mick 3087 Napisano Februar 25 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, N.F.S. je napisao: Mene forumasi "stiskaju" da tigra prodam, nije ni mesec dana kod mene... Gleam oglase a Marina u prolazu me pita, "Neces valjda Nenadeeeee? " Pa realno...jeftinije je da tebe puste da lepo odradiš i završiš nego da se kupuje pa da se cima sa sređivanjem kod kog je sve to mačka u džaku , verujem da u tom slučaju nema nikakve veze koji je brend već samo ko je motor sređivao. Svi znamo šta svaki put prodaš i za koju cenu. Iskreno ne znam zašto još uvek nisi razvio neki veći biznis...zaista retkost. Šta više mogao bi da uđeš u motovlog serije samo sa postavljanjem materijala koji koristiš ovde za vreme sređivanja. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21447 Napisano Februar 25 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U vecini slucajeva meni nije isplativo da prodajem komercijalno, razvio sam nesto kao narkoman, ne mogu da odolim prodaji pa da onda trazim/kupim/citam o tom motoru... Zamara sve to, finansijski i fizicki... Sreca pa mogu brdo vremena izdvojiti za svoj hobi 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16011 Napisano Februar 25 Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Andrej_Hotstepper said: ...busa... Šta ima drugo??? Slaaaabo je to brate... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2088 Napisano Februar 25 Drug član, 780 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, BokyBoy je napisao: Slaaaabo je to brate... H2…. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16011 Napisano Februar 25 Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1439 Napisano Februar 25 Drug član, 935 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, BokyBoy said: Uljez, mi svi lickamo nase, ti tvoj izdao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7536 Napisano Februar 25 Solo Rider, 3065 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja tu od svega vidim da je prikolica najbolja 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1902 Napisano Februar 25 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neki dugmić za 'ne svidja mi se'? Šalu na stranu. Očekujemo što pre novi i radujemo se sredjivanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 27 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Danas namestio pravi nosac tomtom navigacije, od brace kineza umesto fabrickog ram mount-a. Spakovao kablove za napajanje. I na kraju turio motor na dijagnostiku i uradio sinhronizaciju. Majko moja kako ovo sada ide... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16011 Napisano Februar 27 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni znao od maščine koje mi je boje lanac jbt... Oprao ga petrolejom, dotegao za 2mm, namazao menjackim uljem, nemam spreja, sutra cu da kupim pa da ga ulepim... A da, izvoskirao Crnu udovicu... Promenio Februar 27 član BokyBoy 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9369 Napisano Februar 27 Drug član, 1450 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pusti sprej, menjačko ulje je zakon. Imam, ako hoćeš da probaš, menjačko ulje znatno gušće od 80w90... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16011 Napisano Februar 27 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, bajker71 said: Ma pusti sprej, menjačko ulje je zakon. Imam, ako hoćeš da probaš, menjačko ulje znatno gušće od 80w90... Imam Vojo bas to, hvala...a mogu da nabavim jos i gušće. P.s. Cuti, barem je lancanik crn...ziv bio nisam dok ga nisam oprao i video to... Promenio Februar 27 član BokyBoy 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2088 Napisano Februar 27 Drug član, 780 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, BokyBoy je napisao: Nisam ni znao od maščine koje mi je boje lanac jbt... Oprao ga petrolejom, dotegao za 2mm, namazao menjackim uljem, nemam spreja, sutra cu da kupim pa da ga ulepim... A da, izvoskirao Crnu udovicu... Овде тачно фали подмазивач ланца, у инат спрејашина.. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16011 Napisano Februar 27 Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Немања said: Овде тачно фали подмазивач ланца, у инат спрејашина.. Eno ga Rajkov stoji u kutiji vec pet godina, samo da se namontira, ne volim ga nikako (ne mislim Rajka, njega volem) 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9369 Napisano Februar 27 Drug član, 1450 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kupim danas u farbari 0.9l petroleja, da mi se nađe, cena 500 din! Jbt nisam dvaput kupio po istoj ceni... Krenuli od nepunih 200 din pa sve do ove cene. Još malo pa će petrolej kod nas koštati k'o rakija! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Februar 27 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aj sad za nas neuke, što je petrolej bolji od nafte? OK, nafta smrdi ali brate ni petrolej ne miriše.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9369 Napisano Februar 27 (promenjeno) Drug član, 1450 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kada kažeš "nafta", predpostavljam da misliš na evrodizel? Znam da dobro pere masnoću ali nisam siguran da li, na duže staze, može da šteti gumicama... Promenio Februar 27 član bajker71 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Februar 27 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Benzin, verujem, on isušuje, isparava ali dizel nekako baš mi ne ide u glavu, ostaje mas(t)an trag iza njega, možda neki aditivi nešto nešto, ali da je toliko agresivan na gumu da može da ošteti o-x-(abeceda) ringove, ne znam...Da se razumemo, kad perem, perem petrolejom.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4539 Napisano Februar 27 Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne menjam petrolej, treća godina. Samo još uvek nisam savladala taj deo oko lanca na CBF-u, sve slomim i oderem ruke dok ga operem, mnogo bre skučeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16011 Napisano Februar 27 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan I petrolej je u zadnje vreme cudan, pre je ostavljao tanak mastan sloj kada se pere njime a sada pobeli, kao da je benzin.Ja danas obrisao crnu felnu, ona pobelela, morao sam da je prskam kokpit sprejem da je povratim.Nisam pametan vise sta da koristim. Promenio Februar 27 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Februar 27 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Alexandra995 said: Ja ne menjam petrolej, treća godina. Samo još uvek nisam savladala taj deo oko lanca na CBF-u, sve slomim i oderem ruke dok ga operem, mnogo bre skučeno. Budi gospodza !!! Vozi kardansko vratilo , i nisu ti prljavi nokti 2 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7619 Napisano Februar 27 Drug član, 2916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Benzin, verujem, on isušuje, isparava ali dizel nekako baš mi ne ide u glavu, ostaje mas(t)an trag iza njega, možda neki aditivi nešto nešto, ali da je toliko agresivan na gumu da može da ošteti o-x-(abeceda) ringove, ne znam...Da se razumemo, kad perem, perem petrolejom.Sent from my 2107113SG using TapatalkNema sanse, ja sam koristio petrolej, a posle kerozin sto je jel isto sto i filtrirani D2. Zamjenio lanac i lancanike i bas mi krivo sto nisam ostavio lanac, a samo zubcanike zamjenio koliko dobro izgleda. Ni jedan ring ne fali niti ke nesto pomotan, bar ne vidim ikakvo ostece je.Razmisljam se da pocnem stavljati testerol umjesto 90-tke je ima svojstvo da bude lepljiviji bas zato da ga lanac ne otrese lako, a i malo je gusci. Ringovima je bitno samo da se ne sasuse i tako ulju nije svrha da podmazuje vec ocuva elasticnos ringovaПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16011 Napisano Februar 27 Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod petroleja, jel se bese on sipa u benzin u nekoj razmeri i radi kao aditiv za dizne, mislim na ubrizgavanje, ne na karbove, oni gutaju sve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2639 Napisano Februar 27 Drug član, 1595 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kakav te petrolej spopao, da izgoris ko lila za Petrovdan. Dvotaktol se sipa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9369 Napisano Februar 27 (promenjeno) Drug član, 1450 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, BokyBoy je napisao: Kad smo vec kod petroleja, jel se bese on sipa u benzin u nekoj razmeri i radi kao aditiv za dizne, mislim na ubrizgavanje, ne na karbove, oni gutaju sve? 200 ml petroleja na rezervoar od 20l. Promenio Februar 27 član bajker71 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...