BaneVuk58 7607 Napisano Nedelja u 17:39 Solo Rider, 3069 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @gebee&co ......... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2535 Napisano Nedelja u 17:59 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je hladno, i kad se mlatnes po prst najvise boli 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9400 Napisano Nedelja u 18:29 Drug član, 1453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Perfekcija Žare, ali od tebe se ništa manje i ne očekuje! Postavio si visoke standarde na ovom forumu. 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2092 Napisano Nedelja u 19:24 Drug član, 781 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, gebee&co je napisao: A ovo je nus proizvod foto šopa.....sad,boli i kljuca....al se delovi sijaju. Ух не ваља ако кљуца…. Так кад почне да сврби, ондаК је добро 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11013 Napisano Utorak u 13:20 Drug član, 1274 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 11. 2024. at 17:59, gebee&co je napisao: E sad,nisam siguran dal će na ovakav prsten,ABS da radi....preterao sam....znam....bolesno. sjebao si, sad će abs da blokirada treperi lampica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7912 Napisano Utorak u 17:54 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, piki je napisao: sjebao si, sad će abs da blokirada treperi lampica Znači.....zajebo sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ventura 25 Napisano Sreda u 09:02 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kotor - Lazarevac Motocikl: Honda Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Postovane kolege,cackajuci jucer po telefonu ,nadjoh zanimljivu sliku,koju sam uslikao prije 5,6 godina. Naime ,komsija ,okoreli bajker,ali nemajuci para ,sam svoj majstor,malo je modifikovao kocioni sistem na svom ljubimcu. Molim komentare i misljenja 1 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Sreda u 09:27 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, Ventura said: Postovane kolege,cackajuci jucer po telefonu ,nadjoh zanimljivu sliku,koju sam uslikao prije 5,6 godina. Naime ,komsija ,okoreli bajker,ali nemajuci para ,sam svoj majstor,malo je modifikovao kocioni sistem na svom ljubimcu. Molim komentare i misljenja Da nije Kosta? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7607 Napisano Sreda u 09:29 Solo Rider, 3069 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @rboban....Mislim da je on zadužen za vezice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2504 Napisano Sreda u 11:32 ODUSTO OD DIJETE, 2617 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan @Ventura ovo je motor čuvenog Koste, poznatog po budženju kad skrlja motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ventura 25 Napisano Sreda u 14:16 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kotor - Lazarevac Motocikl: Honda Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan @ZEMZEMTacno....Kostic....sad si me podsjetio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Sreda u 14:27 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, to je Kostin ZXR, to samo on može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16159 Napisano Sreda u 19:56 Vozim motor, nisam BAJKER, 2302 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno mi je zao tog motora... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 216 Napisano Sreda u 22:58 Svrati ponekad, 126 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Je l može neko da mi objasni šta je on radio ovde? umesto poluga koristi špriceve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12473 Napisano Sreda u 23:06 Ne silazi, 7288 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da. Čista hidraulika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1301 Napisano Sreda u 23:08 (promenjeno) Drug član, 1128 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Spricevi su zamenili posude za kocionu tecnost. Promenio Sreda u 23:08 član bobangsxr 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5940 Napisano Četvrtak u 00:47 Drug član, 3002 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan I najluđe je, savršeno radi. Kole je čudo. Baš ga dugo nisam ni čuo ni video... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2504 Napisano Četvrtak u 03:27 ODUSTO OD DIJETE, 2617 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I ja, poslednje o njemu što znam je da se preselio u kamper i u njemu živeo. Od tada mu se gubi svaki trag. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ventura 25 Napisano Četvrtak u 07:59 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kotor - Lazarevac Motocikl: Honda Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan @ZEMZEMBio mi je komsija dok nisam prodao stan u Rakovici,prije 4,5 godina,tako da ne znam sa se desava sa njim,u svakom slucaju budzio je motor ,sa svim i svacim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7082 Napisano Četvrtak u 11:35 Drug član, 2972 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On ceo život tako, iz jednog u manji stan i onda živi od razlike.. Kako je živeo tako je i završio. Ispratio sam 2 motora koje je on lično sistematski ubijao. Suzuki je zaklao na moje oči na druženju moto manijaka na Adi. Prezirem i alkohol i alkoholičare i nemam razumevanja. Nema izgovora. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4369 Napisano Četvrtak u 12:31 (promenjeno) Drug član, 1433 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Eno ga na vidioovackoj pijaci , zivi u kamperu... PS - ja i Kosta , trka : https://youtube.com/shorts/vdZzStMTuUQ?si=ogdrsh-EmHiLisOp Promenio Četvrtak u 12:40 član Darko Mihajlovic 3 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5940 Napisano Četvrtak u 15:11 Drug član, 3002 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Nije fer, mlađi si tries godina Kaži kretenu da mi se javi, namenjao se brojeva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4369 Napisano Četvrtak u 15:18 Drug član, 1433 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan nisam ja sa njim vise u kontaktu , samo cesto prolazim gore pa ga vidim sedi ispred kampera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5940 Napisano Četvrtak u 19:58 Drug član, 3002 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kad ga vidiš u prolazu, dovikni mu da mi se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1474 Napisano Četvrtak u 20:18 (promenjeno) Drug član, 941 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Jednim prstom i to leve sjebane ruke, obrisao jedno 2-3cm-a ove prasine mamu joj, sada se sija vise Male stvari zivot cine Promenio Četvrtak u 20:20 član Abi 6 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...