Zlatko LA 1989 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 1065 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Napravio postolje ili kako već da ga nazovem, ne volim da lepim nalepnicu na neki deo od motora. Ovako je čini mi se najbolje rešenje. Nisam stigao i drugi šraf da ispoliram. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5733 Napisano Maj 31, 2021 Drug član, 1411 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan On 29.5.2021. at 14:02, Svaler je napisao: Ставио Maxiu 4 и монтирао Givi S150 роштиљ горе да стане још више Послато са SM-N970F помоћу Тапатока А шта је било са CFM GT650? Иначе VFR-ка је к'о чаша. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1762 Napisano Jun 1, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan On 29.5.2021. at 11:50, rast je napisao: S150 Givi roštilj Prošireni transportni kapaciteti lepo čučnulo, koliko košta, gde ima da se kupi..... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22501 Napisano Jun 1, 2021 Integrisan, 9648 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovom mo"em kupio dva filtera za ulje, da ima! Jeeedva cekam da bar 2000km predjem pa da ulje menjam, obozavam to... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1216 Napisano Jun 1, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, DarkoČa said: lepo čučnulo, koliko košta, gde ima da se kupi..... Hvala S150 Givi je 6800din. Ima ga moto-mania i motoland (tačka .rs) u Beogradu. Ima vi`se rupa za bu`šenje jer paše na više modela kofera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1216 Napisano Jun 1, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, N.F.S. said: Ja sam ovom mo"em kupio dva filtera za ulje, da ima! Jeeedva cekam da bar 2000km predjem pa da ulje menjam, obozavam to... Onda da spojimo LEPO (dovezem ti motor da uživaš) i KORISNO (zamenim ulje na svojoj mašini kad dostigne Km) ja to ne volim da radim, i gledam da menjaža dođe samo kad je propisano Promenio Jun 1, 2021 član rast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22501 Napisano Jun 1, 2021 Integrisan, 9648 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hahha pa zasto da ne! Nego... Ne volim samu radnju vec osecaj posle! Ono kada od velike zelje da motoru priustis dobar tretman prosto cujes da "lepse" radi sa novim uljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Jun 1, 2021 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Montirao novu gumu na Bandita.....ali desilo se nešto što mislim da je krajnje čudno. Pukao šraf, ali prilikom odvrtanja . Već nabavio novi set šrafova, a sam imao ludu sreću da je parče virilo trk toliko da ga smrt klješta dovati pa sve prošlo bezbolnoPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22501 Napisano Jun 1, 2021 Integrisan, 9648 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na to mesto sraf u kvalitetu (klase cvrstoce) 10.9 i vise. Od tog je razreda legirani celik u pitanju. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 693 Napisano Jun 1, 2021 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan On 30.5.2021. at 20:33, Zlatko LA je napisao: Napravio postolje ili kako već da ga nazovem, ne volim da lepim nalepnicu na neki deo od motora. Ovako je čini mi se najbolje rešenje. Nisam stigao i drugi šraf da ispoliram. Sent from my iPhone using Tapatalk Lepo je ovo,tako sam i ja,samo sto nalepnica ide sa leve strane motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4320 Napisano Jun 1, 2021 motoras, 2484 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam prvi put, što bi mi Sremci rekli, isterao Nindžu na ulicu. Sredio kočnice, otišao na pumpu da sipam goriva, kad ono na pumpi cvrc. Nov aku pa zajebava... Sva sreća blizu mehaničar. Daj kablove, pali i gas kući... Evo čuči na punjaču... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2834 Napisano Jun 1, 2021 Ne silazi, 4921 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na to mesto sraf u kvalitetu (klase cvrstoce) 10.9 i vise. Od tog je razreda legirani celik u pitanju. Узео си ми реч из уста.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22501 Napisano Jun 1, 2021 Integrisan, 9648 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2038 Napisano Jun 1, 2021 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam prvi put, što bi mi Sremci rekli, isterao Nindžu na ulicu. Sredio kočnice, otišao na pumpu da sipam goriva, kad ono na pumpi cvrc. Nov aku pa zajebava... Sva sreća blizu mehaničar. Daj kablove, pali i gas kući... Evo čuči na punjaču... Polako, sredice se to.Bitno je da je ninja izasla na ulicuSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nspei 18 Napisano Jun 3, 2021 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Zamena ulja i filtera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Jun 3, 2021 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Detailing motora, nisu neke slike ali mislim da se primecuje razlika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Jun 5, 2021 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Osvezio Optimu u motoru i ulje u kocnicama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nabacio sferično ogledalo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22501 Napisano Jun 5, 2021 Integrisan, 9648 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa vrh! Gde si ga pazario? Ja bas razmisljam da kamericu montiram iznad tablice i displejcic na korman... Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Jun 5, 2021 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Nabacio sferično ogledaloAko smem da pitam....koja je svrha tog ogledala, osim sa se gledaš ???Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan EBay oko 20$;kameru i monitor sam imao na el biciklu i pomaže ali je problem slabija vidljivost kad je jako sunce.Na ovom ogledalu sebe najmanje vidim jer je konveksno u svim smjerovima tako da ono što je dalje od sredine se i bolje vidi. 1x Convex Motorcycle Windshield Rear View Mirror 180 Degree Blind Spot Universal WWW.EBAY.COM This motorcycle blind spot mirror is a parabolic mirror, Fix to the windshield of bike for the unparalleled vision of what's going on around you. Uniquely designed with three vertical planes that give a fantastic view including the rider. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5733 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 1411 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Reših konačno da zamenim sajlu kvacila, nije prsla ali nešto sva umazana, lepljiva, istegnuta... kao i filter vazduha. 20210605-083050 IBB.CO Image 20210605-083050 hosted in ImgBB Rasturismo pola motora da bi došli do sajle i lepo je provukli. 20210605-091217 IBB.CO Image 20210605-091217 hosted in ImgBB Na kraju sve brzinski zamenjeno i podmazan. 20210605-102844 IBB.CO Image 20210605-102844 hosted in ImgBB 20210605-122412 IBB.CO Image 20210605-122412 hosted in ImgBB 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5703 Napisano Jun 5, 2021 (promenjeno) Drug član, 823 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Trebao sam da vozim nešto kabasto što ne staje u kofer, a nikako mi se nije išlo autom po ovakvom vremenu... Ne može da se učvrsti za nosač kofera jer je relativno malen i ima izbočinu u prednjem delu... I onda mi je pala na pamet neka improvizacija. Skinuo plastični nosač da se dobije ravna osnova... Na komadu pločastog materijala izbušio četiri rupe i postavio na metalni nosač (ima tu i nekih starih rupa)... I na to možeš postaviti i vezivati šta ti volja... Da mi je pronaći neki dobar i dovoljno velik sanduk, mogao bih i na pecanje motorom. Znam da idu i Tomosima, ali imam puno stvari koje koje volim da ponesem... Promenio Jun 5, 2021 član ZoraNS 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 563 Napisano Jun 6, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 475 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Danas je na redu dizna smese na karburatoru zx9r.Pošto nemam specijalan ključ za štelovanje, uradio sam malu izmenu originala.Ovako može i peške... Promenio Jun 6, 2021 član icecool 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22501 Napisano Jun 6, 2021 Integrisan, 9648 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Samo markerom po liniju sa strane, da imas uvid u broj krugova koje odvijes. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...