bajker71 11724 Napisano Sreda u 18:29 (promenjeno) Drug član, 1653 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam proverio novu bateriju koju sam montirao u ponedeljak pre vožnje. Posle dva dana mirovanja. Prva slika napon pre startovanja a druga u radu pri 2000-2500 obrtaja. Mislim da je ok... Promenio Sreda u 18:31 član bajker71 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1858 Napisano Sreda u 21:15 Drug član, 861 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio okvir i tablicu na 650 stroma,a njima ostavio 31600dinSent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19561 Napisano Četvrtak u 15:26 Vozim motor, nisam BAJKER, 2595 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Stavio kofer... 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 330 Napisano Četvrtak u 15:53 Svrati ponekad, 174 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio nove gume. Prvi utisak mnogo dobre. Gge mi proklizavao Dunlop, ove ni da mrdnuSent from my MNA-LX9 using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11724 Napisano Četvrtak u 16:28 Drug član, 1653 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Metzeler ozbiljno dobra guma! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19561 Napisano Četvrtak u 16:31 Vozim motor, nisam BAJKER, 2595 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo, m9? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 307 Napisano Četvrtak u 16:39 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam Roadteck 01 na GSX600F i lepila je kao super lepak.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 330 Napisano Četvrtak u 16:44 Svrati ponekad, 174 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo, m9?Gde vidiš m9? Nisam mnogo zagledao gume. Sent from my MNA-LX9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19561 Napisano Četvrtak u 18:36 Vozim motor, nisam BAJKER, 2595 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Kavke je napisao: Gde vidiš m9? Nisam mnogo zagledao gume. Sent from my MNA-LX9 using Tapatalk Ucinilo mi se na prvi pogled, slicna sara kao m9rr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 330 Napisano Četvrtak u 18:38 Svrati ponekad, 174 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Okretali smo gumu 100x da trazimo m9 i nigde nismo našli Sent from my MNA-LX9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11724 Napisano Četvrtak u 18:55 Drug član, 1653 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim to je Metzeler Roadtec 02. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 330 Napisano Četvrtak u 19:12 Svrati ponekad, 174 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Da da, to je ta guma. Hteo sam road 6, ali je bila samo u GT verziji, mnogo mi nešto ruzno izgleda i bila velika razlika u DOT-u izmedju prednje i zadnje pa sam ovo uzeo. Sent from my MNA-LX9 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19561 Napisano Četvrtak u 19:36 Vozim motor, nisam BAJKER, 2595 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Kavke je napisao: Hteo sam road 6, mnogo mi nešto ruzno izgleda I meni je road 6 ubedljivo najruznija guma koju sam video, kao deblja verzija kramponki sa kineskih bicikala i zadnja izgleda uza nego sto jeste tj u odnosu na druge marke iste dimenzije...u drzanje ne ulazim, vozio sam 5-icu i verovatno je dobra ali je svakako nikada ne bih kupio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2343 Napisano Petak u 20:26 (promenjeno) Drug član, 1138 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Obožavam petak, dodjem s posla, oglancam oba motora, pokosim travu u dvorištu (pre kiše mi je posebno uživanje), danas sam stigao da ispoliram vizir kako dolikuje, dovoljna je bila vodena šmirgla 3000 i poliranje u dva sloja. Jedini problem nastaje ako ne stavim ciradu na oba motora, ujutru su prljavi. Sent from my SM-S901B using Tapatalk Promenio Petak u 20:26 član Zlatko LA 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1774 Napisano Petak u 20:32 Никад не једи жути снег!, 780 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Stavio nove gume. Prvi utisak mnogo dobre. Gge mi proklizavao Dunlop, ove ni da mrdnuSent from my MNA-LX9 using TapatalkИмају ли и оне слонче као 01? Сент фром мај Шајоми... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 330 Napisano Petak u 20:56 Svrati ponekad, 174 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki slon na sred gume, vidi se na slici. Sta to znači nemam pojma. Sent from my MNA-LX9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 499 Napisano juče u 14:58 (promenjeno) Svrati ponekad, 485 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Oglancan danas. Nije kao sto umeju pojedinci sa foruma, ali moze da prodje Promenio juče u 15:07 član Nightrider Z 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 155 Napisano juče u 15:30 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nekako nasao polozaj nosacu sa temu-a, od metala je. Videcemo kako ce da sluzi.Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 40 Napisano pre 23 sati U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Uobicajne pripreme za sezonu... ciscenje/podmazivanje lanca, provera ulja ... i to je to. Svi srafovi na mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 92 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 187 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oprao, cekamo ljepse dane za voznju Sent from my SM-A725F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 721 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam na mom, ali se radilo ozbiljno danas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 307 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Opet sam se malo bacio u printanje.Pomagala za ne namazati ceo motor prilikom čišćenja lanca. Probam pvih dana pa javljam utiske.Isprintao sam od ABSSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12040 Napisano pre 20 sati Ne silazi, 2798 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Još kad bi znali kako se montira... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 307 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ili prekosutra ću ga iskoristiti pa slikati.Ovaj sa krugom: boca od spreja se ubaci u krug a plastika ide iza lanca pa sprečava prskanje.Ovaj kockasti: cevčica se ubaci u kružić, i ceo plastični deo ide oko lanca. Imam neke primere sa neta:Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12040 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 2798 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Upravo završio montažu kofera. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...