DraganNS 8694 Napisano Jun 13 Drug član, 1811 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigla navlaka za sedište sa Alija... Već sam jednom ranije naručio sa nekog rendom oglasa, kao za velikog Versisa, ali je bila neodgovarajuća. Iako sam bio veoma skeptičan - ipak ovaj put je sve ok: 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jun 13 Integrisan, 6291 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan I ja je cekam za moj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8694 Napisano Jun 13 Drug član, 1811 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan 25. maja sam naručio, danas je stiglo. Brže nego što sam očekivao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1055 Napisano Jun 13 Zainteresovan, 603 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, DraganNS said: Danas stigla navlaka za sedište sa Alija... Već sam jednom ranije naručio sa nekog rendom oglasa, kao za velikog Versisa, ali je bila neodgovarajuća. Iako sam bio veoma skeptičan - ipak ovaj put je sve ok: Imam ja jednu ako nekom treba. Meni to ne odgovara, samo pravi problem kod duze voznje. Mozda ovako krace ok po gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 120 Napisano Jun 14 U prolazu, 74 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC690R 2024 Prijavi odgovor kao problematičan nova grafika na motoru 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 562 Napisano Jun 14 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Al je dobro ispalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7518 Napisano Jun 14 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Sinisa-Sabac je napisao: nova grafika na motoru lepse nego fabricko... kako si uradio ? ili se kupuju takve plastike ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 120 Napisano Jun 14 U prolazu, 74 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC690R 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Uroš Božović iz BG radi sve vrste grafika za motore kod njega sam radio.Doktor u svom poslu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12830 Napisano Jun 15 (promenjeno) Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Juče smo kolega @Žaksi i ja radili zamenu ulja u prednjim vilama na Banditu. Ugradili smo i čepove prednjih štapova sa mogućnošću podešavanja predopterećenja opruga (preload). Pre ovih radova prednji kraj je bio mlohav i lako je propadao na dole. Sada je potpuno druga priča, bolji je na kočenju, deluje mi preciznije u krivini, a i dalje lepo upija sitne neravnine. Koristili smo Motul-ov "Fork oil 10w". Prezadovoljan rezultatom! Promenio Jun 15 član bajker71 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20989 Napisano Jun 15 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Oprao ga i izvoskirao posle juceranjeg celodnevnog maltretiranja, skinuo ruzne Monsterove nalepnice sa ralice...Leeeeep 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jun 15 Integrisan, 6291 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy evo bas izasao review e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20989 Napisano Jun 15 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Motorcyclist je napisao: @BokyBoy evo bas izasao review ...Ma koga bole k....ja ionako ne prelazim 80 km/h 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7518 Napisano Jun 15 (promenjeno) Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam na svom motoru uradio : - rezervisao prikolicu za motor Za dve nedelje - dolomitiiiiiii , stelvioooooo , italijeeee , svajcarskeeeee , austrijeeeeeee.. S tim u vezi : https://www.instagram.com/reel/DHwCkYjoFfI/?igsh=MmI4czdtZ2lpdHJo Bondjorno Italija, bondjorno marija Ne, ne , bolje ovaj .. ipak je u mom maniru : https://vm.tiktok.com/ZMSfTJAXQ/ Promenio Jun 15 član Darko Mihajlovic 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7518 Napisano Jun 15 (promenjeno) Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Jun 15 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HarisHuka 23 Napisano Jun 15 U prolazu, 14 postova Lokacija: Tuzla, BiH Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigla navlaka za sedište sa Alija... Već sam jednom ranije naručio sa nekog rendom oglasa, kao za velikog Versisa, ali je bila neodgovarajuća. Iako sam bio veoma skeptičan - ipak ovaj put je sve ok: Koja je uloga navlake?Sent from my SM-A235F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9173 Napisano Jun 15 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @bajker71 bata Vojo,drago mi je da je ispalo dobro.Mada,još uvek mi nije dobro zbog prosipanog ulja.Mada,zajedno smo se složili,i došli do zaključka,da je @Atorn kriv što sam ,,ja" prosuo ulje.Sigurno je zbog onih ,,3 posto". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20989 Napisano Jun 15 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Motorcyclist je napisao: @BokyBoy evo bas izasao review Video sam rivju, ja sam mu ga trazio jos odavno, ponudio sam mu oba svoja zzr-a da ih testira i uporedi... ...mada, ja sam to vec testirao u uporedio... P.S. Kao sto neko rece, Kawasaki jede motor svaki....Kawa rules! Promenio Jun 15 član BokyBoy 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 650 Napisano Jun 15 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, HarisHuka je napisao: Koja je uloga navlake? Sent from my SM-A235F using Tapatalk Manje kliže dupe i nema onog potparavanja dupeta na sjedištu pa kad ustaneš da budu mokre gaće,plus kad motor stoji na suncu pa sjedneš nema prženih jaja. Po meni jeftina a dobra stvar. Ja uzeo univerzalnu mrežicu i ne mrda,kao da je fabrički tu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12830 Napisano Jun 15 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ta mrežica grebe rezervoar i plastike na repu? Da li oštećuje sedište? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8694 Napisano Jun 15 (promenjeno) Drug član, 1811 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan @HarisHukaDa se nadovežem, posle pedesetak kilometara nakon montaže: oseti se strujanje vazduha ispod dupeta, ne nešto wow ali ipak - da. Pravi test biće kada ne bude+25 stepeni, kao juče kada sam testirao, nego malo toplije i kada bude pod guzicom bar 200 km u danu... Drugi utisak je da malo više kliznim napred nego na sedištu bez navlake, ali i to nije nešto izraženo nego nijanse. Možda ga nisam dovoljno jako nategao pa se razvlači santimetar-dva. Vojo, tek ćemo da vidimo, ne znam za takve probleme. Promenio Jun 15 član DraganNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 607 Napisano Jun 15 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ne isprži jaja na +40 nije bajker Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7518 Napisano Jun 15 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Bojan_87 je napisao: Ko ne isprži jaja na +40 nije bajker Sent from my iPhone using Tapatalk Nista lakse.... Kupis VFR i imas kajganu, a i spermatozoidi odu malo na godisnji 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3026 Napisano Jun 15 Drug član, 970 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, BokyBoy je napisao: ...Ma koga bole k....ja ionako ne prelazim 80 km/h To dok ne vratiš sauh, posle onih 10 minuta zagrijavanja na leru? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8694 Napisano Jun 15 Drug član, 1811 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Bojan_87 je napisao: Ko ne isprži jaja na +40 nije bajker Sent from my iPhone using Tapatalk Ma, meni nije toliko problem vrućina nego na dužim turama počne da me bulja i boli i peče pa, rek'o, da vidim ima l' tu pomaka. A ti Bojane, da ti kažem, i ja bih brinuo za 00 da sam Dragan_87 a ne Dragan_63. 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 607 Napisano Jun 15 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma, meni nije toliko problem vrućina nego na dužim turama počne da me bulja i boli i peče pa, rek'o, da vidim ima l' tu pomaka. A ti Bojane, da ti kažem, i ja bih brinuo za 00 da sam Dragan_87 a ne Dragan_63. Vi sa _63 ste najkritičniji Šalim se ja malo, praštaj Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...