao: Vec kupljena integra Evo rasturam bas... Nije zver ali 16min sam bez motora bio, ova se u Kg prodavala, i tako.... 16min 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5561 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Чекамо онда слику. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8055 Napisano Maj 31, 2023 Ne silazi, 2120 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, N.F.S. je napisao: ali 16min sam bez motora bio, Kako si to izdržao.Večnost. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10194 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 3367 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, QmBGD je napisao: Montirao veći vizir: Nešto mi paraju oči ovi štitnici,čini mi se da su naopako stavljeni?Slični kao moji...ili isti? Uvek ide "spojler" uvis,on čuva ruke.Možda grešim,ne vidim... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4007 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, ladno si u pravu. Ovo su fabrički štitnici ali su ih očigledno naopako montirali. Bili su mi pod čudnim uglom kada sam preuzeo motor ali nisam razmišljao detaljnije o njima... Kakvi pajseri Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21804 Napisano Maj 31, 2023 Integrisan, 9467 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo je skalamerija! Nema ni ogrebotinu, malo presla, kupljena nova ovde 2013 godine, jedan vlasnik pre mene. Ima malo opreme, grejace rucica, ove dodatne nogostupe i givi lancobran sa blatobranom. Danas joj je Pedja Vatra (serviser iz Kg) odradio servis, lanac/lancanike, sve filtere i ulja, pre nego sto je meni predat. Do sada sam se vozio, interesantno, oseca se saltovanje a vozi se kao skuter 15 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21804 Napisano Maj 31, 2023 Integrisan, 9467 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Inace i moja je honda u Kg ostala, tako da ako na njoj vidite coveka od 150kg to nisam ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7193 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 3001 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, N.F.S. said: Evo je skalamerija! Nema ni ogrebotinu, malo presla, kupljena nova ovde 2013 godine, jedan vlasnik pre mene. Ima malo opreme, grejace rucica, ove dodatne nogostupe i givi lancobran sa blatobranom. Danas joj je Pedja Vatra (serviser iz Kg) odradio servis, lanac/lancanike, sve filtere i ulja, pre nego sto je meni predat. Do sada sam se vozio, interesantno, oseca se saltovanje a vozi se kao skuter Fenomenalan motor. Svaka čast za izbor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7193 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 3001 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, QmBGD said: Jbt, ladno si u pravu. Ovo su fabrički štitnici ali su ih očigledno naopako montirali. Bili su mi pod čudnim uglom kada sam preuzeo motor ali nisam razmišljao detaljnije o njima... Kakvi pajseri Hvala! Ovo u salonu tako montirali?? Delta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8055 Napisano Maj 31, 2023 Ne silazi, 2120 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motorić,samo ovde nema posla za tebe.Sve cakum pakum.Jedino da ga prepakuješ.Onako.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2669 Napisano Maj 31, 2023 Ne silazi, 4780 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo je skalamerija! Nema ni ogrebotinu, malo presla, kupljena nova ovde 2013 godine, jedan vlasnik pre mene. Ima malo opreme, grejace rucica, ove dodatne nogostupe i givi lancobran sa blatobranom. Danas joj je Pedja Vatra (serviser iz Kg) odradio servis, lanac/lancanike, sve filtere i ulja, pre nego sto je meni predat. Do sada sam se vozio, interesantno, oseca se saltovanje a vozi se kao skuter Честитам, да те лепо служи(док је не промениш)Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4007 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Ovo u salonu tako montirali?? Delta? U salonu, Nišlije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21804 Napisano Maj 31, 2023 Integrisan, 9467 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Marko05 je napisao: Промењене и сијалице Kupio i ja danas H4 za integru, nije ista kutija (kao na viber sto si mi poslao), cek da uslikam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5561 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, N.F.S. je napisao: Kupio i ja danas H4 za integru, nije ista kutija (kao na viber sto si mi poslao), cek da uslikam. Променили кутију, али позади је декларација "automaxx", тако да је то то. Малопре их уместо, ставио друге чепове и кратко пробао. Сијају баш добро. Проверена прича. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21804 Napisano Maj 31, 2023 Integrisan, 9467 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga, sijalica je rekao bih ista. (kao ta tvoja) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5561 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, N.F.S. je napisao: Evo ga, sijalica je rekao bih ista. (kao ta tvoja) Сијалица иста, само амбалажа другачија. После ћу да сликам по мраку, па качим. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1582 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 996 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan I kako svetli ova leduska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3470 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. čestitam druze,zelim ti lepo druzenje sa njom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5561 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. То је то, иста сијалица само друго паковање. Нема грешке. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21804 Napisano Maj 31, 2023 Integrisan, 9467 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tek namestio, sutra cu da isprobam... Ovo tvoje svetli vrh! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5561 Napisano Maj 31, 2023 (promenjeno) Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: Ja sam tek namestio, sutra cu da isprobam... Ovo tvoje svetli vrh! Фале ситна подешавања висине, али у суштини то је тај квалитет. Још кад бих могао позадинско светло сата да променим у бело, нервира ме ова наранџаста, то би било идеално. Promenio Maj 31, 2023 član Marko05 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...