marettoo 230 Napisano Avgust 11, 2021 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Postavljene maglenke, za sada samo pozicija povezana čeka se prekidač za duga 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Avgust 14, 2021 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan oprao i registrovao, 4500 tehnički plus 10 000 registracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17059 Napisano Avgust 15, 2021 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Nije danas nego juče. Montirao LED sijalice Bevinsee H7 (kupljene od kolege @Overpressure. Ugradnja protekla bez problema (imam Touratech set sa dva odvojena svetla od kojih je kratko projektor, a dugo reflektor) i sinoć isprobao u vožnji i rezultatom sam prezadovoljan. Kratko svetlo daje neuporedivo bolji osvetljaj u odnosu na halogenku, a snop je izuzetno dobro definisan i nema rasipanja koje bi smetalo onima iz suprotnog pravca. A dugo svetlo radi tačno ono za šta je namenjeno i pri tome "ubija na mesto". Promenio Avgust 15, 2021 član zika56 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Avgust 15, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan On 7.8.2021. at 17:41, ZoraNS je napisao: Ja sam danas odradio zamenu ulja u motoru, a evo instrukcija kako se u vreme skupih majstora radi mali servis (zamena ulja)... - u LIDL-u kupiš pakovanje jagnjetine 2-3 kg (red je da se počastiš kada takav posao odradiš sam) - jagnjetinu sečeš u veće komade i prokuvaš u mleku cca 45 min - nakon kuvanja zapečeš u rerni u tepsiji sa delom mleka - od ostatka mleka napraviš bešamel umak - ambalažu od jagnjetine koristiš za ispuštanje rabljenog ulja (niš se ne baca)... ...a onak sipaš ulje "hands free"... Ovo sam "patentirao" još pre koju godinu jer me nerviralo što levak stoji ukoso i moraš da se koncentrišeš na sipanje ulja kao da vakcinišeš "577". Komad creva cca 25 cm na levak + guma sa kukama da pridržava levak i sipanje ulja kao ispijanje špricera na eks... Ako kupite duže crevo možete sipati ulje i iz dnevnog boravka... VAŽNA NAPOMENA - posudu za rabljeno ulje obavezno koristiti samo jednom i posle upotrebe baciti jer to je jedini način da jedete jagnjetinu u mleku i posle svakog narednog servisa... A krompirići idu kad se menja filter? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Avgust 15, 2021 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako boja na tanku od XRa baš i ne ostaje dugo a naljepnice ne volim,odluka je pala na kožnu presvlaku 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Avgust 16, 2021 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Registrovana Kawa. 235e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17099 Napisano Avgust 16, 2021 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2373 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 15.8.2021. at 18:04, croarcher je napisao: Kako boja na tanku od XRa baš i ne ostaje dugo a naljepnice ne volim,odluka je pala na kožnu presvlaku Zanimljivo izgleda skroz...mada... pitanje je na sta ce da lici posle jednog offa, kise, blata, protektora na kolenima... ili kad se prelije gorivo iz rezervoara... Promenio Avgust 16, 2021 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Avgust 17, 2021 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gorivo se preliva kroz cjevčicu na poklopcu a ovo je samo za nedjeljom na misu;lako se skida Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2018 Napisano Avgust 24, 2021 Drug član, 1131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ne baš danas, al' sinoć... - NGK DCPR8EIX (hvala @đunta na info gde da nabavim ključ / hvala @Darko Mihajlovic koji se iscimao do radnje) - Provera kardana i podmazivanje sa LM 47 Long-Life Grease + MoS2 - Zamena ulja u kardanu 75W-90 Synthetik OSP - Zamena originalnih retrovizora novijim - Tanklock ring 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Avgust 24, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Miki, druže.... NEKO TI JE ĆORN'O TOČAK! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5513 Napisano Avgust 24, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan poskidao sve nalepnice spreda, a polako cu i ostatak pa da je vratim u fabriku 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17099 Napisano Avgust 24, 2021 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2373 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan @drmilan_nadjoh jednu sliku od pre tri godine, kad sam vozio Busu... a tvoju Afriku sam tada vratio od Ralje do BGa i oduševio se njom, kako se obara po krivinama, još na kramponu Promenio Avgust 24, 2021 član BokyBoy 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5513 Napisano Avgust 24, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, BokyBoy said: @drmilan_nadjoh jednu sliku od pre tri godine, kad sam vozio Busu... a tvoju Afriku sam tada vratio od Ralje do BGa i oduševio se njom, kako se obara po krivinama, još na kramponu e to je ta, sad nije na kramponu al i dalje se obara ko luda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5513 Napisano Avgust 25, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ostavicemo igrarije za zimu. Hebeno je skinuti foliju sa motora. Tako da ce to biti zimski posao. Skidanje folije, pa da vidimo sta je ispod, pa smirglanje farbe, pa farbanje u neku perla belu, bazu. Pa nalepnice fabrika, pa lak na to. Ima da bude kao iz salona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Avgust 25, 2021 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I onda ćeš da je prodaš pa kupiš nešto drugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7681 Napisano Avgust 25, 2021 Drug član, 2944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno, iduci nivo je STenera Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5513 Napisano Avgust 25, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Arakis said: I onda ćeš da je prodaš pa kupiš nešto drugo... mislio sam da pisem u africa twin temi 3 hours ago, Bigor said: Pa naravno, iduci nivo je STenera Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока boze sacuvaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16987 Napisano Avgust 26, 2021 Integrisan, 5019 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend planiram da stavim termalne paste za cpu izmedju reglera i aluminijumske ploce na kojoj je, a mozda i vremenom na plocu ili iza pasivni kuler od graficke cisto da bolje odvodi toplotu, a i ja da ubijem vreme za kisni vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17099 Napisano Avgust 26, 2021 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2373 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Oprao Bosanske musice i prašinu, izvoskirao ga, oprao i namazao lanac, tankirao do cepa, ponovo pokrio... Čekamo da prodju ovi kišni dani pa da idemo ponovo na neku vožnju... Promenio Avgust 26, 2021 član BokyBoy 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 963 Napisano Avgust 26, 2021 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy Mint stanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2758 Napisano Avgust 26, 2021 Ne silazi, 4859 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oprao Bosanske musice i prašinu, izvoskirao ga, oprao i namazao lanac, tankirao do cepa, ponovo pokrio... Čekamo da prodju ovi kišni dani pa da idemo ponovo na neku vožnju... IMG 20210826 175806 — Postimages POSTIMG.CC IMG 20210826 175746 — Postimages POSTIMG.CC Богами, тимариш коња опасно.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Avgust 26, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan isao u SM kod Laze da mi odradi nalepnice, prezadovoljan sam radom decka steta sto nismo uspeli bocne kofere da odradimo jer su prefarbani plastidipom pa ne moze da ispadne kako treba... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Septembar 1, 2021 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Danas me zvali da je stigao jci papir...posle 32 dana Tehnicki u petak pa sam danas poskidao sve zivo sa mopeda.. Roll bar,zadnji nosaci,maglenke,nosac telefona,dodatak za vizir ,dostelovao prekidac zadnje kocnice i osigurao masu na desnom migavcu (izgleda je od vibracija gubio...) i naravno brisanje svega.. Pa posle vracanje svega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 3, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako me neko, nekad, negde sretne. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Septembar 6, 2021 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Oprao moped i lanac i "poMotulio" ga 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...