stilgar 1269 Napisano Octobar 23, 2019 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Dotero sam ga iz Cuprije nista mu nisam radio, prvo da se upoznamo pa posle polako ako ima sta. Odo da se uclanim u skuter cafe 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 23, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan motocikl al' nije ko' TDM (Ako ga vidim u oglasima znaću šta je gospođa rekla)Ako se nešto menjati mora ja bi u njegovom slučaju promenio gospodju Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 23, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ne sekirajte se... Motor ostaje tu gde jeste, ja ostajem tu gde jesam (ne tražim garsonjeru i slično...) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Octobar 23, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Следећи оглас у "Купујем": Шатор за двориште са надстрешницом за Бандита 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 23, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan @drs je nudio svojevremeno šator. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 26, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Malo detaljisanja oko zadnje viljuške... Sve detaljno odmašćeno i očišćeno. Masnoće je više bilo na zadnjoj viljušci nego na celom lancu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano Octobar 26, 2019 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Treba ti sada metal wax i trljaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Octobar 26, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Joj ljudi moji al' vi to lickate, kuku meni. Pa ja sad ne smem moju VFR-ku ni da uslikam. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Octobar 26, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kaže meni Alekre dodji da ga voskiramo... pa onda neću moći da ga pogledam, oslepeću... kad je 'vaki na suvo, samo pranje i malo trljanja posle... image post Šalim se, voskiranje je super korisno ako ništa barem se teže prašina 'vata... @ThePainkiller mahina ti ekstra... Ja nešto potajno, da niko ne vidi virkam u oglase... Bandu 1250 ili VFR-a800 vtec... nešto zinulo dupe za zvukom četvorke... možda je to jer ide Zima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 26, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @shoyyka ! Zadovoljan sam sa mašinom i stanjem. Još se polako upoznajemo, navikavamo se jedno na drugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Octobar 26, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 'ajde upoznajte se... pa na TDM 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano Octobar 26, 2019 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Shoyka, ajde neki dan na tretman. Imam svu kozmetiku za svaki deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Octobar 26, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Javljaju neko zahladjenje... videćemo... da ga navadim na pomade, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano Octobar 26, 2019 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pored estetike imaće odličnu zaštitu od spoljnih uticaja. Sledeći put kada ga pereš samo mlaka voda, četka i krpica za sušenje. Ništa se ne lepi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17428 Napisano Octobar 27, 2019 Integrisan, 5152 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Upalio posle 2 meseca ne radi dobro. Reko il je povukao talog ili svecice. Reko svecice! Povadio nove denso vratio stare ispravne ngk, radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Octobar 27, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih da postavim aluminijski logo Leo Vince na istoimeni auspuh.Da li se postavlja na vruć auspuh,hladan?Poslato sa Huawei Mate 20 pro uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Octobar 27, 2019 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Na vruć, naravno. Lik koji u Leo Vince vozi motor na koji stavljaju auspuhe da bi se zagrejali pre montaže logoa ne može da izdrži na tom poslu više od par meseci, smori ga kružna staza. Ima baš na YT intervju neki. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Octobar 27, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Ja već stavio na ladan......Poslato sa Huawei Mate 20 pro uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Octobar 27, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Danas opran, namazan, vosikran... Spreman za zimski san. Što bi rekao @shoyyka navukao sam ga na pomade 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Octobar 27, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, WoodyRider je napisao: Danas opran, namazan, vosikran... Spreman za zimski san. Što bi rekao @shoyyka navukao sam ga na pomade E neka si ga navadio... cakli se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17530 Napisano Octobar 28, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2420 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Sjeb'o ga... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10603 Napisano Octobar 28, 2019 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Nimmin je napisao: Na vruć, naravno. Lik koji u Leo Vince vozi motor na koji stavljaju auspuhe da bi se zagrejali pre montaže logoa ne može da izdrži na tom poslu više od par meseci, smori ga kružna staza. Ima baš na YT intervju neki. Care Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 28, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujući kolegi @-Viper-, ručice sa grejačima sređene i montirane na motor (uz malu konsultaciju sa čika Rajkom oko povezivanja). Rade super. Zimo, eto nas spremni...! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Octobar 28, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Odlično Послато са SM-T585 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11916 Napisano Octobar 29, 2019 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 27.10.2019. at 18:17, Nimmin je napisao: Na vruć, naravno. Lik koji u Leo Vince vozi motor na koji stavljaju auspuhe da bi se zagrejali pre montaže logoa ne može da izdrži na tom poslu više od par meseci, smori ga kružna staza. Ima baš na YT intervju neki. Ahahahahahhahahhahahahhahaahha,kralj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...