BaneVuk58 8164 Napisano Decembar 20 Solo Rider, 3157 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10119 Napisano Decembar 20 Drug član, 1501 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Blaza je napisao: Lično sam video Voju kada ga je poter'o... Na povratku iz Obrenovca sa blagoslova, na obrenovačkom, Boki, Vuleta i Voja odoše ko iz praćke... Nisam stigao ni da im mahnem... To je bilo pre Rankove intervencije, i sa starim auspuhom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12819 Napisano Decembar 20 Ne silazi, 7397 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom prilikom smo @bajker71@shoyyka i ja vozili ka Majdanpeku. Taj dan je više ljudi prijavilo policiji tri jarko svetleća objekta 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2969 Napisano Decembar 20 Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Vozi to Voja, vido i ja 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10119 Napisano Decembar 20 (promenjeno) Drug član, 1501 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Alekre je napisao: Jednom prilikom smo @bajker71@shoyyka i ja vozili ka Majdanpeku. Taj dan je više ljudi prijavilo policiji tri jarko svetleća objekta 25.04.2021. Promenio Decembar 20 član bajker71 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8164 Napisano Decembar 20 Solo Rider, 3157 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Vozi to Voja, vido i ja 2:Jedva sam držao korak.....dok nisam prešaltovao u trećuPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Decembar 21 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam... Mogao bih da otvorim temu: "Sta ste danas uradili na tudjem motociklu?" Ali da se pohvalim sta sam uradio na tome da doprinesem kvalitetu rada na tudjim motociklima: 15 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2969 Napisano Decembar 21 Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Priprema za Mrazijadu, ovih dana da dokupim jos koji ukras i spreman. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1689 Napisano Decembar 22 (promenjeno) Drug član, 995 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje lagano. Zadnja brava sredjena i usput sve ocisceno. Ostaje ono glavno oklopi i da proverim/zamenim senzor antifriza (kako se vec zove) sto je pocelo da me zeza pre pada. Promenio Decembar 22 član Abi 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Sreda u 10:04 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Svim kolegama katolicke veroispovesti sretan Bozic. Da ga provedete u ljubavi, slozi i veselju sa vasim najmilijima… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...