DjoleLO 1887 Napisano Maj 27, 2020 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Namunjio ga 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22173 Napisano Maj 27, 2020 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhhh sto mocno izgleda bmw! Ja mastam o jednom rt1200 iz 2008 god... Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Maj 27, 2020 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, N.F.S. je napisao: Uhhhhh sto mocno izgleda bmw! Ja mastam o jednom rt1200 iz 2008 god... Sent from my SM-J530F using Tapatalk Sutra stize i rollbar, a ima i sva tri kofera, ali nisam nakacio P. S. Za crne plastike koristio sam onaj Sonax Plave plastike- Motul Shine&go Sediste- Motul Perfect seat I jos neke sitne kucne hemije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, DjoleLO je napisao: Namunjio ga Super, sa srećom... Kombinacija boja ekstra... mislim normalna... sa crnom sve ide, a ne kao kod nekih (pa čak i kod marke koju vozim, moj je sav siv, to i nekako) plavo-sivo, još žuto-sivo... pa stave tri boje... užas... jedino te vile ne kapiram, na mnooogo motora ta zlatna boja, ne znam zašto ali not too bad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17098 Napisano Maj 28, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2373 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 26.5.2020. at 14:46, BokyBoy je napisao: Odjavio SM tablice, stigli fabricki prednji migavci za Kawu, (pravi ih licno Valentino Rossi, daju pet konja minimum...) sutra stize nov lanac, zlatna Regina i Sunstar lancanici, sutra montaza pa Tehnicki i reg. u petak... i onda smo za put spremni... Spremio ga za tehnicki sutra... fabricki vizir, fabricki lonac, bez folija na stopu i migavcima, Led-ovi skinuti... jbt, pocinje da mi se dopada kako zvizdi... (serem, u subotu sve skidam i vracam serpu na auspuh) klip...zvuk katastrofa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10527 Napisano Maj 28, 2020 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam i gore, ja bi sve ostavio i samo auspuh promenio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17098 Napisano Maj 28, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2373 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Biker-Boy je napisao: Čuo sam i gore, ja bi sve ostavio i samo auspuh promenio Nije realan zvuk na tel, uzivo je skroz drugaciji, tih je ali dubok. Videcu dal cu da vracam Remus X il cu da stavim karbon Akrapa, ne svidja mi se njegova lula samo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10527 Napisano Maj 28, 2020 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Koji god samo menjaj ovaj fabrički bojler ogroman je, nekalo neproporcionalan za ovaj motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nije on tek tako ovoliki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17098 Napisano Maj 28, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2373 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, shoyyka je napisao: Nije on tek tako ovoliki! A jbg, menja dva komada koji su uglavnom na motorima 1000ccm+... A ima i katalizator u sebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Maj 28, 2020 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, shoyyka je napisao: Super, sa srećom... Kombinacija boja ekstra... mislim normalna... sa crnom sve ide, a ne kao kod nekih (pa čak i kod marke koju vozim, moj je sav siv, to i nekako) plavo-sivo, još žuto-sivo... pa stave tri boje... užas... jedino te vile ne kapiram, na mnooogo motora ta zlatna boja, ne znam zašto ali not too bad Imaju crne vile kod XR sa obicnim ogibljenjem. Sa elektronskim su zlatne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, BokyBoy je napisao: A jbg, menja dva komada koji su uglavnom na motorima 1000ccm+... A ima i katalizator u sebi. Pa da... treba da izadje tolika sila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Konačno skupio hrabrost da prikopcam komp na Ecu i da ubacim novu mapu. Čekao sam sa tim već više od godinu dana ali kako mi je mali caca obećao pomoći odlucih da probam pa šta bude Ujedno mi je ustedeo i dobru kintu da ne kupujem PC3. Večera na noj račun ako bude prilike da se sretnemo. Sutra probna vožnja. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 29, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Danas ništa, tek sam ustao i pijem kafu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja pijem kafu, gledam nebo i nadam se da ce biti lepo vreme, pa da popodne namestim nosac kofera i kofer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 29, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pritego donji most na skuteru jer počo da mi šeta na kočenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17098 Napisano Maj 29, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2373 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 28.5.2020. at 15:50, BokyBoy je napisao: Spremio ga za tehnicki sutra... Registrovao ga...samo 35000din 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan namontirao nosac...i vratio original poluge kvacila/kocnice...nisu mi prijale kratke koje sam skoro monrtirao... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjeno kociono ulje i antifriz. Antifriz izgleda poslednji put menjan u prošlom veku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10527 Napisano Maj 30, 2020 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, zlig0r je napisao: namontirao nosac...i vratio original poluge kvacila/kocnice...nisu mi prijale kratke koje sam skoro monrtirao... Te kratke ručice su govno živo, provozao sam motor s tim i smorio se skroz, jedino što valja kod njih je što u slučaju pada je manja šansa da se polome jer su kraće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 63 Napisano Maj 30, 2020 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio razleteli magnet sa preradjenim modelom. Ostalo da napravim kod strugara nove deblje rolnice da ne proklizava frajlauf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Maj 30, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio gume! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10527 Napisano Maj 30, 2020 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Lošmi_WayOfLife je napisao: Zamenio gume! Šta si stavio i pošto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Biker-Boy je napisao: Te kratke ručice su govno živo, provozao sam motor s tim i smorio se skroz, jedino što valja kod njih je što u slučaju pada je manja šansa da se polome jer su kraće. slazem se sad i ja... shodno tome, namotirah oridzidzi stitnike za ruke 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2757 Napisano Maj 30, 2020 Ne silazi, 4858 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio razleteli magnet sa preradjenim modelom. Ostalo da napravim kod strugara nove deblje rolnice da ne proklizava frajlauf. Тај магнет је проблем код KLE 500Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...