Savan 8689 Napisano Maj 21, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, drmilan_ said: Montirao drzac bidona na crash bar. Mnogo mi znaci jer kad sudim trke, ceo dan na motoru a nemam gde staviti vodu. Ovako mi je najprakticnije. Odlicno resenje, jedino te shelne malo da spricnes nekom crnom farbom da ne odskacu toliko od crash bara. I pretpostavljam da ti voda nece biti hladna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 21, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nemam slika, nabrzaka sam radio a odmah sam ruke umastio pa nisam hteo tel da prljam. Zamenio ulje u skutercetu. Sve sam nesto odlagao jer nisam znao sta i kako, sad kad sam skuzio, za 2 minuta je ulje promenjeno. U medjuvremenu presao 2000km sa prvim uljem. Jedno od neodgovornijih mojih dela sto se tice odrzavanja vozila. Bice bolje u buducnosti obecavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5522 Napisano Maj 21, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, Savan said: Odlicno resenje, jedino te shelne malo da spricnes nekom crnom farbom da ne odskacu toliko od crash bara. I pretpostavljam da ti voda nece biti hladna I mislio sam da ih dunem crnim sprejem. Dopunjava se to hladnom uvek za vreme trke. Na putovanjima mi ne igra ulogu, em je full face kaciga na meni, em voda vruca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17142 Napisano Maj 21, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Lošmi_WayOfLife je napisao: @BokyBoy gde si nabavio ovo? Ima radnja u Gospodara Vucica, mislim da se zove Rekord guma, preko puta gde je srušena ona auto perionica, prodaju svašta nešto od gume, ja ušao danas sasvim slučajno i video ovo. Materijal je fantastičan, gumiran i ne kliza a dovoljno mek, mnogo lepši od obicne gume, nešto kao pena, 10-ka se koristi na sportskim motorima za sedište ili kao izolacija sa unutrašnje strane oklopa, ima ga u debljinama 3, 5 I 10mm, samolepljiv je I kupuje se na dužni metar. Mene je 1m x 30cm izaslo 400 din, od toga imam da napravim još tri para (6kom). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Maj 21, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.5.2020. at 13:31, ThePainkiller je napisao: Montirao teflonska kočiona creva. Gde si uzeo creva i ako moze cena. Meni je dosta jedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17142 Napisano Maj 21, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 20.5.2020. at 13:31, ThePainkiller je napisao: Montirao teflonska kočiona creva. Od Nemanje iz NSa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, PetkovicBecej je napisao: Gde si uzeo creva i ako moze cena. Meni je dosta jedno. Pre 6 sati, BokyBoy je napisao: Od Nemanje iz NSa? Creva su mi napravili u Metalproizvod-u iz Novog Sada. Ova 2 creva (sa dužim šarafom i 7 bakarnih podloški) me je izašlo 3000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17142 Napisano Maj 22, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, ThePainkiller je napisao: Creva su mi napravili u Metalproizvod-u iz Novog Sada. Ova 2 creva (sa dužim šarafom i 7 bakarnih podloški) me je izašlo 3000 din. Da, Nemanja, hvala. 063 8123 157 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10529 Napisano Maj 22, 2020 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Znači taj Nemanja je u stvari Metaloproizvod NS ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17097 Napisano Maj 22, 2020 Integrisan, 5032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Napravio svetlo za vikendicu pomocu gpz fara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 22, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Biker-Boy je napisao: Znači taj Nemanja je u stvari Metaloproizvod NS ? U sustini da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6066 Napisano Maj 23, 2020 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam na svom motociklu pokisa.....Vozim motor, nisam bajker. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8076 Napisano Maj 24, 2020 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Montirao neke "bukagije" za gadžete koje su mi stigle zimus sa Alija. Testirao odma' - not too bad, not too bad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Maj 25, 2020 Svrati ponekad, 467 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pozalim. Nakon dugogodisnjeg opiranja, resio sam da unakazim svoj motor. Srecom sve se lako montira pa ce nosac i koferi stajati tu maksimalno mesec dana godisnje kad se voze ozbiljnije ture. Srecom, covek koji mi je radio nosace je to obavio majstorski pa sve izgleda onako kako dolikuje. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10529 Napisano Maj 25, 2020 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar onda mora 3 kofera? Ja se uklopim srednji kofer 46lit. i tank torbu, sasvim dosta prostora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Maj 25, 2020 Svrati ponekad, 467 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mora, ja sa jednim koferom mogu da odem na mesec, ali da je samo do mene... Ne mogu vise da se nerviram pre svakog pakovanja za put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17142 Napisano Maj 26, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Odjavio SM tablice, stigli fabricki prednji migavci za Kawu, (pravi ih licno Valentino Rossi, daju pet konja minimum...) sutra stize nov lanac, zlatna Regina i Sunstar lancanici, sutra montaza pa Tehnicki i reg. u petak... i onda smo za put spremni... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2730 Napisano Maj 26, 2020 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Montirao tegiće na ručkama u boji motora (2$), živeo Aliexpres... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Maj 26, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Namestio protektore poluga kvacila i kocnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1036 Napisano Maj 26, 2020 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Posle 14000km , doslo vreme za nove opanke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17120 Napisano Maj 26, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan A ja danas na motoru pokisao do gole kože. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Maj 26, 2020 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zika56 je napisao: A ja danas na motoru pokisao do gole kože. Ahahahahahahaha sta ste danas uradili na motociklu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17120 Napisano Maj 26, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, francuz69 je napisao: Ahahahahahahaha sta ste danas uradili na motociklu? Pa upravo sam to uradio na motociklu, pokisao i posle se smrzao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Maj 26, 2020 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Shvatio... i pogino od smeha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 574 Napisano Maj 27, 2020 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Ne danas,ali pre neki dan...Novi opanci Dunlop Sportsmart 2 max Posle prve voznje do Sopota i nazad lagano,da se skine zastitni sloj... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...