sasa ns 1 3067 Napisano April 6, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan idi negde gde otkupljuju akumulatore pa nek ti daju s nekog starog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 6, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, sasa ns 1 said: idi negde gde otkupljuju akumulatore pa nek ti daju s nekog starog Ma...Ja bih da ih umnozim ako me razumes. Pre bi mi dobro dosao neki metalostrugar koji bi hteo to da odradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22170 Napisano April 6, 2021 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, i ja yuase kupujem, evo ovo imam, ako bude trebalo vici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 6, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: E jbg, i ja yuase kupujem, evo ovo imam, ako bude trebalo vici... Interesantno je da su svi srafici i podloske uglavnom iste velicine, LP, Exide, Yuasa itd. Samo fullbat ima neke male kineske (kod kineza sve malo jbg). Al izgleda da cu se snaci. Uzeo sam smirglu vcrs, komsija ima brusilicu pa cemo da pravimo/oblikujemo srafove, pesackim putem ovih dana. Novi hobi - sakupljanje i pravljenje srafova za akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 6, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan hteo sam da predložim da obrusite neki štaf ako ne može odsecite komad flaha na meru,razbušite i narežite navoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksha 115 Napisano April 7, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan On 6.4.2021. at 7:28, Marko05 je napisao: @Niksha Које си плочице ставио? Требало би да мењам али не знам шта бих узео. Stavio sam Goldfren S3 polu sinter, odlično koči motor sa njima. Treba neki 100-ak km da legnu pločke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano April 7, 2021 (promenjeno) Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Niksha je napisao: Stavio sam Goldfren S3 polu sinter, odlično koči motor sa njima. Treba neki 100-ak km da legnu pločke. Хвала на одговору. Има још "меса" на мојим, али би ваљало заменити. Јеси на сајту њиховом наручивао или негде друго? Због цене питам, видим да је код њих комад 2.200. Promenio April 7, 2021 član Marko05 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksha 115 Napisano April 7, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Da, preko sajta, odnosno zvao sam čoveka direkt na mobilni. Nisu update sajt sa cenama čini mi se, sad je 2300rsd po disku (i napred i nazad). Ukupno je sve ispalo 6900rsd + poštarina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano April 7, 2021 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Niksha je napisao: Da, preko sajta, odnosno zvao sam čoveka direkt na mobilni. Nisu update sajt sa cenama čini mi se, sad je 2300rsd po disku (i napred i nazad). Ukupno je sve ispalo 6900rsd + poštarina. Аха, онда је ок цена. Можда сам и ја погрешно гледао. У сваком случају ћу их назвати па да ми пошаљу. Хвала још једном. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksha 115 Napisano April 7, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05 Prednje se razlikuju za S1 i S2 FZ6, samo na to treba obratiti pažnju, različite čeljusti i pločice nose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano April 7, 2021 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Niksha je napisao: @Marko05 Prednje se razlikuju za S1 i S2 FZ6, samo na to treba obratiti pažnju, različite čeljusti i pločice nose И мени је S1. Ако случајно имаш линк тих које си ти купио пусти ми овде или ПП. У сваком случају ћу их позвати данас да проверим имају ли на стању, пошто им сајт очигледно багује. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano April 7, 2021 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Produzetak prednjeg blatobrana 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4856 Napisano April 11, 2021 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 385 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Zamenila akumulator, bilo je i vreme jer je bio fabricki Filteri, ulje, antifriz, dotegli lanac, oprali ,podmazali , sve u svemu sjajan dan pun sreće i radosti.. Ostalo jos da zamenim gume, tecnost za kocnice, paknove i brmmm zum zurum 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano April 12, 2021 (promenjeno) Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Malo se plaknuli... Od Srede opet nam stiže Zima, a i vreme joj je,pogoresmo pa da ugrabim... Napomena: Lanac nije opran... sutra Kad perete na štenderu hladnjak, posle spuštanja na ćopavu kreće potočić...ide i ide... Otide si vodata... Promenio April 12, 2021 član shoyyka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano April 15, 2021 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Zašto ove fotografije samo nestanu... šta je u pitanju? Nemamo pojma! Ko je kriv? Zna se... Deda!?! Možda Postimage? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 15, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dosta sam čuo pritužbi da "postimage" briše fotke jer se kose sa ovim, onim pravilima. Možda su u pravu, ne znam ali sam ja zato prešao na "imgur". Tamo još uvek vlada zezanje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5512 Napisano April 15, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Promenuo ulje, sipao ipone 10w50. Promenuo filter ulja, nastelovao malo sajlu kvacila, prekontrolisao moped, pokrio i ceka sredu da ga poteram nedelju dana na put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano April 15, 2021 (promenjeno) Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Da se proba Imgur... Opran i lanac, podmazan Testerolom... Motor na čekanju lepog vremena... ko bi rek'o? April 15-i...samo nam fale Majske kiše?!!? Promenio April 15, 2021 član shoyyka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2754 Napisano April 15, 2021 Ne silazi, 4856 postova Prijavi odgovor kao problematičan И како си задовољан "јефтиним тестеролом", нисам га користио а баш ме занима искуство о њему.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano April 16, 2021 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Krokodilo je napisao: И како си задовољан "јефтиним тестеролом", нисам га користио а баш ме занима искуство о њему. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Pa videćemo koliko će da traje... mislim lanac! Mažem ga samo sa unutrašnje strane, pa ga brisnem dobro... Ništa ono grejanje i slično, na pipanje prstima masan je, koliko ga stvarno maže tj. čuva... ko će ga znati? Prednost je što se lako opere, ne prska po zadnjici i ne lepi koješta...Otprilike na dve-tri vožnje, zavisi od km. ga plaknem...A opet je najviše lepljivo od standardnih maziva-SAE 90,30 i td... Mazao sa MOL-ovim sprejem pa prešao na ovo, čini mi se onako na uvo da se manje čuje od spreja... Zato i predjoh na ulje, već možda i godinu dana... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2754 Napisano April 16, 2021 Ne silazi, 4856 postova Prijavi odgovor kao problematičan Модричин програм ми је доступан и баш би да га пробам.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano April 17, 2021 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nabacio domaće table a kako smo u EU pa nema carine onda sam isti iznos kao i da je ima dao gladnoj državi za drugačiji naziv harača. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6065 Napisano April 17, 2021 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, taj harač im je stvarno pederski.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano April 18, 2021 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 20210418-090705 IBB.CO Image 20210418-090705 hosted in ImgBB Ne da đavo mira od rane zore 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2642 Napisano April 18, 2021 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nabacio domaće table a kako smo u EU pa nema carine onda sam isti iznos kao i da je ima dao gladnoj državi za drugačiji naziv harača.Koliko su beše kod vas tablice po izboru,25e ili 50e.Tako nešto beše, baš sam se iznenadio kad su mi rekli. Edit. I ostaju tvoje, možeš da ih menjaš sa motora na motorPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...