ekozelj 934 Napisano Maj 16 Zainteresovan, 404 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Mišo odogovor na sva tvoja pitanja i rešenje tvojih muka ima jedno ime - Temu. Za te umetke za varenje plastike kucaj "plastic welding staples" a za žabice "U-type clips". Ima i jednog i drugog od sorte da biraš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7745 Napisano Maj 16 Drug član, 3154 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, ekozelj said: Mišo odogovor na sva tvoja pitanja i rešenje tvojih muka ima jedno ime - Temu. Za te umetke za varenje plastike kucaj "plastic welding staples" a za žabice "U-type clips". Ima i jednog i drugog od sorte da biraš. Moraću tako, izgleda. Stalno izbegavam kupovinu preko neta. A i dvaput sam pokušao, pa mi nešto odbijali karticu... Samo sam opsovao i rekao da mi to baš i nije previše potrebno. Za mene nije nikakva kupovina dok ne odem u radnju, opipam, pogledam, ispričam se sa prodavcem, izađem, pa se setim šta sam još zaboravio...:D Hvala ti za imena, da znam šta da tražim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thewitchermr 26 Napisano Maj 17 U prolazu, 20 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Cfmoto 300nk Prijavi odgovor kao problematičan menjao rucke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8038 Napisano Maj 17 Drug član, 3302 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, thewitchermr said: menjao rucke ...nije bilo muških? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3095 Napisano Maj 17 Ne silazi, 5166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posle susreta sa srnom, morao sam da skrpim plastike. Nije tako strašno izlomljeno. Bočna strana je na jednom mestu iščupala umnutrašnji nosač, pukao je nosač bočne plastike, gornji deo plastike se zato debelo pomerio i pukao je na jednom malom delu ispod fara. Najveću štetu je pretrpeo prednji blatobran. On mora da se menja, ali pošto je deficitaran na tržištu, zakrpio sam ovaj do daljnjeg (verovatno za sledećih deset godina ). Pošto sam pisao o krpljenju plastike super lepkom i sodom bikarbonom, evo sad slika. Ovako se rascvetao blatobran: E, sad... prvo sam ga krpio iznutra vrućom žicom. Prvi put sam koristio tu lemilicu za plastiku iz Lidla. Odlična je. Vredi svaku paru. Ja nisam odličan, više sam neka slaba trojka jer sam bar tri žice uspeo da proteram na drugu stranu. Problem je bio to što je i blatobran (kao i u ostalom sve plastike na Bedeviji) već neko krpio. Umesto da to radi neko ko se bavi plastikom, izgleda kao da je radio šuster i to u mraku. Na ABS plastiku je nanošen poliester, fiberglas, šta li. Negde je počeo da se skida, negde sam se probijao kroz njega. Što to smrdi, majko mila. Onda sam u pukotine i preko njih nanosio sloj lepka, sloj sode. I tako više puta. Poprilično sam zadovoljan kako je ispalo, u smislu da sam krenuo da mlatim onim onim blatobranom, da ga gužvam i savijam... prošlo je bez ikakvih vidljivih oštećenja. Sa strane fali jedno malo parče, ali nije vitalno za čvrstinu. Evo sad kako to izgleda. Da, nije lepo i baš me briga. Nisam ni ja lep, pa mi ništa ne fali. Ja mrdam, a Bedevija leti Posle svega, imam dva pitanja za sve vas. 1. Gde mogu da nađem te žičice za krpljenje plastika? 2. Kako se zove ova spojnica za plastiku, često i za tapacirung, i gde mogu da ih kupim? Ova je za mašinski M5/M6 a ima ih i za holcšraf. Pravio sam ih nekoliko, jedva savijem pleK jer je sitno, kad zavarujem mnogo precizno treba da se radi, superlako se deformiše... I'm too old for this shit. Zato bih da se snabdem sa tim. На Алију имаш свакакве, практично џаба.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12000 Napisano Maj 17 Drug član, 1680 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto nije vreme za vožnju, danas sam zamenio filter za vazduh. Da sada sam koristio Hiflo HFA 3615 crvene boje, a ovaj novi je Hiflo HFA 3621 svetlo žute boje i deluje malo "čupavije" od prethodnog. Ima li kakve razlike u radu agregata, potrošnji isl. vreme će pokazati... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 645 Napisano Subota u 14:44 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pošto na Vogetu nema šta da se šrafi (još uvek), na PCX-u zamenio prednje pločice i pakne pozadi. Pločice očas posla, pakne, to vec ima malo više da se majsoriše, skini auspuh pa traverznu, amortizer ali beše brzo. Taman zamenim i dihtung auspuha jer je bio malo deformisan. Inače, u Delti šta god da sam do sada tražio od delova sem ulja isporuka za 15-20 dana. Čudi me da baš ništa nema na stanju pa i sitnica tipa filter vazduha, kočione pločice…Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12318 Napisano Subota u 16:02 Ne silazi, 2858 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @misa-pei Malopre videh tvoju objavu. Ovo sam uspeo da nađem u garaži: Do sad sam bio na skeli (radim fasadu) pa sam malo umoran. Ako ti nešto odgovara, doneću ti sutra, ili ako dolaziš za grad, da se nađemo. Ne znam koliko ti treba ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7745 Napisano Subota u 17:27 Drug član, 3154 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno jedna, dve. A nikad ne znam kad će da zatrebaju. Mnogo ti hvala. Javljam se posle na pp 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5478 Napisano Utorak u 21:32 Nemanja Stojanović, 1632 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CF 450 MT Dark Horse Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas krenuo od montaže scottoilera, a završio tako što sam prefarbao motor u crno. Imao sam i neke reflektujuće trakice za felne, pa sam i njih zalepio. 4 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 841 Napisano Sreda u 05:54 Zainteresovan, 606 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @Skittles crna mu baš dobro stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...